10 съвета за декориране на всяка стая

Споделени директно от дизайнери
19 фев 2024 21:15, Дарена Найденова
0
10 съвета за декориране на всяка стая
Снимка: iStock

Независимо дали обзавеждате ново пространство за първи път, или освежавате сегашното, декорирането винаги е вълнуващо преживяване. Събирането на дизайнерско вдъхновение, избирането на мостри за боядисване, тръпката от намиране на идеалното ретро парче - обзвеждането може и трябва да бъде много забавно.

Но освен първоначалното вълнение, проектирането на вашето пространство може да бъде дълъг и обезсърчителен процес. Между бюджетните ограничения и безкрайните решения, вземани за дълги периоди от време, може лесно да загубите инерцията и да се почувствате малко изгубени. Вдъхновенията от интернет понякога дори може и да не ви помогнат, а да ви натоварят още повече, тъй като са толкова много, че не знаете кое точно да изберете.

Спокойно, тези проблеми не се случват само на вас. Всеки, който е обзвеждал ново пространство, е преминавал през тази фаза на обезсърчаване и дори лека депресия. Хубавата новина е, че дизайнерите Беки Оуенс и Никол Дейвис споделят своите най-добри съвети за декориране. Ако не знаете как да превърнете дизайнерските си мечти в реалност, тези трикове ще ви научат да бъдете истински интериорен гуру.

Кои са тези 10 трика за обзавеждане във всяка стая, можете да разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: декориране
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари