PETA яростно нападна Виктория Бекъм

Продуктите й били от животни, убивани с бейзболни бухалки
Обновена: 19 апр 2011 12:22 | 18 апр 2011 21:19,
55
PETA яростно нападна Виктория Бекъм
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Организацията за защита на животните нападна Виктория Бекъм заради творчеството й. Дизайнерката, която в момента е бременна с четвъртото си дете, била обвинена, че използва за колекциите си животински продукти.

Говорителят на Пош Спайс заявил, че тя не се впечатлява особено от критиката. „Всеки човек има различно мнение и вкус. Но преди всичко продуктите на Виктория Бекъм са с високо качество и стилен дизайн. Използваните кожи са придобити по законен път и употребата им се наблюдава при всяка стъпка. Те се доставят съобразно правилата в рамките на Америка", заявил той.

От PETA обаче били на друго мнение: „ Няма значение дали са в Америка или някъде другаде, по-екзотичните животни са подложени на голямо страдание преди да се превърнат в нечий аксесоар. Алигаторите са измъквани живи от тресавищата или ги отглеждат на места, където миризмата ще убие всеки нормален човек. Животните биват убивани с бейзболни бухалки и одирани с чукове и длета. Екзотичната кожа винаги е придобивана по жесток начин, без значение какво г-жа Бекъм и PR-ите й се опитват да обяснят".

Вижте още звездни новини
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
9
 
5
 
! Отговори
ас преди 13 години
малумни еколози!
53
2
 
17
 
! Отговори
Дънди Крокодила преди 13 години
А нима това не е мечтата на повечето български момичета?!!? Да си намерят мъж който да ги издържа и задоволява капризите им, и да си останат блаженно *** до дълбока старост! Ха, ха, ха, ха! Гледам някакви рекламни билбордове на поредната пластична клиника и направо ахвам пред посланията към потенциалните клиентки: "вече не ми се налага да работя" ("щото е станала "хубава" и е хванала богат), или "вече мога да управлявам живота си" (управлява кукла на конци, която е млад бизнесмен) Е това е!
52
6
 
14
 
! Отговори
Боце преди 13 години
Егати безличната грозотия.Доколкото чета е и ***.Ако това са звезди,аз трябва да съм планета.
51
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А по-добре ли е изкуствена кожа, с всичките химикали и замърсяващи технологии използвани за направата й? Едно кожено яке или обувки от истинска кожа, могат да се ползват с години без да мръдната, а изкуствените *** се сменят най-малко по-веднъж на сезон и НЕ са по-екологични. Допълнително животните не са убивани само заради кожите им.. всеки яде телешко например, а от телешка кожа се правят повечето практични неща.. така и така ще отиде в някой хамбургер, защо да не се използва кожата му !!?
50
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тия от животинските организации да се гръмнат и да се занимаят с гладните хора по света. Лицемери платени, служители на дявола
49
20
 
12
 
! Отговори
ангел преди 13 години
кой пъпчив вегетарианец ми е цъкнал минус, да фане алергия към плодове и зеленчуци, та да умре гладен !
48
14
 
11
 
! Отговори
ангел преди 13 години
45, айде изброй ми колко живи организма на тая планета НЕ ОТНЕМАТ умищлено живота на други организми? трябва да се яде, момче. не може всички да ршпат зарзават.
47
13
 
20
 
! Отговори
PETA преди 13 години
И аз съм от PETA - People Eating Tasty Animals :)
46
11
 
8
 
! Отговори
aston villa преди 13 години
На тая *** и *** са "й" бракувани. "Ша" и разпоря поддържаните устни както тя разпорва животинкита. .. обаче "шъ" я гарнирам със млечен крем, Бекъма като я целува да е в свяст.
45
4
 
23
 
! Отговори
Ангел преди 13 години
Който отнема живот при това умишлено рано или късно страда в някаква степен - закон на природата
44
12
 
9
 
! Отговори
хай буй преди 13 години
алигаторът има 2 кубични сантиметра мозък - по-скоро нервен център, който му управлява движенията. едва ли разбира и страда чак па толкова, като го изпънеш с бухалката в главата. а след като бъде убит, съм сигурен, че му е все тая с какво го одират.
43
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Скъса са да я клецони тоз Бекъма бе ! Евала ! А тя милата като млеконадойна кравичка ги ражда уедно след друго ! Браос
42
1
 
8
 
! Отговори
Дънди Крокодила преди 13 години
Абе, "ъ", как си редактираш коментара?!??
41
6
 
14
 
! Отговори
ъ преди 13 години
ама Бекъм направо, глей колко дечиня му роди!
40
16
 
27
 
! Отговори
Дънди Крокодила преди 13 години
ПоЗДРАВ от Австралия! А, едно време ми се кефехте как ги разпорвам с ножа на филма, крокодилчетата! Хе, хе, хе, хе! Сега намирате маана на Викито. Сигурен съм, че тия дето и коментирате физиономията, повечето сте жени и сте много по грозни и от нея. Тя роди три деца, чака четвъро и си запази фигурата, а повечето от вас стават като бидони след едно раждане, Хе, хе, хе, хе! Папкате здраво: прасенце, теленце, агънце, да не ви ли е жал за малките сладки агънца и яренца, невинни и беззащитни! Муаааа
39
3
 
40
 
! Отговори
Oeu преди 13 години
А "мълчанието на агнетата"!Особено сега пред Великден!Пълненето на стомасите на много "християни" с агнешко е единствения "духовен" пълнеж,свързан сВъзкресението.
38
2
 
24
 
! Отговори
фалконе преди 13 години
има слухове че някои от животните са били умъртвени и изядени от Дейвид Бекъм
37
5
 
12
 
! Отговори
Falkone преди 13 години
егати тъпотиите
36
3
 
15
 
! Отговори
стг преди 13 години
а от де тия кокошки знаят кое как мирише на алигатора, и дали това което е лошо за човека не е нормално за тях, мнооого тъпички
35
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не забравяйте че Бекъмови са поканение на сватбата :D В много сбъркан свят живеем.