Филип Киркоров спешно е приет в психиатрия

Лекарите в Израел в момента му правят изследвания
Обновена: 9 дек 2010 12:41 | 9 дек 2010 12:40, Елка Василева
100
Филип Киркоров спешно е приет в психиатрия
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Филип Киркоров, който замина от Русия след скандала около нанесения от него побой на 29-годишно момиче, в четвъртък беше открит в Израел – в медицинския център „Шиба“ (болница "Тел а Шомер") в Тел Авив, съобщи NEWSru Israel.

"Филип Киркоров беше приет в психиатричното отделение в болницата спешно. В момента му правят изследвания, след което ще бъде взето решение за по-нататъшните стъпки“, каза Ноа Брегман от пресслужбата на медицинския център.

Журналистът от „Известия“ Михаил Марголис пише, че е разговарял с Киркоров по телефона. От болничната си стая той съобщил, че поради изследванията е бил принуден да се откаже от участията, планирани за декември.

По думите на певеца неговото участие в новогодишните програми ще зависи от мнението на израелските лекари.

Още по темата

„Наистина периодично получавам пристъпи, при които ми е трудно да се контролирам и след това трудно си спомня защо съм се държал така. Съжалявам за случилото се на репетицията в Кремъл, готов съм лично да се извиня на Яблокова, но не мога да се свържа с нея по телефона“, заяви Киркоров.

Адвокатът на певеца Татяна Акимцева съобщи в сряда пред журналисти, че Филип Киркоров е заминал от Русия „за сериозни медицински изследвания“.

В медиите се появиха много материали по повод инцидента на репетицията за церемонията „Златен грамофон“ в Кремълския дворец.

По думите на Сергей Жорин, адвокат на пострадалата Марина Яблокова, Киркоров се възмутил от прожектор, който му светел в очите и той грубо започнал да обижда Яблокова, която отговаряла за техническото обезпечение на репетицията.

„Яблокова спокойно е помолила Киркоров да изчака, докато светлината бъде оправена, на което Киркоров отправил нецензурни обиди по микрофона. Тогава Марина се възмутила и помолила Филип да не я обижда. Филип изпаднал в бяс и с викове „Ще те убия!“ притичал до нея и я ударил с ръка по лицето“, разказа Жорин. Той уточни, че всичко е станало пред много свидетели.

По думите на Жорин от удара Яблокова паднала на земята. Тогава Киркоров я хванал за косата и започнал да я рита в гърдите и корема.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още по темата: Филип Киркоров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
8
 
! Отговори
ha преди 13 години
Това Бабче Алла beshe tramplin v karierata na Filip. Ako ne beshe Алла, Filipcho shteshe da ostane nzabeliazan v talpata.
69
5
 
23
 
! Отговори
Джугашвили преди 13 години
Ми кого да набие...освен жена,тоя пухльо
68
4
 
8
 
! Отговори
Pepo преди 13 години
този е на едно от първите места в списъка ми за отстрелване
67
3
 
15
 
! Отговори
Асен Златарев преди 13 години
Тоа требеше да се консултира с психиатри още кога се фърли на Бабчето Алла!За едни пари на какво е способен човек!!Да гее!
66
0
 
5
 
! Отговори
chudna rabota !! преди 13 години
Kak bolnicata "Shiba" se premesti v Tel Aviv ?!! Do vchera beshe v Tel a Shomer, mejdu Kiriat Ono i Petah Tikva...
65
3
 
2
 
! Отговори
Дядо Прас преди 13 години
Естествено, че е плиткоумие ! Нали ако напиша нещо остроумно няма да го схванеш, капиш ? Все пак не съм толкова лош, дори и за теб мисля :) Ерудитите са изчезнал вид в БГ. Не употребявай думи без покритие, само и само да покажеш, че знаеш някоя друга сложна дума :)
64
2
 
3
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 13 години
Ха-ха, поредното плиткоумие - я като си толкова голям ерудит, помисли какво значи коледа и дядо коледа, от къде идва името. И ще откриеш смехотворни неща, коит оможе да откриеш и за себе си!
63
2
 
2
 
! Отговори
Дядо Прас преди 13 години
Достоен опонент за теб може да бъде само някакъв бесен гол *** или може би двама ***. За амебата не си извинен, тъй като тя е едноклетъчен организъм неспособен на мисловна дейност, справка огледалото в на сестра ти стаята. Погледни и виж амебата живееща там :) Съжалявам, че си изместен от Дядо Коледа и си търсиш ново поле за изява, но уви и тук нямаш късмет :)
62
0
 
11
 
! Отговори
ррр преди 13 години
набил жената и сега да се изкара невменяем,а?Луд омала няма,особено ексцентрик като Филип Киркоров.
61
3
 
1
 
! Отговори
BOBI преди 13 години
mnogo iasno 4e sega tozi gaden gei 6te si tursi opravdanie s psihikata si za da otturve zatvora i globata, 4ul se 4e imal sumati kinti tozi dolen pederast!!
60
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
лекувай се / и се научи да пишеш на български като ни ядеш хляба/
59
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да го изпратят някъде на санаториум по Колима , Чукотка или Лена . Предполагам руснаците са запазили някое лечебно заведение от световноизвестната верига ГУЛАГ
58
1
 
7
 
! Отговори
ot Israel преди 13 години
Evreite sa hora na Filip. 40% v Israel sa ruski evrei, polovinata ot tiah sa doktori, prfesori, muzikanti i artisti. V kraina smetka shte go izkarat malko "bolen" za da se imakne ot situaciata.Tova e vapros na harakter i niama vrazka sas nikakvo zaboliavane.
57
1
 
2
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 13 години
Сигурен ли си че нямаш? Аз няма да падна до нивото ти, за да се обиждаме тук в този форум, само ще ти кажа, че си сащият като характер и поведение, като тези, срещу които говориш, и всичко човешко е присъщо за теб, дори и глупостта. А като се научиш да изслушваш хората, с които говориш, да ги уважаваш, въпреки че имаш различно от тяхното мнение, да мислиш, тогава ще станеш достоен за мен опонент, а до тогава ще си си на ниво първосигнално мислеща амеба, с извинение към амебите рабира се!
56
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво ли не правят хората, за да не влязат в затвора, ей............
55
1
 
8
 
! Отговори
RSA преди 13 години
NEKA4ESTVENO VZEMA
54
2
 
7
 
! Отговори
фен преди 13 години
от тая Кока дето шмърка е нормално да бъгяса мозъка му.
53
2
 
3
 
! Отговори
Дядо Прас преди 13 години
Аз сестра нямам, ама виж твоята е знаем всички в квартала :)
52
1
 
1
 
! Отговори
GXx преди 13 години
Kofti rabota...
51
1
 
1
 
! Отговори
Jordan преди 13 години
Otdavna biah kazal , 4e tozi *** za nishto ne stava,a niakoi go predstaviaha za shoumen ???