3одиите, с които можете да имате горещ сексуален живот

Някои астрологични знаци са майстори на удоволствието
13 апр 2024 23:00, Теодора Драгоева
11
3одиите, с които можете да имате горещ сексуален живот
Снимка: iStock

Всеки зодиакален знак носи своя вкус на масата (и в спалнята). Овните винаги са готови да опитат нещо ново, Близнаците жадуват за стимулация по всички възможни начини (и интелектуални), докато Козирозите обичат да имат контрол, така че може да предпочетат малко БДСМ. Но ако искате ултрастрастен сексуален живот, има три конкретни зодиакални знака, които могат да ви го предложат.

От прекарване на часове в обятията на своите партньори до поддържане на интензивен зрителен контакт през цялата нощ (и ден), тези зодии са майстори на страстта и удоволствието. И докато горещият секс изглежда различно за всеки, представителите на тези три знака са страхотни в общуването с хората, с които водят интимен живот. Ако имате връзка с човек от тези три зодии, гарантирано – нуждите ви ще са задоволени.

Планетата Венера отговаря за нашия сексуален живот, за това, което ни привлича, за нашия вкус и естетика, когато става въпрос за секс и сексуалност.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Не се заблуждавайте от склонността им към уединение – хората от водния знак Скорпион (както и тези с асцендент или луна в Скорпион) са изцяло обсебени от това да насърчават страст в сексуалния си живот с хората, които обичат.

„Скорпионът се управлява от Марс и Плутон, казва астрологът Стефани Капони, Марс отговаря за начина, по който предприемаме действия и начина, по който изпитваме страст, а Плутон означава трансформация и всичко е свързано с неща табу. Така че Скорпионите често са леко извратени по отношение на секса. Те обичат да експериментират със садо-мазо и ролеви игри, да пишат страстни есемеси и др., с които да усилят топлината и да поддържат нещата в спалнята интересни.“

Интуитивни и емоционални, те знаят какво иска партньорът им, понякога дори преди той да им каже. Предпочитайки да отговарят, те обикновено са тези, които правят първата крачка и ви помагат да откриете всичките си желания – този мистериозен воден знак ще промени всичко, което сте мислили, че знаете за секса.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от За да се разбираме
Цитати за трудните моменти, даващи ни сила
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
"Везни" са страстни, но са егоистчета.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Какво е това БДСМ?
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Лена мустака :)))
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
козата си сака пърЧ
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ха-ха-ха, пълна смешка.
2
4
 
5
 
! Отговори
Сезгин преди 2 седмици
Обслужвам застаряващи дами с добра хигиена! 50.00 лв/час. За цяла нощ - 200.00лв. Уикенд - 500.00 лв.
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Важното да е с точния човек.