За интимния им живот. Разказва булката беглец на Хю Хефнър

Двамата правили секс само веднъж, продължил около 2 секунди
Обновена: 27 юли 2011 14:56 | 27 юли 2011 14:55, Елка Василева
57
За интимния им живот. Разказва булката беглец на Хю Хефнър
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Булката беглец на Хю Хефнър разкри подробности от интимния си живот с основателя на сп. "Плейбой" и по думите й той далече не е бил задоволителен, предаде Ройтерс.

25-годишната Кристъл Харис е споделила в интервю със скандалния радиоводещ Хауърд Стърн, че никога не е виждала 85-годишния Хефнър без дрехи.

Плеймейтката, която напусна своя годеник и имението на "Плейбой" пет дни преди планираната им за 18 юни сватба, е признала още, че с Хю Хефнър са правили секс само веднъж през 2-годишната им връзка и че той е продължил около 2 секунди.

Хю Хефнър е използвал страницата си в Туитър, за да "отговори" на бившата си годеница.

"Кристъл е дала шантаво интервю за Хауърд Стърн, което няма много общо с действителността. Дали не се опитва да впечатли нов приятел?", пише основателят на сп. "Плейбой".

Още по темата

Хефнър допълнил, че съжалява Кристъл Харис и че тя изглежда "изгубена".


(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: плейбойХю Хюфнър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
4
 
! Отговори
47 преди 12 години
***, колкото и да обичаш един човек, природата си иска своето!Дано да те изберат тебе само заради единия секс и да чувстваш , че за друго не ставаш.
50
0
 
11
 
! Отговори
Дюлгерчето преди 12 години
Да беше казал дедото щяхме да го научим на акъл да не му бяга булчето....Куфраж трябваше да му направи между 2 дъшчици , да го върже между тях с малко бинт и да го гипсира... Гаранция щеше да стои изправен, като на младо биче....
49
0
 
15
 
! Отговори
Ванко преди 12 години
Прави и чест на мацката, че е искала да се ожени по любов и заради качествен секс. Не му задигна парите на човечеца.Отишъл един много отворен дядо в публичен дом. Влязъл в стаята на избраната жрица, излегнал се на огромното легло и посочил с три пръста към нея, като не спирал да се подхилква лукаво.- Аааааа, дядо, няма да стане на твоята, не може да ме чукаш три пъти, платил си само за един.- Знам, малката, знам ще те чукам само един път, но първо си избери с кой пръст да бъде.
48
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хю Хефнър да не е мисулманин ХА ХА ХА тяхното мъжество е такова
47
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Горе-долу по същото време и друга булка, ама тук в бг избега от олтара. И пак по същия повод - не успяла да му го намери
46
2
 
29
 
! Отговори
steff преди 12 години
сега се жалва за незадоволителния секс ама стоя при него 2 години, нали?Ето това е KYPBA в истинския смисъл на думата!
45
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Седи с нещо щото я залива с пари и подаръци и не си мислете, че е останала на сухо :)То не са вибратори то не са най-различни играчки :D 2 години яко пари са се вливали в нея сега може да се пенсионира.
44
1
 
9
 
! Отговори
до 21 преди 12 години
е,това си е класически номер на изигран ***....но в порното има бъдеще,черните братя ще и се зарадват по всякакъв начин ;)---Ти сигурно ги познаваш отблизо?
43
2
 
13
 
! Отговори
Киро преди 12 години
Аз съм на 30 и точно стази и аз ще изкарам около 2 секунди:)
42
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
2 секунди с 25-годишна. А повечето от нас, когато станат на 85 години, дори няма да имат възможност да проверят колко могат да издържат с 25-годишна. Затова само мога да кажа "Къде е Хю, къде сме ние" :)
41
0
 
6
 
! Отговори
alex преди 12 години
Като гледам как пишеш "дАщери" направо те съжалих и ще ти дам телефона на Хю... и без това едва ли може да има повече деца, за да продължи рода ти....
40
2
 
31
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Много е долно да се споделя толкова интимна част от живота по принцип!
39
1
 
31
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Да, и аз това не мога да разбера - защо всички го плюят. Ако и вие имате толкова пари на тия години, с 90 годишна ли ще се хванете?? Той половината от живота си е прекарал по този начин, очевидно не е по особено сериозните връзки...
38
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Още едно доказателство,че само с пари не се живее...
37
1
 
16
 
! Отговори
nqkoi_si преди 12 години
Абе толкова не можете ли да разберете, че всичко е маркетинг и имидж. Дядката много добре знае, а и всеки здравомислещ, че освен след един куп виагра тоя секс не може да прави, ако под секс се разбира изпуснат секрет от члена му при вида на гола жена... Хефнър е символ на Плейбой и ако той развенчае имиджа си и продажбите ще спаднат, а иначе бизнеса му го върти дъщеря му. От своя страна тази не иска да е поредната руса пикла потънала в забвение след брака си с дядото и си използва 10-те минути с
36
31
 
11
 
! Отговори
имам преди 12 години
имам 2 дащери на 17 и на 19 години. Опредилено изглеждат добре. Някой знае ли как мога да се свържа с Хю?
35
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Със сигурност не са правили секс само веднъж и със сигурност не го правят по 2 секунди. Ако беше така, със сигурност нямаше да са заедно цели 2 години, все пак има и други богати мъже, които издържат повече от две секунди.
34
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
При старчето ми е по-хубаво!!!Мога да бъда на 100% себе си отколкото при откачения му син. Освен това ми дава редовно да му стъпвам на врата и челото , което естествено го оценявам като обич от негова страна.
33
6
 
12
 
! Отговори
Миро преди 12 години
Такима "връзки" трябва да се забранят със закон. Смешна работа. Тая може да му е правнучка. Тези две години сигурно е сменила доста вибратори.
32
1
 
24
 
! Отговори
don4o преди 12 години
mi tq kvo iska ,idin 4as li da q klati,toi da ne e 25godishen,sqko neshtu s vremeto si ,kazvashe dqdo mi.