7 цвята, които ще доминират в пролетната мода

Какво да сложите в гардероба си
18 мар 2024 20:51, Дарена Найденова
0
7 цвята, които ще доминират в пролетната мода
Снимка: iStock

След няколко месеца на кратки дни, ниски температури и сиво небе, пролетта има начин да вдъхнови много от нас активно да търсят промяна в темпото, когато става въпрос за обличане сутрин. Това време от годината ни кара да се чувстваме по-малко привлечени към неутралните и сиви цветове и вместо това да посягаме към нюанси, които ни осигуряват енергия по смел и целенасочен начин.

Въпреки че няма нищо лошо в неутралните нюанси, пролетната комбинация от по-топло време, по-дълги дни и повишено излагане на ултравиолетови лъчи има тенденцията да ни отърси от зимния режим на хибернация и да ни вдъхнови да разширим границите на нашия личен стил. Това е особено вярно, когато става дума за цвят - атрибут, който до голяма степен оформя избора ни за облекло през всеки сезон. Зимата се основава по-скоро на избора на текстури, докато лятото е за по-впити силуети. Пролетта, от своя страна, се носи на крилете на цветовете.

Тъй като вече станахме свидетели на пролетните колекции на водещите модни марки, няколко цветови тенденции се откъснаха от тълпата. Докато някои са точно това, което очакваме за топлите дни, има и такива, които ни изненадаха и със сигурност предизвикаха още повече интереса ни.

Кои седем цвята за пролетта ще са най-актуално, разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: пролетната мода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари