Дивна донесе на Миро половин милион лева

Победители и победени, доволни и недоволни в "Пей с Мен"
10 юни 2008 08:16,
61
Дивна донесе на Миро половин милион лева
Снимка: Булфото

Кали и Любен, Миро и Дивна, Десислава и Мелинда, Ивайло Гюров и Яница Петрова останаха до последно в конкурентното нa Music Idol предаване по Нова Телевизия.

На финала на "Пей с Мен", се бориха още 4 двойки, които отпаднаха в хода на предаването.

Кали и Любен (13.5%) останаха на четвърто място, Десислава и Мелинда (22.6%) станаха трети по вот, а Ивайло Гюров и Яница Петрова (24.5%) получиха второто място.

Очевидно чарът на малката Дивна, която се разплака от щастие, не бе подминат с безразличие от страна на зрителите и помогна двамата с Миро да спечелят първото място с 39.3% от вота на зрителите.

И половин милион лева, разбира се, от които той има намерение да даде 20% за благотворителност!

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
SD преди 15 години
Що завист и злоба има в този народ, малееее! Стига само един такъв форум да прочетеш и става ясно....надежда всяка тука оставете!
39
0
 
0
 
! Отговори
zritel преди 15 години
Za tiq 500 000 "zvezdite" bqha gotovi da se izqdat edin drug... To ne bqha skandali koi moje da pee i koi -ne. Tolkova mnogo zloba i lignq ima6e 4e napravo mi se povdiga6e. I kakvo da kaja za poeditelite otnovo spe4eliha onezi koito se ligaveha i praveha mili fizionomii. Tapa rabota!!!
38
0
 
0
 
! Отговори
nina преди 15 години
От откъслечните включвания в НТВ и кратките впечатления от изпълненията на дуетите достигнах до следния извод- няма българско поп-музикално изкуство,- конкурсите за изпълнители не са никакви конкурси, защото:Не може някакви случайни СМС-и и парични постъпление да определят таланта, трябва специалисти,Не може такава награда, половин милион лв, дадена от някаква съмнителна продуцентска къща да не повлияе върху резултата, най-малкото кой не би пожалил 50000 за СМС-и, за да спечели голямата награда.Не може да има конкурс, без ясни критерии какво ще се оценява - глас, визия, тоалет, показване на бюстове, минимална възраст или просто, известни сме, харесват ни.Ако имаше критерии и професионална оценка, Маргарита Хранова, Тони Димитрова и Каролина нямаше да отпаднат почти в началото, пък накрая да сме доволни, че спечели едно дете, което всъщност не пя нито като дете, нито като възрастен, и да се радваме, че не спечелиха Кали със селското си пеене или Десислава, която разчиташе на щедро показваните си женски прелести, вместо да се научи как да пее.
37
0
 
0
 
! Отговори
BIBI преди 15 години
МОЖЕ ДИВНА ДА Е МАЛКА, МОЖЕ И С ХОДАТАЙСТВО ДА Е В ПРЕДАВАНЕТО, МОЖЕ ДА Е ПЛАТИЛ БАЩА Й ТЯ ДА УЧАСТВА, НО Е МНОГО СЛАДКА И ПЕЕ ПРЕКРАСНО, НЕЗНАМ ДАЛИ Е ЧЕСТНО ТЕ ДА СПЕЧЕЛЯТ НО СЪМ ДОВОЛНА, ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ПЕСНИ ДИВНА БЕШЕ СУПЕР,
36
0
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
Може да е на десет години, обаче ми е адски противно това дете.Супер лигаво и нагло, а сега като му дадат и пари представям си какво ще стане. Миро излезе най хитър от всички, просто се възползва от детето, точно както казва 32.
35
0
 
