Въздушно подстригване - идея за нова прическа

Ето какво представлява интересната визия
26 фев 2024 17:22, Дарена Найденова
4
Въздушно подстригване - идея за нова прическа
Снимка: iStock

С множеството модни ревюта и разпъването на червени килими във всеки голям град по света, сме напът да видим т.нар. въздушна прическа навсякъде. Ако сте в крак с новите тенденции, виждали сте стила и преди във визиите на любимите си знаменитости, но най-вероятно не сте се замисляли как точно се казва.

Колкото и странно да звучи, въздушното подстригване всъщност изобщо не е прическа, а техника за премахване на тежестта, създаване на пространство, през което въздухът може да преминава. Този тип прическа е по-обемна и изглежда малко по-спокойна и не чак толкова професионално оформена. Добрата новина е, че техниката може да се използва на всякаква дължина на косата и ще изглежда страхотно.

Същност на въздушната прическа

Плавна и лека, въздушната прическа е техника за оформяне на косата на меки слоеве, които се смесват лесно, за да създадат безтегловен вид и усещане. Стиловете боб и лоб създават страхотна основа за този метод, тъй като е много лесно да се намали тежестта на косата, за да се получи желаната плавна и подвижна естетика.

Вижте повече за самата прическа в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: въздушна прическа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Как не се упоритите да пишете глупости? Тоя сайт е посмешище.
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Въздушно подстригване? А еанье с подфърганье?