О, Ана Курникова се завърна. По дупе

Секс иконата на корта се завърна под прожекторите
16 авг 2008 18:48,
80
О, Ана Курникова се завърна. По дупе
Ана отново показа на света страхотните си форми. Снимки: сп. Максим

Вижте още от Ана

Покрай връзката си с Енрике Иглесиас една от най-сексапилните тенисистки, Ана Курникова, се позагуби. Но това явно е било временно явление, тъй като се оказа, че рускинята изобщо не е решена да излиза от светлината на прожекторите.

Ана се завърна на светската сцена с доста секси фотосесия за августовския брой на американското издание на списание Максим.

Златни бански, море , пясък – чудесна лятна фотосесия за вдигане на адреналина.

Рускинята смята също така да играе серия демонстративни тенис мачове в името на благотворителността.

Така че тази есен ще наслаждваме на Ана Курникова. Очертава се хубав сезон.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
4ikiikata ako e dobra e po priatna ot sexa :)
58
0
 
2
 
! Отговори
ягодка преди 15 години
57 добре че ти идват такива желания и и мисли.а не като коментари към сатия за маструбиране,че всички там само за говорят. а за секс никой не вспоминава. поставиха онанизъм на първо място и то с такова въодушевяване.
57
0
 
1
 
! Отговори
iliq преди 15 години
незнам дали има силикон ама пак бих го оп1нал това дупе :Д
56
0
 
1
 
! Отговори
ягодка преди 15 години
55 ти ли го слагал силикона?
55
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
има силикон в дупето.
54
0
 
1
 
! Отговори
canko преди 15 години
Бай ..й,нямаш елементарно възпитание.Май нещо те тормозят комплексчетата,или си на анфетки?И като станеш от полу-сън си го изкарваш на света.
53
0
 
1
 
! Отговори
canko преди 15 години
Ей мишка!Аз съм сигурен пък че ти си най големия ***.Какви истина казваш пък ти бе мушморок,ти жена докосвал ли си че говориш така,мисля че не си.
52
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
V tqloto e dobre,malko nqma qsno ochertana taliq,no e dobre... Obache v glavataaaaaaaaa....e kato udarena s utiq......Biva,biva s edin chuval na glavata stava za e*ane
51
0
 
1
 
! Отговори
engel преди 15 години
си е супер...само разни комплексари не могат да я оценят и не могат да се наслаждават на красиви неща без да ги опорочат...
50
0
 
1
 
! Отговори
естет преди 15 години
мацето, малко й дразнят прасците , ама бива, кво
49
0
 
1
 
! Отговори
istinata преди 15 години
samo da kaja che vsichki tuka sa chekidjii:)
48
0
 
1
 
! Отговори
canko преди 15 години
Ана има същото тяло като на моята приятелка,абсолютно същите пропорций.Аз много си я обичам и уважавам.А пък за тези дето ругаят мога да кажа,отърсете се от комплексите си хора и стига ругахте по успелите в живота.Да не си мислите че те са по различни, и те са хора и те страдат и се радват.По добре се обичайте и се радвайте че сте живи и здрави.Всичко друго е с минимално житейско значение.
47
0
 
3
 
! Отговори
keke25 преди 15 години
Възпяват устните,косата,гърдите ,като на коза,възпяват ханша и бедрата,ала забравят за .Жени без *** какво сте вие,кажете смело без сръдня,не е то нещо да се скрие,ни само оган за пръдня.Гъзът е нещо естетично,и кой не тръгва след жена,която с крачки естетични,тъй смело си върти .Кажете още,кой не зяпа,кога жена се наведе,гъзът и белнат като ряпас греховна сила го зове.Не е ли вярно,че в кревата,преди да почне любовта,ни съблазнява нас жената,като я хванем за .О женски ***,бъди прославен,надебелявай и цъфти,сърцата мъжки покорявай,и към съблазан ги води!
46
0
 
1
 
! Отговори
ягодка преди 15 години
много сме умни хората,всичко знаем за другите,даваме оценки най точни,кой по красив,кой по грозен,кой по кадърен и кой не. с най западнал спорт в страната,тук в България въобще не се мисли за спорт и неговото развитие,познавам хора,които имат възможност за развитие,те не са в България,а в другите страни тренират. Валерий Божинов къде е,тук ли живее? всички са другаде.има надарени хора и деца,но никой не им помога в развитие. че да търсим черни петна у другите,да погледнем себе си. кои сме ние и какво сме постигнали? Анна е млада девойка и как ще живее,тя решава,с кой и къде. а за спортната и кариера,пак сме много далеч от истина,там също тъмни води,как-то и в политиката. пълно с несправедливости и безаконие.
45
0
 
1
 
! Отговори
DO 44 преди 15 години
мълчи *** маййка ти шиийба грозна .. не била хубава кой знай ти къф си питмез
44
1
 
1
 
! Отговори
tenisiskata преди 15 години
pbrvo i az igraq tenis ... ama atq parvo 4e nemoi da igrai i vtoro 4e kato bqh na plaja tfa lqto vidqh sto pbti po hybavi ... ne 4e az sam miss svqt ili ne6ty osobenno mi ne sam ama taq ima grozno lice i imam priqelski s po perfktni tela samo za gadjety i zavijdam drygo neino neiksam a moje i slavat apone az 6te opravdaq za dobra tenisska taq slava a tq i tyi nemoje nekadarana jena...
43
0
 
1
 
! Отговори
Pfff преди 15 години
Да не си мислите че това наистина е Ана Курникова на снимката?Надали...Пък и какво като е... И тя е човек и тя ***... кой знае как миришат...
42
0
 
1
 
! Отговори
Zagrijeniq преди 15 години
Nz za vas ama За всичко е виновна Европа. спряха парите по САПАРТ и сега говедовъдството е в криза ;(
41
0
 
1
 
! Отговори
Rage преди 15 години
ако някой мъж не я хареса тая и не му се поиска просто да отиде и да се прегледа щото тва е Парче
40
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Нито кой знае каква красавица, нито някаква тенисистка. За цялата си жалка кариера няма нито един турнир спечелен - за сравнение нашата Маги Малеева има 10 спечелени турнира. По добре потърсете снимки на Ашли Харклироуд от сесията и за Плейбой.