Явор Бахаров спипан с марихуана

Столични полицаи го спрели за рутинна проверка
Обновена: 14 юли 2011 20:23 | 14 юли 2011 20:15,
337
Явор Бахаров спипан с марихуана
Явор Бахаров в компанията на Елена Петрова и Луиза Григорова. Снимка: Булфото

Звездата от сериала "Стъклен дом" Явор Бахаров е хванат с наркотици в центъра на столицата.

Според информацията на МВР вчера около 23.30 часа той бил спрян за рутинна полицейска проверка на ул. „Г.С. Раковски”.

В него служителите на реда открили хартиена сгъвка с марихуана. При последвалата експертиза било установено и точното количество – 0.75 грама.

Предстои доклад на материалите в Софийската районна прокуратура. Работата по случая продължава. Бахаров бил познат на органите на реда и с други хулигански прояви, уточняват от полицията.

По информация на "24 часа" при стария случай на хулиганство Явор бил задържан в полицията, след като счупил стъкло на автомобил на площад “Народно събрание” през 2007 г. Разследването по случая било приключено от дознател в СДВР и е предадено с мнение за съд.

Още по темата
  Явор Бахаров играе Хари в нашумелия сериал "Стъклен дом", а както във филма, така и в живота приятелка му е Луиза Григорова (Алекс).

Неотдавна друга звезда от сериала - Елена Петрова, също имаше проблеми с полицията, но заради шофиране след употреба на алкохол.

Тя беше заловена да кара с 1.2 промила алкохол в кръвта. Наказаха я с триста лева глоба и за една година й отнеха книжката.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още по темата: марихуанаЯвор Бахаров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
263
4
 
4
 
! Отговори
247 преди 12 години
не споменавай детето ми, ***! Няма да му давам нито марихуана, нито алкохол , нито цигари. Когато порасне достатъчно ще съм го възпитал достатъчно добре, з да може сам да преценява!
262
9
 
10
 
! Отговори
anonimous 82 преди 12 години
Може да сядам с ракиика на масата,ама така са правели дедите ми,а не са пушили треви,и не са си били хероина вав вените като вас,умрели ку4ета американизираДигаите си гълъбите от БГ и отиваите в Америка да са друсате и да ви изпопадат зъбите от дрогата,те там вас само 4акат,утаики!Разликата е 4е там като ви фанат,6е седите зад решетките бая време с някои закоравял 4ерен *** за компания!
261
5
 
17
 
! Отговори
Де Ниро преди 12 години
Колкото повече гледам български филми ,толкова повече си мисля,че по американските детски филмчета децата са корифеи в сравнение с нашите смешни звездички.По-изкуствена и бездарна игра НЯМА.А че тъпата ни папаращина ги сервира постоянно на дневен ред е,за да не ги забравим,щото то няма и с какво да ги запомним!
260
4
 
11
 
! Отговори
JCPenney преди 12 години
Таз пък наглата Елена,дето кара пияна и после се смее и казва че нищо не е станало,щяла да си понесе вината като нормалните хора??????Ти каква си,Елтън Джон или Стинг,на мен по ми приличаш на гръцкия дядо на ку@@@та
259
3
 
9
 
! Отговори
100ХХХ преди 12 години
От кого да вземат кръвна проба за накротици и алкохол - от кандидат-студентите, или от преподавателите им?
258
10
 
8
 
! Отговори
az до 268 преди 12 години
истината е, че промити мозъци като теб, които сядат да вечерят с една малка ракийка ( 400гр ) щото уж била полезна са *** и отрова за БГ. Най-елементарен пример: в момента БГ е зле, а 90% пият алкохол...Казваш " наркоман" а даже не знаеш значението на думата ...
257
7
 
16
 
! Отговори
ZAX преди 12 години
А на снимката до Напушения стои Ленчето, която скоро я хванаха да шофира пияна с двете деца на задните седалки. А Мутафчиев щеше да умре от пиене. Какъв светъл пример дават нашите артисти! А някаква нова звезда в сериала "Под прикритие" се хвали наляво и надясно, че е родила на 15 години. Крайно време е на приемните изпити в НАТФИЗ да взимат кръвна проба за алкохол и наркотици.
256
6
 
