Майкъл не прилича на Джаксън

Шоуменът отново се появи дни, преди да навърши 50 - черни дрехи, покрито лице
27 авг 2008 08:38,
54
Майкъл не прилича на Джаксън
Снимка: БГНЕС

Само няколко дни, преди да навърши 50 години Кралят на поп-музиката Майкъл Джаксън беше видян и сниман от папараци из бутиците на Лос Анджелис.

За разлика от предишната си поява, когато се придвижваше с инвалидна количка, този път шоуменът се движеше "на собствен ход".

Както винаги, той не изневери на ексцентричния си външен вид - облечен отгоре до долу в тъмни дрехи, с лице, почти напълно закрито от маска и дълги коси, тъмни очила и ръце в джобовете, отбелязват таблоидите зад Океана .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
бай ху преди 15 години
преди време тук, в тоя форум, под друга новинка за Джако един твой събрат по малоумие твърдеше "много сте прости вееее, Майкъл има заболяване на кожата, наречено витЕлиго, а не се е избелвал". правописът е запазен. Странно защо самият Майкъл никога не е отричал факта, че е избелвал кожата си с медицински методи многократно. пише се витИлиго, впрочем. сега очаквам някой от вас, поклонниците му, да обяви, че Джако НИКОГА не е ползвал козметична хирургия за промяна на лицето си, и че всъщност Джако не е роден ***, ама ние сме прости и не разбираме. айде, успех.
32
0
 
0
 
! Отговори
16 годишна преди 15 години
Ох .... уверявам се с всеки изминал ден,че от българите по-прости хора няма... Доколкото знам Майкъл има заболяване на кожата,като тя избледнява на места,затова изглежда бяга,а не че си е правил операция "защото не се приема ***"... Всички тук не може да постигнете и едно нещо,което той е направил в този живот...като е почнал още от ранна възраст с групата си Jackson's five..Злобейте плоскоумни същества.Приятен ден :)
31
0
 
0
 
! Отговори
бай ху преди 15 години
по-добре да го гледаш, отколкото да го слушаш - на вид поне е забавен, разглобява се в движение.
30
0
 
0
 
! Отговори
vde преди 15 години
заснет е при щанда с Мангата :_) Забавно
29
0
 
0
 
! Отговори
paranoja преди 15 години
abe toq maicael mnoo sa izkrivil, kato si smenq6 kojata taka staa- problem , problem , problem.... idi sa krii posle :D:D:D
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
тва е некъв който се разхожда с маска, къв майкъл джаксън, ве
27
0
 
0
 
! Отговори
puh преди 15 години
Това го е признал целият свят по един или по друг начин. "Скалъпените" обвинения за които говорите са пълен абсурд-помислиха си някой алчни американци, че могат да извлекат пари и жалко е че използваха деца за това. Тъпите маши, които повярваха ня това сега плюят по форумите.Като на нищо не приличал си пуснете да гледате "Спасители на плажа" бе!!!!Нали музиката е за да се слуша????
26
0
 
0
 
! Отговори
Недостъпна преди 15 години
Няма по велик изпълнител на поп музика до сега като Майкъл Джексън.Песните,изпълнението му,динамиката,танците ще се помнят години напред. Това,че е решил да промени визията си не го прави по различен от всички нас. Напротил имал е възможност-постигнал е своя мечта,независимо какви са последствията. Всеки носи сам кръста си. "Защо искаш да извадиш съчицата от окото на брата си,а не извадиш гредата от твоето око ! " ?!P.s За невежите цитат от Библията :)
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
просто всички тия операции, които си направи са му като наказание. Не се приема че е ***, иска да става бял, и най-накрая си мисли че няма да има последствия? Надали.... а никой не отрича че музиката му е велика!
24
0
 
0
 
! Отговори
...... преди 15 години
Майки си остава велик певец,без значение какво прави с личността си.Нали важно е това,което дарява на света.Какво му се бъркаме в личния живот ? Да погледнем първо към самите нас.Какво - като се дрогират любимите ни рапъри,метал-банди и други - да легнем болни,така ли ? За нас истинските ценители е важно творчеството,личния им живот си е техен проблем.
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
mqsa mi to4no bez da si mislite 4e se podigravam no e edno kym edno s izvunzemnite ot filmite!
22
0
 
0
 
! Отговори
sdfgsdfhjkgdfsjk преди 15 години
Аве нещастнико виж го как изглежда сега. Мислиш ли че му пука колко е продал когато НЯМА ЛИЦЕ? Какво значения има кой е бил след като няма пукнат цент и половината свят го мрази заради скалъпени обвинения? Не бих искал да съм на негово място дори да е продал 1 билион копия от Thriller...
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Майкъл е истинското лице на последиците от неразумни хирургични намеси. Жалкото е, че едно време си го позволяваха само супер богаташите, а сега всяко все още непоумняло момиченце може да отиде в рекламираните стотици частни практики и да причини на тялото си какви ли не необмислени корекции, които цял живот след това ще си отмъщават.Ако в младостта на Майкъл не е имало информация какво се случва след години, то сега вече има ходещи антиреклами на "естетичната" хирургия, най-известната от които е самият той
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"18. - 11:19 - МайкълОт: Майкълсе казвам и среден пръст ви показвам"THE KING OF POP ROCKS ! 2 days to HIS birthday !!!
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
се гърчат плювайки по "Краля". За щастие колкото и да плюете, той пак ще е този, който е продал най-много плочи и CD за всички времена, надминавайки другия "Голям" - Елвис! Тънете в помийката си(собствен сос) и смърдете както винаги сте смърдели!
18
0
 
0
 
! Отговори
Майкъл преди 15 години
се казвам и среден пръст ви показвам
17
0
 
0
 
! Отговори
естествено грозен преди 15 години
Това трябва да го видят красавиците дето висят по цял ден при касапите. Аз живея до една клиника за пластична хирургия и много съм видял. Понякога се чудя да плача или да се смея. Трябва да ги видите, идват с черни мерцедеси, скъпи дрехи, надъхани, с парите. После само гледаш едни много измъчени жени които ги подпират на излизане, приличат на ветерани от Виетнам и накрая за какво - с тез джуки като някакви сомове е.баси смешното, някой наистина ли намира това за секси? Аз лично като видя протези вместо истински гърди сменям порнака - отвратителни са ми тея идеално кръгли топки сложени на някакво кльощаво тяло. Въобще суетата и простотията вървят ръка за ръка и в България сега е бума на невежеството и материалната деградация.А за Мако Джако съм сигурен че ако можеше да върне времето никога не би направил това със себе си.
16
0
 
0
 
! Отговори
Niksun преди 15 години
Хахахахаа много си смешен бе човече :D Стой си в къщи и си слушай музичка , а не давай недодялани и глупави мнения :) И малко знания по БЕ няма да са ти излишни ;)А иначе , преди да стане бял , песните му са много добри :)
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много талант не гаранция за лично щастие.
14
0
 
0
 
! Отговори
jimmy преди 15 години
the king of pop music