5 знака, че той не би ви изневерил

Споделя как е минал денят му
25 апр 2024 18:37, Михаела Лазарова
2
5 знака, че той не би ви изневерил
Снимка: Istock

Изневярата е едно от най-непростимите прегрешения в любовта. За много хора тя е преломен момент, който води до край на връзката. Някои успяват да се справят с проблема и да го преодолеят, намирайки път напред заедно, но много често болката и раните не отминават така лесно. Остават съмнения, недоверие, страх от това дали ще се повтори отново. Никой не иска да бъде лъган по такъв начин, защото това засяга пряко себеоценката, самочувствието, егото на човека, на когото са изневерили.

Но ако имате щастлива връзка, в която любовта е над всичко останало и не ви се струва, че изневяра би могла да помрачи щастието ви, ето и признаците за това.

По какво личи, че той не би ви изневерил?

Можете да му имате пълно доверие

Партньорът ви е доказал, че няма от какво да се притеснявате, когато не сте заедно. Установили сте дълбоко доверие помежду си. Никога не ви е давал поводи за ревност и съмнение. Не сте го хващали да пази тайни, които изскачат отнякъде и ви хващат неподготвени. Склонен е да споделя всичко, без да го украсява или без да прикрива факти от историите.

Той не е егоистична личност

В повечето случаи хората, които са изявени егоисти са по-склонни към изневяра. За тях собствените им нужди и чувства са винаги на първо място, а действията им показват, че не се интересуват особено от това дали ще наранят половинката си с думи или действия. Ако партньорът ви не е егоист, вероятността да ви изневери е по-малка.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: любовизневяраинтимно
Още от За да се разбираме
Кое е растението, привличащо пари?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Опознали сте се добре!
1
1
 
0
 
! Отговори
Мъж преди 1 седмица
Такива знаци няма! Иначе си вярвайте в каквото желаете.