7 пролетни тенденции, които ще подобрят стила ви

Бонус точки – устойчиви са на времето
17 мар 2024 15:30, Дарена Найденова
2
7 пролетни тенденции, които ще подобрят стила ви
Снимка: iStock

Въпреки че съм родена през есента, пролетта е любимият ми сезон. Да, времето може да е непредсказуемо, но това просто означава, че никога не може да бъдете скучни, когато става въпрос за избиране на дрехи. Това, че трябва безкрайно да адаптирате гардероба си, за да отговаря на прищевките на метеорологичните условия, означава, че всъщност имате възможността да извлечете много повече от вашите дрехи и да намерите нови начини да увеличите тяхната гъвкавост. Ето защо пролетта е времето, когато класическите артикули наистина блестят.

Винаги има нови тенденции, които се появяват за даден сезон, но все повече сме привлечени от дрехите, които могат да устоят на времето и променящата се мода. За пролетта напластяването е от ключово значение, а това означава да изградите своята колекция от основни неща – от ризи с копчета до панталони с широки крачоли, сатенени поли и тренчкоти. Добрата новина е, че тези тенденции продължават да властват години наред и не показват признак на забавяне.

А още по-добрата новина е, че тези класики имат брилянтни версии, които да отговарят на всеки стил и ценова категория. Въпреки че основните елементи на гардероба определено са тези, в които си струва да инвестирате, важно е да направите избор, базирайки се на собствения си бюджет.

Кои са 7-те безвременни тенденции за пролетта, разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: пролетни тенденции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като и цъфне оная работа, почва да се оправдава с пролетното разцъфване на розите.