Шърли Маклейн разкрива интимните си тайни

Холивудската легенда поддържа "отворен брак" със съпруга си
Обновена: 13 апр 2011 14:01 | 13 апр 2011 14:00,
37
Шърли Маклейн разкрива интимните си тайни
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Холивудската легенда Шърли Маклейн преспала навремето с трима мъже в един и същи ден. Шокиращото разкритие 76-годишната актриса направи в шоуто на Опра Уинфри, съобщи "Ню Йорк дейли".

Маклейн беше поканена от известната водеща да представи своята 12-а книга, съдържаща интимни изповеди. След като си призна, че имала цял куп любовници, тя конкретизира и най-яркото си преживяване.

"Аз не си падах много по изневерите, защото те ми бяха позволени, призна актрисата в телевизионното шоу. Това не
беше в моя стил. Но когато се впуснах в подобна авантюра, го направих с трима мъже в един и същи ден!"

Шърли Маклейн поддържа "отворен брак" със съпруга си, бизнесмена Стив Паркър, в продължение на 30 години. Едва през 1982 г. те се разделят. Маклейн си извоюва специално споразумение с него да си имат извънбрачни връзки, но да останат добри приятели.

"Харесвах свободата, която имах, спомня си Шърли. А и на Стив Паркър му харесваше. Имах цял куп чудесни любовници, които никога няма да забравя!".

 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: изневериШърли Маклейн
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
0
 
! Отговори
анонимен до 5 преди 13 години
Баба ти по това време и за кино не е чувала.
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Голяма актриса е. Гледали ли сте "Железни магнолии?" А за личния й живот -нейна работа, така го разбира. Между другото, имала е връзка и с Кончаловски.
34
5
 
1
 
! Отговори
5 преди 13 години
ние глезаме Моника Белучи,*** Мендес,Шарън Стоун,Джесика Алба и т.н.Даже баба ми не се сеща за тая актриса.
33
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
,,,трябва да я видите в "...ИРМА ЛА Д У С..".или "Сладката ИРМА " !!! ВЕЛИКАТА ШЪРЛИ -прочетете " ДА достигнеш достигнеш плода ..."!!!Никой не казва ,че сега не е баба -ПРОСТО Я ВИЖТЕ В ВЪВ ФИЛМА и дано почувствате ,как всичко отминава -КРАСОТА ,УМ ,СЛАВА ...А ЗА ОНЕЗИ ,КОИТА БЪРЗАТ ДА Я СЪДЯТ И ОПРЕДЕЛЯТ, да си помислят имат ли САМИТЕ ТЕ някаква стоиност ,за да съдят ВЕЛИКИТЕ ... !!!!
32
4
 
7
 
! Отговори
............... преди 13 години
Чудя се на коментари , които съдят тези, които не са им равни.Коя е Шърли Маклейн ?Шърли Маклейн /родена 24 април 1934/- американска театрална и киноактриса, носителка на Оскар, известна не само като киноактриса, но и като авторка на автобиографични книги. Тя е по-голямата сестра на Уорън Бийти. Награди на Академията на САЩнай-добра женска роля:"Условия за нежност" (1983)Награди Еми"*** в душата ми" (1976)Награди Златен глобус"Мадам Сузатска" (1989); "Условия за нежност" (1983); "Ирма ла Дуче" (1964); "Апартаментът" (1961); "Проблем с Хари" (1955); за цалостна кариера (1998);Награди на БАФТА"Питай всяко момиче" (1960); "Апартаментът" (1961)Ами това е...накратко..Далеч от нас...
31
14
 
2
 
! Отговори
bg преди 13 години
егати варана грозен дърта оъстърма,като нашето бабе Лили Иванова
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
...палавница....
29
1
 
9
 
! Отговори
qui que ce soit преди 13 години
Това си е техен избор - какво да коментираме - така искат, така живеят и им е добре ...А с тримата мъже - направила е добро сравнение....явно е била любопитна и...неудовлетворена..По точно - апетита идва с яденето...
28
1
 
