Джереми Айрънс: Опипването на дамите е приятелски жест!

Човешко е да искаш много партньори, твърди 62-годишният актьор
9 авг 2011 16:05,
98
Джереми Айрънс: Опипването на дамите е приятелски жест!
Джереми Айрънс във филма "Лолита". Снимка: Getty Images/Guliver Photos

"Дамите не трябва да се сърдят, когато опипват задните им части и трябва да проявят по-голямо чувство за хумор, защото това е приятелски жест", твърди актьорът Джереми Айрънс в интервю пред Radio Times Magazine.

62-годишният носител на "Оскар" каза, че всяка жена, знаеща цената си, не трябва да приема враждебно подобни аванси.

"Повечето мъже са жизнени и енергични. Ако те си сложат ръката на това място, жените трябва да се справят. Това е начин на общуване. Не можем ли да бъдем и ние приятелски настроени?", заяви британският актьор.

Твърденията на Айрънс със сигурност ще вбесят феминистките, които и без това се оплакват, че дамите непрестанно попадат в ситуации на сексуален тормоз на работното място. Но разкрепостените схващания на Джереми със сигурност ще се сторят разумни на хилядите мачовци, които считат, че политическа коректност е отишла твърде далеч и е стерилизирала човешките отношения.

Именно срещу нея възнегодува Айрънс в радио интервюто си.

"Политическата коректност отиде твърде далеч. Много от властимащите си нямат работа, така че си измислят закони, за да оправдаят службите си. Мисля, че това е цирей, който сам ще се спука!"

Джереми Айрънс от 33 години е женен за актрисата Шинейд Кюсак, с която поддържа отворен брак. От нея актьорът има двама синове – Сам на 32 и Макс на 25. Джереми винаги е твърдял, че е в човешката природа хората да желаят да имат възможно най-голям брой сексуални партньори.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
9
 
12
 
! Отговори
до жена преди 12 години
Ще дойде време кога ще се молиш некой да те ощипе *** ядец за такива злоби кът тебе.
16
3
 
0
 
! Отговори
до 16 преди 12 години
Стига бе твоя приятел е гей,а от съдя,че и ти:)))))))))
15
1
 
19
 
! Отговори
НаВинетуЖенаМу преди 12 години
Прав е човека! Не разбирайте буквално- "пощипване". Всички в общуването си се докосваме...кой по рамото, кой по кръсчето, кой по други части... Сегааа....по долу един насилник писал - пощипване по циците! Ужас! Циците не се щипат бе, аланкоолу! Я по внимателно с някои части от тялото! Та така! Докосване, погалване, допир... тръпка...флирт...айдееее....така се започва ... в човешката природа, дето вика Джеръми!
14
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Джереми, ти се смееш когато пощипват жена ти по дупенцето, нали? Забавно е...
13
1
 
7
 
! Отговори
До 15 преди 12 години
Само тека, ВИНКЕУ, дръж за гъ..о !
12
4
 
24
 
! Отговори
Азъ преди 12 години
Един приятел разправяВ автобуса влизам,гъчканица,народ..в една консерва с риба повече място има.Та се намъкнах на първото стъпало,а пред мен ...едно супер стегнато ябалковидно,обуто в розови шорти с д.***.Надолу едни кадифени крачка.И аз не се стърпях-ощипах го!Автобуса спря в този момент и една ръка ме хвана за косата дръпна ме нагоре и следващото, което усетих е кец 44-ти номер в гърба .Отйкде да знам,че имало метросексуални мъже!!!!
11
4
 
24
 
! Отговори
ВИНКЕЛА само! преди 12 години
Пипайте бе ! Кой ви спира ? Закона ? Охох признайте си че по скоро ви е страх да не дойде после разгневен мъжага дето да ви потроши ръчичките :D :D :D Що не ходите у Перник да пощипвате ? Запомнете : ПРЕД ВИНКЕЛА ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ!
10
8
 
8
 
! Отговори
бр преди 12 години
няма лошо в това да искаш повече сексуални партньори..в крайна сметка това е акт от който и двамата човека остават доволни нали така :)
9
2
 
18
 
! Отговори
аз преди 12 години
абе това за пощипването незнам..малко странно особено пък ако не познаваш момичето...но това че е в човешката природа хората да искат повече на брпй сексуални партньори си е верно...но може би е най добре да ги трупаш докато не си обвързан вече с брак с някой защото иначе е кофти..освен ако и ти и жена ти не си хойкате постоянно и нямате нищо против
8
7
 
9
 
! Отговори
до 4 преди 12 години
Никой не ви пита вас! ;)
7
3
 
7
 
! Отговори
Joro преди 12 години
Ot dnes si moq idol pi4:)
6
10
 
8
 
! Отговори
заповядайте преди 12 години
А вие се смеехте че щели да узаконят и педофилията. Вижте снимката и догодина заповядайте на парада на педофилите. Ще има и атракции с животни, ексхибиционисти акробати и куче със сменен пол. Светът е шарен, да живее ***!
5
3
 
2
 
! Отговори
li преди 12 години
Млък...
4
7
 
17
 
! Отговори
До 4 преди 12 години
Пощипване друг път, с това опънато бельо, което го носите е трудно. Не, само шляп - шляп. По приятелски.
3
3
 
27
 
! Отговори
Томас преди 12 години
4 - ами като не искаш - имаш ръце - използвай ги :) пускай шамарите в действие :)
2
3
 
11
 
! Отговори
Азъ преди 12 години
"Политическата коректност отиде твърде далеч. Много от властимащите си нямат работа, така че си измислят закони, за да оправдаят службите си. Мисля, че това е цирей, който сам ще се спука!"-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Съгласен.Обаче тва с пощипването не го разбирам.
1
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ама разбира се, евалла, то си е като да й кажеш "добрутро".