0
 
! Отговори
do 32 преди 15 години
Номер 32, абсолютно правилно. И аз това си мислих. Дивна щеше да спечели независимо дали пее с Миро от Каризма или Светла Иванова дори. Абсолютно неравнопоставена надпревара. Според мен Миро трябваше да и даде по-голяма част от сумата.
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** сте като ***! Ако искате да спечели някой друг що не гласувахте със СМС-и бре *** с ***, ами само се плюнчите кой не трябвало да спечели и кой н'ам си къ'ф бил. След като ви се досвидяха 1,20 за СМС не се плюнчете и не с правете на тарикати: Безплатно шоу, без билет! Е няма такова животно! За това спечелиха тези за които гласуваха. А щом не искате да гласувате нямате право и да протестирате. Щом е тъпо шоуто сменяш програмата или изобщо спираш да си губиш времето с изпростялата тАлАвизия. Същата ви е простотията по изборите - не гласуваш - духаш супата. Ако гласуваш може и да обесиш избрания от теб народен търтей. Е за това сте *** - само приказки и нищо повече!!! За това всички *** да млъкват!
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Верчеее може и да е убито шоуто ама поне взеха половин милион а не като в Другото предаване по БиТиВи където цялото чудо бе за някакви си 50 хиляди лева дето с тях една нова кола с екстри не можеш да си купиш.
32
0
 
0
 
! Отговори
stef преди 15 години
В предавания за въздрастни за това си има детски предавания. Миро е избрал Дивна за да ползва детският наивинитет и защото знае ,че българите се разчувстват като пее дете...Но спрямо другите участници не е редно.Това беше заложено още в началото се знаеше кой ще печели.
31
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 15 години
Иво и Яница бяха 1.Миро е лигурко а Диването Дивна-диво селянче с самочувстие на принцеса!По противни от тях двамата нямаше!
30
0
 
0
 
! Отговори
Цветан Банчев преди 15 години
Изгледах шолото от игла до конец и мога с ръка на сърдцето да заявя, че единственият достоен да го спечели беше и е Апостол Апостолов!
29
0
 
0
 
! Отговори
Ver4eto преди 15 години
Наи-после,това измислено предаване сварши.А два пати по измислен е този Учиндолски ***,които до каквото се докосне и го опростачва.За Миро и Дивна нямам коментар,тази сополана се взв на сериозно,то не бяха стойки, то не бяха фасони,всичко е сбъркано в тази държава,всичко.......срамувам се от поведвнието на нашите "звезди",срамъвам се в момента в който си отворят устите,изказа им е просташки,но......тожа се котира в момента,те се изживяват като звезди, защото има кой да ги гледа и да им слуша тъпата музика.
28
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 15 години
провинци***листка е лоша дума така ли???
27
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 15 години
е лоша дума??? Защо се цензурира???
26
0
 
0
 
! Отговори
реклама по букви преди 15 години
За пръв път виждам да се рекламира не по думи, а по букви - рекламира се чрез буквичката "о"
25
0
 
0
 
! Отговори
CHIVA преди 15 години
Но малката е бъдеща претенциозна въздухарка! Не ме кефи особено с това поведение като голяма. Много беше смешна и дори имаше моменти в които се опитваха да изглеждат като двойка, което пък си е чиста проба педоф***илия.
24
0
 
0
 
! Отговори
&& преди 15 години
abe q vzemi se skrii be, na koi da dadut parite ako ne na tqh?? I az bqh za lubo i nadejda, no ina4e na koi?? Na oniq starci koito ve4e ne sa za pred kamera ili na 4algata orhan, koito ne go bqh 4uval do predi predavaneto!
23
0
 
0
 
! Отговори
edin tam преди 15 години
абсолютно ми е все тая
22
0
 
0
 
! Отговори
persepol преди 15 години
Най-*** се случи - спечели някаква капризна сополанка,бе предпочетена пред хора,можещи и имащи впечатляващи песни-за звездите и данни за аматьорите.Дивна имаше супер лоши изпълнения,като песента за Тримата Мускетари - адски зле се представи там и Миро.Явно бащата на Дивна е наливал здраво парички в някиой от мобилните оператори за смс-си.Едва ли няко си мисли ,че Дивна е най-добра изпълнителка от шоуто.Е това ме кара да не гледам такива предавания.А това пък кара доказани изпълнители да ходят по чужбина,където ги признават като гласове,за разлика от родината.
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не съм гледала дори едно издание, но искрено се радвам за Миро-има ангелски глас и доказа,че е добър човек. А що се отнася до Дивна, кое момиче на нейната възраст не е "лила"? Само, че лиглата пее и от толкова малка е наясно със себе си и се бори за мечтите си. Браво и на двамата!Радвам се, че чалгата за пореден път отстъпи и се провали.