Крушата не пада по-далече от дървото

Приликата между звездите и техните родители
11 май 2011 13:15,
12
Крушата не пада по-далече от дървото
Майката на Анджелина Джоли. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Поговорката "Крушата не пада по-далече от дървото" се отнася с пълна сила дори за звездите и техните майки.

В някои случаи приликата между майка и дете е направо поразителна!

Ако сте се питали откъде например Анджелина Джоли е "почерпила" своята хубост, отговорът е повече от очевиден.

Майка й Марчелин Бертран (Marcheline Bertrand), която почина през 2007 година, също бе актриса, а по-късно през живота си – режисьор на документални филми. Усилено се е занимавала и с благотворителност.

Марчелин среща Джон Войт в началото на 70-те и двамата бързо се женят. Бракът им не продължава дълго, но от него се раждат две много красиви същества – Анджелина и брат й Джеймс Хейвън.

Анджелина много пъти е споделяла, че дължи любовта си към киното не на баща си, който е носител на Оскар, а именно на майка си. Най-желаната жена на света винаги е показвала признателност и любов към Марчелин.

За разлика от много други звездни майки, Марчелин никога не се е "бутала" в прожекторите и, изглежда, наистина е била една много приятна и красива жена.

Към майката на Линдзи Лоън обаче таим по-скоро съжаление.

Дъщеря й през последните години от симпатична и кротка тийнейджърка се превърна в лошото момиче на Холивуд. Все пак майка й Дина плътно я придружава на съдебните процеси.

Приликата между двете също е удивителна.

Други две дами пък лесно могат да бъдат объркани за сестри. Става въпрос за Ким и Крис Кардашиан, които, изглежда, с огромно удоволствие позират една до друга на разни светски събития.

Майката на Лейди Гага – Синтия Германота, пък е доста по-привлекателна от дъщеря си.

Може да сравните звездите с техните майки тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: майказвездиприлика
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
17
 
! Отговори
ecsyryol преди 12 години
9bNl4U , [url=bslfueiacvcn/]bslfueiacvcn[/url], [link=lomvdwvwfqxf/]lomvdwvwfqxf[/link], muvlweolncmk/
9
2
 
17
 
! Отговори
404k0 преди 12 години
Какво и е хубаво на майка и? Пък и Анджелина с тези надути джуки като жаба.....
8
0
 
19
 
! Отговори
и аз да кажа преди 12 години
"Звездната" система е патент на Холивуд. Хвани някой /някоя/ от улицата, инвестирай пари и чакай да ти ги върне десетократно - медиен шум, космически хонорари, клюки, личен живот, модни линии, парфюми, благотворителност, дрога и т.н. /Приложено и в България напоследък с успех/.Бизнес. Случва се и добри актьори да пострадат. От това губят и те, губим и ние.
7
5
 
19
 
! Отговори
Иво преди 12 години
О лулу, ти също се хващаш за една дума. Не казвам, че не са талантливи, нито, че не са известни, нито пък твърдя, че не си заслужават славата. Известни - да.Казвам едно: НЕ СА ЗВЕЗДИ. Чисто и просто. Съвсем в буквален смисъл.И е жалко да се сравняват с такива.
6
0
 
20
 
! Отговори
kurentzo lapas преди 12 години
o yess i love MILFFFFFFFF :)))
5
1
 
28
 
! Отговори
лулу преди 12 години
О бедни ми Иво не се тормози толкова за едната дума. Все пак се говори за талантливи хора, познати на целия свят. Някак си за тях думата звезда е приета. Тях не ги мисли. Но да се върнем в бедна и грозна българия. Особено ми е любимо когато произволна тунинговата и лъскава фолк-*** си покаже нейде наследниците. Тъй като интервенции разкрасителни на деца не се прилагат, то там уродливия ген лъсва с пълна сила. Дебели, тантурести и с животински физиономии. Загледайте се някой път, нищо че нашите профани не са истински звезди. Например Глория трактористката (която и след мноооого корекции пак лъха на село) и нейното кифте. Така че, драги мои, генът не мож го излъга. Вижте майката на Джоли, за бога!
4
3
 
33
 
! Отговори
Иво преди 12 години
1. Звездите са небесни тела, които се раждат от космически прах на разстояния, неописуеми с човешки измерения и излъчват собствена светлина.2. Тези хора не са звезди. По обясними причини. (виж т.1) Това са трубадури, които в средновековието са носили същия ранг като шутовете, само, че както винаги подлизурковците са им напомпали самочувствието и те сами са си дали помпозния прякор "звезди", даже "мега-звезди", "турбо-звезди" и прочие.
3
20
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Представям си на Фидосовица родителката... Тя сигурно ходи кат разпрана женицата от тоя слон...
2
14
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По скоро става дума за сливи .
1
13
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бих опънал доста от майките като гледам