2
 
! Отговори
proktoglivenol преди 13 години
Na 4-ta snimka e unikalna
27
1
 
6
 
! Отговори
Швейк преди 13 години
Че готина е мацата, какво сте се разпенили. И добре играеше. Всеки остарява и тя няма да играе до 2050г. Наскоро я гледах в един филм от преди 10-на години... ако ме помоли даже мога да и посветя една привечер. Пълня си джоба с фъстъчки и хайде на романтиката. Куул...
26
5
 
4
 
! Отговори
до петрова преди 13 години
Напротив,редовно си чета книги,особено документалистика,направих си труда също така да видя накратко творчеството и набързо още преди публикацията ти и мога да кажа че визуално не е кой знае каква красавица за разлика от Одри Хепбърн която е божествена.
25
10
 
1
 
! Отговори
5 преди 13 години
Да правлно ще и четем брамтийските книга на тази пропаднала актриса,беше нещо,сега е никой.
24
10
 
1
 
! Отговори
мъж преди 13 години
Абе, нещастници, ако Шърли Маклейн отнякъде види надрасканите ви вълнения, сигурни ще умре от смях, дъртата ***. Нямате ли си по-сриозни проблеми от бълнуванията на отдавна забравена пишман актриса за пореден път закъсала за пари?
23
3
 
7
 
! Отговори
Петрова преди 13 години
НИМА НЯКОЙ ТИ НАВИРА НАСИЛА В РЪЦЕТЕ ТОМОВЕТЕ ЗА СЕКСУАЛНИЯ И ЖИВОТ ДА ГИ ПРОЧЕТЕШ А И НЕ МИСЛЯ ЧЕ СИ ПАДАШ МНОГО ПО ЧЕТЕНЕТО.ПО ОТГОВОРА ТИ РАЗБИРАМ ЧЕ СИ ТВЪРДЕ МЛАД ЗА ДА СИ Я СПОМНЯШ КАК ИЗГЛЕЖДА КАТО ДЕТЕ,ДЕВОЙКА,ЖЕНА,ВЪПРЕКИ ЧЕ АКО ИМАШ ИНТЕРЕС БИ МОГЪЛ ДА Я ВИДИШ.АЗ СЪМ ВИДЯЛА ТОВА КОЕТО СЪМ ИСКАЛА ДА ВИДЯ И ОПРЕДЕЛЕНО СЪМ ОЧАРОВАНА И КОЛКОТО ДО ХОРМОНИТЕ ИМАМ ГИ В ИЗЛИШЪК...ЩО СЕ КАСАЕ ЗА МАСОВАТА ДЕПРЕСИЯ ЗА ЖАЛОСТ Я ИМА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАК СЕ ТАКОВАТЕ/ЗВУЧИ МНОГО ПРОСТАШКО/...
22
8
 
1
 
! Отговори
брадваро преди 13 години
бати уродо..
21
1
 
0
 
! Отговори
15 do Nobody преди 13 години
разбрахме се :)
20
2
 
9
 
! Отговори
Калин преди 13 години
ааа може ли един въпрос .. мариана попова певица ли е ?
19
3
 
2
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
15, нещо хормони ли ни пердашат? Феминизъм? Или нещо друго?Някъде да съм споменавал дядовците? Някой да ти гарантира, че ако ги спомена, няма да е в същия контекст? Та дай да плювнем за всеки случай, че ни е горчиво в устата.Баба Шърли си е баба Шърли. И аз предпочитам да си остане баба Шърли, каквато си я знаем от екрана, а не като сексуалната тигрица на 1948-***. Може да се окаже, че в днешни дни се таковаме наобратно, знаеш ли каква масова депресия ще настъпи?
18
8
 
4
 
! Отговори
до петрова преди 13 години
През оная работа ми е личния живот на бабето,който е приклучил сиг преди 20 години.Не ние се интересуваме от него,а тя ни го навира в лицето.Жената пише цели томове за сексуалния си живот..
17
3
 
20
 
! Отговори
Proctoglivenol преди 13 години
Усещам как всички общочовешки морални ценности отиват с пълна скорост право към майната си...