Венета Харизанова - най-красива сред омъжените

Моделът бе избрана за Мисис България 2011
Обновена: 31 окт 2011 11:50 | 29 окт 2011 16:01,
59
Венета Харизанова - най-красива сред омъжените

Победителките в конкурса – Александрина Иванова, Венелина Милева, Венета Харизанова и Катя Роуз. Снимка: Dnes.bg

 

България може би е страната с най-много конкурси за Мис на глава от населението. Всеки град, университет, че дори и столичните квартали си имат свои избранички. За еротичните вариации едва ли ще ни стигне цял ден да изброяваме. Ако демографската криза продължи в същия темп, до няколко години на всеки мъж у нас ще се пада по една миска.

Повечето конкурси бълват „пушечно месо” за популярни и не толкова бизнесмени и рядко имат нещо общо с надпревара за красота.

Конкурсът „Мисис България” обаче е по-различна категория, тъй като на сцената дефилират омъжени и успели жени, чиято цел не е да се превърнат в поредните златотърсачки.

На фаталното 13-о издание водещата Маги Желязкова представи 15 кандидатки за короната, като сред претендентките бяха мениджъри в западни компании, офтамоложка, сътрудничка в Сметната палата, анализаторка на капиталови пазари.

Състезанието се проведе в три тура, като жените дефилираха в официални рокли и актуални ежедневни облекла. Най-интересен бе вторият кръг, в който съпрузи, деца, родители и приятели разказаха любопитни случки от живота на красавиците. Една от претендентките, Филипа Джерманска, която работи като хип-хоп инструктор и е майка на три дъщери, се оказа, че вече има и внуче.

Жури, в което личаха имената на победителки в конкурса през годините, спонсори и медии, избраха своите фаворитки.

Най-престижната корона – на Мисис България Вселена 2011, бе сложена на главата на една от най-известните български модели – Венета Харизанова.

Тя бе избрана за най-красива омъжена жена само година след като сключи брак с дългогодишния си приятел, бизнесмена Емил Маринов. Веднага след като получи титлата, красавицата искаше да сподели радостта си именно със съпруга си, но той предпочете да остане в сянката на Венета и скромно да не демонстрира вълнението си пред гостите в клуба.

Нейни подгласнички станаха Мисис България Европейски съюз 2011 Катя Роуз, Мисис България Земя 2011 Александрина Иванова и Мисис България Свят 2011 Венелина Милева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
1
 
! Отговори
CHUKACHA преди 12 години
KOJA I KOKALI ;zabati ,uvisnali cici ,kilogrami grim ! MAJETE BIAGAT OT TAKIVA - KOITO GI HARESVA TAKIVA? - znachi mu e omraznalo dapravi chekii !!
53
3
 
0
 
! Отговори
DO 59 преди 12 години
nikoi ne te kara na sila da sledish mediite i da si "promivash"mozuka :) :)
52
2
 
7
 
! Отговори
потко преди 12 години
Е как пък точно тия са най красивите, мойта жена е по красива и секси и е естествена и няма нужда от фотошоп за да е добре на снимката. Хубаво ще е рекламата на булки за съмнително забогатели момченца да е само във фолкзаведения а не да ни промиват мозъците на нас и децаната ти ни от всякакви медии
51
3
 
8
 
! Отговори
"О"чуден? преди 12 години
Тая зъбата *** ли е убавицата? Леле, добре, че не изгоних жената !
50
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И това са най-красивите омъжени жени? Да, бе, да. На бас, че има много по-ккрасиви от тях, но те си гледат децата и семейството и нямат време да се занимават с глупости като разни измислени конкурси. А пък, че тия или поне 90% от тях не са златотърсачки е направо смешно. Всъщност да, вече не са, защото за успели да излъжт някой богаташ, който да ги спонсорира и да плаща за всичките им капризи, вкл. и за участието в тази пародия наречена конкурс.
49
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Predi nqkolko godini se govoreshe 4e raboti v Italia Kato model, a reamnostatta beshe 4e plati na bulgarski fotograf da q snima tam...do kolkoto sum zapoznata tarifata I e bila 5 000 lv, vupreki 4e tezi pari Mai samo v suni6tata gi e polu4avala, a sega gorkoto mom4e se opitva da napravi 4ovek ot parcala.... Uspeh, qvno si e vluben vse o6te I nevijdasg realnostta!
48
2
 
26
 
! Отговори
Венета Харизанова преди 12 години
Има ли някой желаещ да ме ползва ***?
47
15
 
7
 
! Отговори
Spacer преди 12 години
Най-красива...ама друг път. Николетка, колкото и да е куха, я издухва като стой та гледай.
46
8
 
17
 
! Отговори
visaronov преди 12 години
Докога ще я гледаме тая дърта *** с увиснали цици........?????Пишете за *** -ОК, но поне за по-млади, нови лица , а не са тая с двойната гуша.
45
5
 
23
 
! Отговори
писна ми преди 12 години
реклама на пенсионирана ***-срам!
44
3
 
29
 
! Отговори
Van преди 12 години
Ужас, то тя не е раждала каква мисис е това другите жени с по-две деца тя с 1 година брак.Чудно!!!!!! И после не ,не е нагласено!!!!!!
43
3
 
18
 
! Отговори
peterash преди 12 години
ПРИРОДАТА ПРЕДУПРЕЖДАВА!Природата предупреждава,че гъба многоцветна, прекрасна.За ядене просто не ставаотровна е, или е опасна.Природата предупреждава,че колкото по е отровназмията по-шарена става.По-малка, по-нежна, гальовна.Природата предупреждава,че колкото по е чаровнажената по-опасна тя става.Прекрасна на вкус, но отровна!
42
6
 
17
 
! Отговори
E преди 12 години
Демек, конкурса е организиран и платен от мутрите на Калканджиева. Демек, Харизанова е лапала много..лопати. Демек, тя си е изрусена ***-българска ***.
41
2
 
42
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Псевдобогаташите си направили парти, а гладния народ гледа и коментира.
40
3
 
17
 
! Отговори
Nick преди 12 години
Хубава и закръглена путарана - сигурен съм че Венета ще хареса това определение ако чете коментарите!
39
6
 
8
 
! Отговори
пръдливо джудже преди 12 години
мис ***.....
38
2
 
11
 
! Отговори
TDK преди 12 години
Поредните к...и дето се взимат на сериозно, голям смях ....
37
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
това ли са красивите български жени-малиии, то бива, то може ама чак пък толкова, а с тези "красиви" усмивки са като питомците от развъдника на крокодили
36
2
 
14
 
! Отговори
златка blak преди 12 години
тъз ли е ,,най-красивата ,, мисис ,ауууууууууууууууууууу
35
1
 
7
 
! Отговори
milata преди 12 години
do 37.ima mnogo krasivi jeni,no tova ne sa tyhnite ambicii.ne iskat da stavat za posme6i6te