Според зодията: Коя е любимата ви невинна лъжа?

Често тя е продиктувана от самозаблуда
10 апр 2024 20:52, Теодора Драгоева
5
Според зодията: Коя е любимата ви невинна лъжа?
Снимка: iStock

Нека си признаем – всички лъжем от време на време. И не говорим за сериозни лъжи, които могат да създадат проблеми на другите. Говорим за бели, ежедневни лъжи, които понякога улесняват живота ни. Това са лъжите, които дори не подозирате, че казвате в по-голямата част от случаите, защото те са станали част от вашата личност и ги изричате, без да се замисляте.

А ето и кои са тези ваши любими бели лъжи, според вашия зодиакален знак

Овен: „Всичко е супер!“

Най-честата лъжа, която Овните казват е, че са добре, дори когато не са. Хората от този знак мразят да показват уязвимост, а искат винаги да изглеждат силни, бодри и целеустремени. Ако принадлежите към тази зодия, вероятно потискате лошите си емоции и/или отказвате да признаете, че се чувствате зле дори пред себе си, камо ли пред другите. Не забравяйте, че няма нищо лошо в това да имате лош ден от време на време. Не е нужно да носите маска на щастие всеки ден.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: невинна лъжа
Още от Свободно време.
Как да разберем дали сме урочасани?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
нЕВИННО ЛИ ? преди 2 седмици
Лъжат любовниците-семейните! ЛЪЖАТ ПОЛОВИНКИТЕФ СИ И ХИЧ НЕ ИМ ПУКА.Но...... в един момент на финала те самите остават излъгани,самотни и изоставени от близките си хора!.
4
0
 
3
 
! Отговори
Ха ха, разсмяхте ме! преди 2 седмици
Има някои много точни попадения.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да лъжеш ежечастно и за най-дребните неща е патология.Трябва да различаваме и шегата от лъжата.Ако на лъжата краката са къси в НС щяха да се тътрят по задни части,защото нямаше да имат крака.А ако след всякацлъжа носът ни нараства ще,нямаше да може и да се разминаваме по улиците,защото носовете ни щяха да ни пречат.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Шегуваме се единствено със себе си. Интересува ни мнението само на близките ни хора!
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Май българина лъже от няма и къде,само когато " кръшка"! Виж ако го прави по всяко време,се оказва че е Нечистоплътен!-:(