Линда Еванджелиста поиска рекордна издръжка от Пино

Супермоделът смята, че $ 46 хил. ще са достатъчни да отглежда сина си
4 авг 2011 21:41,
59
Линда Еванджелиста поиска рекордна издръжка от Пино
Линда Еванджелиста. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Прочутата манекенка Линда Еванджелиста, влизаща в петицата на супермоделите от 90-те години на миналия век, поиска чрез съда рекордно висока сума за издръжката на 4-годишния си син - 46 000 долара на месец, съобщи Франс прес.

Искът е предявен към бащата на момчето, един от най-богатите хора във Франция Франсоа-Анри Пино. Той оглавява холдинга "Пино-Прентан-Редут" (PPR), притежаващ известни марки като "Ив Сен Лоран", "Гучи", "Баленсиага" и "Пума". Милиардерът е женен за холивудската звезда Салма Хайек.

Детето се казва Августин и досега моделът пазеше в тайна кой е баща му. Искът се разглежда от съда в Манхатън в Ню Йорк, съобщи сп. "Холивуд рипортър".

Още по темата
Това е най-голямата издръжка, искана в съд. Какво ще е решението на съдиите, ще се разбере през септември.

Милиардерът Пино се ожени за Хайек през 2009 г. като тя вече му беше родила момиченце. В момента дъщеричката му Валентина също е на четири години. Най-вероятно той не е предполагал, че синът на Еванджелиста е от него, тъй манекенката твърдеше, че баща на детето й нюйоркски архитект.

В края на юни Еванджелиста изненадващо подаде иск за издръжка. Делото в съда се състоя на 30-ти юни. Пино и адвокатите му са отсъствали, тъй като станало недоразумение и не се доразбрали. Твърди се, че откакто научила за извънбрачния син на мъжа си, Хайек се изнесла от дома.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
един мой приятел се разведе защото майка му му казала че жена му миела с половин шише веро чиниите и той и теглил един бой и я наирил при майка си за да не прави зян така че тая манекенка намерила че се забравила
53
1
 
10
 
! Отговори
БГ преди 12 години
между другото да припомня, че Линда щеше да се жени за Фабиен Бартез, но пометна в много късен месец - дали не беше 7-мия - и това я съсипа. и се разделиха с бащата, беше много гадна история. Нека сега му похарчи пари на дедото.
52
1
 
9
 
! Отговори
БГ преди 12 години
Защо пък да не ги харчи за детето? И на Запад винаги може да се проследи какви харчове е направила за него. Нека дядката да плаща - има достатъчно. Между другото отдавна се писа в пресата, че детето е на Пино, но не пожелал да се ожени за нея. Вместо това се хвана с друга. Защо да не плати? Няма да ги изгладува я !
51
1
 
12
 
! Отговори
до 53 преди 12 години
Ами да си е събирал акъла на време ! Детето го правят двама , логично е и двамата да поемат отговорност за него . Ако не е искал да се стига до там да не е изневерявал , много е просто. Колкото е виновна тя , толкова и той !
50
13
 
11
 
! Отговори
F**kin' golddig преди 12 години
Гледаш си няколко години сама детето и изведнъж решаваш, че трябва да разкриеш на света кой е баща му с риск да му развалиш семейството, че и искаш някаква безбожна издръжка. Жена съм, но намирам това за курволяшка и използваческа постъпка. Или предприемаш мерки още като забременееш, или си мълчиш и си гледаш сама детето!
49
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази явно иска да се осигури до края на живота си без да работи повече.Най-хитро е това - раждаш от някой милиардер, напускаш го и цял живот издръжка.
48
2
 
12
 
! Отговори
до 50 преди 12 години
Ако ги харчи за детето съм съгласен с теб,ама имам малко съмнения че,по-голямата част тя ще ги харчи
47
5
 
15
 
! Отговори
БГ преди 12 години
Като е баща - да плаща. За какво да харчи, ако не за децата си???
46
1
 
29
 
! Отговори
WTF? преди 12 години
До един от Анонимните: знаеш ли какво вика дъщеря ми? Мама ме е родила красива, да го д***ш, д-р Енчев!"... :)
45
4
 
14
 
! Отговори
WTF? преди 12 години
На мене цялата история ми е много смешна... Пино не е чувал за кондоми, а Линда, милата явно доста го е закършила за кинти, макар, че е нейно култовото изказване отпреди 20-ина години: "За по-малко от 10 000 долара не ставам от леглото"...
44
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На това му се вика данък п...а
43
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прекалено красива съм за да работя. Благодаря ви д-р Енчев!Ха сега баламите да плащат :)))))
42
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така е, като има балами да ги вземат тези скумрий. Затова на принципа - НАЙ-ДОБРЕ Е НАШЕНКА ОТ СЕЛО... И баба ще се има да гледа внуците. А тази от снимката да върви да копа!
41
9
 
15
 
! Отговори
Ристо Мотористо преди 12 години
От къде не къде, детето отива да живее при Пино, и тя да му плаща по 46 хиляди на месец, кой е установил че детето непременно прябва да живее при майката
40
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя пък вместо да изкара 50 бона за малкия и 50 за бившата да има да си харчи чак до съд се стига.Смешници жалки.
39
5
 
13
 
! Отговори
до 18 преди 12 години
това,което прави тази се нарича просто злоба,няма нужда от тези пари,но ей така да навреди на човека,аз например като се разведох с моя не съм му искала и стотинка,макар,че нямам парите на тази ***,ти думата гордост чувал ли си.
38
15
 
9
 
! Отговори
до 23 преди 12 години
каква отговорност,какви 5 лв.искаш от мъжете,те си знаят своето,а това,че жените си вирят опашките мъжете ли са им виновни,да си бяха държали краката прибрабни,к-ви с к-ви.
37
7
 
13
 
! Отговори
Хитрец преди 12 години
Аз ако съм ще направя влог на детето и там ще превеждам сумите. На нея обаче няма да преведа и една стотинка! Но ще я държа отговорна за детето и ако преценя, че не работи и не се грижи за нето, ще и го отнема чрез съда! Знаете как е в белите държави, какви норми на поведение ще трябва да спазва ако иска да запази детето!
36
11
 
13
 
! Отговори
T преди 12 години
*** к.рва .....
35
3
 
8
 
! Отговори
до 26 преди 12 години
не грешка 10 милиона от състояниетот му 14.5 милиарда е по малко от 1%т.е. на 1000 домати да ти поиска по-малко от 10 домата.