7
 
! Отговори
anonimous 82 преди 12 години
266,ясно е 4е и ти си от тяхната партия(наркоманската)!Взаимно се защитавате и подкрепяте,нормално,трябва такива утаики като вас да ви изселят и да ви въдворят на задължителен труд в някои лагер,да ви доиде акъла,ако пък не ви доиде-на прасетата в Белене!Вие сте отрова за България,поамерикан4ени ***!
255
7
 
7
 
! Отговори
Фрънц преди 12 години
"Който не пушиии.... Просто крачка на странаа"!!!!
254
7
 
21
 
! Отговори
265 преди 12 години
0.75 гр. и това за теб е *** наркоман!? Да те светна нещо върви питай баба си тя знае ли нещо за индийския коноп и дали не си е прявила и тя чай от него за артрит и др. такива. Това е създадено от природата, расте и се консумира в чист и непреработен вид, много сте ми смешни такива като започнете да философствате, а една книга не сте прочели. Ами да премахнем татула от лицето на земята - той е доказано отровен, черния пипер и той е вреден в количества, както и повечето подправки.
253
24
 
13
 
! Отговори
anonimous 82 преди 12 години
*** наркоман!И адски грозен при това!Ако го бяха хванали в Сингапур директно на бесилото,а тука ги толерираме такива утаики с нелепи при4ески!Срамота братя!
252
14
 
9
 
! Отговори
ТТ преди 12 години
Ми мн ясно ... то си му го пише на лицето че е наркоманче
251
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези се самозабравиха.Живеят в някакъв собствен филм.
250
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кое от трите лица на снимката е Явор Бахаров??.. Че не съм много запознат със сериалите...
249
9
 
7
 
! Отговори
коко преди 12 години
ДЕМОКРАЦИЯ ЛИ Е...ДЕМОКРАЦИЯ.ЩЕ СИ ПАФКАМЕ МАРИХУАНКА ...ОПИТАЙ ЩЕ ТИ ХАРЕСА НО НЕ ПРЕКАЛЯВАЙ.ТОЗ ПУДЕЛ ОТ НАШИТЕ ЩЕ ДА Е.А БЕ ...ПРАВИ КВОТО СИ ИСКАШ.ПЪК КАТО СИ ПОМИСЛИШ КОЛКО МАЛКО ЩЕ СИ ЖИВ ПЪК КОЛКО МНОГО ЩЕ СИ УМРЯЛ...ГРЕБИ С ПЪЛНИ ШЕПИ ОТ ЖИВОТА И ТОВА Е.
248
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе тва са пълни глупости. носил си 0.75, много ясно че ще си гърми като иска, да не са го хванали да продава?! Плюс тва ме кефи тоя пич, скромен е и не се прави на важен, кво го плюете?! А тоя Гатю (249) е жалък ***!
247
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И този,дето в главата е като мериносова овца, е звезда?Аз пък защо се учудвам...Каквото ни е киното,такива ни и "звездите"....
246
8
 
12
 
! Отговори
2-ри отряд преди 12 години
Пратете го при нас,ще правим ретропорно-тоя ще е Анджела Дейвис!
245
5
 
12
 
! Отговори
Алекс преди 12 години
Егати държавата, ако тоя ние "звездата".И нямам предвид тревата, дето я е пушил.Тука станахме звезда до звездата, взехме да се настъпваме по улиците.
244
6
 
16
 
! Отговори
!?!?! преди 12 години
ами направят една роля - без да поставям оценки - и като почнат медиите "звездата", та "звездата"! К`ва звезда, бе хора, познават го роднините му и два-триста пубертетки!Звезда на батерии......Елена Петрова кара поркана, тоя пуши трева - *ах ти и "идолите" и "звездите"...