Ози Озбърн – потомък на неандерталци

Бил кръвно свързан и с най-големия американски престъпник на 19 в.
Обновена: 25 окт 2010 14:21 | 25 окт 2010 14:16, Елка Василева
28
Ози Озбърн – потомък на неандерталци
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Американски учени изследваха кръвни проби, взети от рок музиканта Ози Озбърн и съставиха неговата генетична карта, пише The Daily Mail.

Установено е, че бившият лидер на Black Sabbath е потомък на неандерталци и на древни римляни, загинали при изригването на вулкана Везувий на 24 август 79 г.

Освен това има и доказателства, че музикантът е далечен роднина на руския император Николай ІІ и на британския крал Джордж І. А също е кръвно свързан и с известния американски престъпник от 19 век Джеси Джеймс.

Коментирайки резултатите от работата на учените, Ози Озбърн заяви, че те до голяма степен не са изненадващи. Намеквайки за изпълненията си след употреба на алкохол и наркотици, музикантът се пошегува, че за сродството му с неандерталците отдавна знаят съпругата му Шарън и полицаите в много страни.

Специалистите са проучили и феномена на дълголетието на Озбърн, който и самия себе си многократно е наричал „медицинско чудо“.

По думите на музиканта той няма разумно обяснение за причините да е все още жив.

Изследователите са констатирали, че Озбърн е много по-издръжлив от средностатистическия човек, а възможностите на неговия организъм да се справя с последиците от употребата на алкохол и наркотици превъзхождат средните показатели.

В момента Ози Озбърн се старае да живее здравословно под наблюдението на лекари и съпругата си. Преди години музикантът можеше да изпие по четири бутилки коняк на ден и едновременно с алкохола приемаше наркотици, пише Lenta.ru.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: ози озбърн
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
50
 
! Отговори
OZZY преди 13 години
Бащицата на рока ! Жив и Здрав да е дълги-дълги години !!! Наздраве !!!
5
5
 
6
 
! Отговори
Кукуригу преди 13 години
Ми сигурно им прилича на неандерталец. ;)
4
55
 
2
 
! Отговори
Neon Knight преди 13 години
Тоя трябваше да е на мястото на Рони Дио... :-(
3
5
 
18
 
! Отговори
do 1 преди 13 години
dam napisanoto w statiqta za neandertalcite e leko kazano glupost.
2
41
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не е вярно, че са измрели. в днешно време има техен наследник, наследник на неандерталците. и нещо повече той се намира в България. казва се Бойко Борисов, бивш мафиот и мутра, а в момента се подвизава като премиер.
1
1
 
50
 
! Отговори
някой преди 13 години
Ако Ози е потомък на неандерталци, то това би трябвало да е много голяма новина за науката. До сега няма , въпреки многото изследвания, няма открита ДНК от неандерталци в кръвта на никой съвременен човек! Смята се , че неандерталците са изчезнали преди около 30 000 години. Никой не знае точната причина за измирането на този човешки вид ...