Съвет от Адриана Лима: Не се измъчвайте с гладуване

Наложи ѝ се да "замазва" свое признание, че не яде с дни
Обновена: 12 ное 2011 21:10 | 12 ное 2011 21:10,
60
Съвет от Адриана Лима: Не се измъчвайте с гладуване
Снимка: Reuters

Супермоделът Адриана Лима даде съвет на тийнейджърките да не се измъчват с гладуване в стремежа си да изваят по-добри форми.

Ангелът на Victoria's Secret посъветва девойките да не „живеят“ само на течности в опитите си да отслабнат.

По-рано през седмицата Адриана Лима сподели, че в подготовката за ревютата на  Victoria's Secret тя работи във фитнеса два пъти дневно и в продължение на 9 дни пие единствено протеинови шейкове.

Явно красавицата бързо е осъзнала какъв ефект може да има изказването й върху подрастващите и се обърна специално към тинейджърките с думите: „Моля ви, не правете това“.

Лима заяви, че е била разбрана погрешно.

Просто имам съзнание на спортист. Не се подлагам на луди диети през цялата година. Правя го само за това шоу, а после отново си ставам нормална, е казала звездата, цитирана от Contactmusic.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: Адриана Лима
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не мисля че отминава модата на красиви жени, такива като Адриана Лима, с хубави тела и тн. а пък на мода били идвали цоцоланките. Това си е голям смях направо.
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
...прекалено слаба или пък дебела.За по-едрите дами е наистина по-здравословно да се захванат с някакъв спорт и да си траят с безумните си изказвания.Познавам дебели момичета които вместо да се погрижат за себе си говорят такива глупости че главата да те заболи-не било красиво да си слаб, не било здравословно, еди си кой си бил болен от анорексия(защото е по-слаб от тях не защото наистина е кльощав) не било хубаво мадами с дълги и слаби крака да носят къси поли, не било прилично(!) и тн глупости
49
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лима си е супер, момичето!!Не ми изглежда анорексична, съвсем добре си ми изглежда, но определено режимът й преди шоуто е доста тежичък-а като гледам няма нужда от него.Такива злобарки като Силвия Димитрова да се гръмнат или да им спрат по-скоро интернет ще е най-добре, за да не ни заливат с психариите си.За слаби или дебели, аз не познавам мъж, който да не избере слабите.Става въпрос за нормално изглеждащи момичета, не за адски слаби,разбира се.Никой не харесва крайностите-прекалено слаб или
48
2
 
11
 
! Отговори
D-r House преди 12 години
Плачеш за психиатър, скъпа Силвия Димитрова! Някой някога ти е казал, че си секси (за него), но това не означава, че си секси за всички. Злорадството, че дебелите сега са повече, та и ти да се почувстваш мнозинство е - това вече е наистина жалко. Дебелото не е секси, не е и здравословно. То означава лоши хранителни и всякакви битови навици и неуважение към теб като личност. А и по форумите всеки анонимко се хвали, че е най-готин/а. Гледай Лима и злобей, очевидно това ти се отразява най-добре!
47
2
 
19
 
! Отговори
tulski преди 12 години
Не ми хвалете дебелите прасета ! В България са предостатъчно. Вече е рядкост да се види жена над 22 и да не е с наднормено тегло. Който си пада по ориенталски стандарт е негов проблем, но не го изкарвайте, че е хубаво жена 1,60 да тежи 80 кила. Стига Ориент !
46
8
 
42
 
! Отговори
Мнение от мъж .... преди 12 години
Само килограмите не определиат това дали ми харесва или не. Но за секса при мъжа е важно тя да не е кожа и кости ,защото независимо от позата тазобедрените кости и тези на пубиса при ударите направо ми правят синини.По приятно е да е леко пухкава,тогава не боли.Така че момичета все пак похапваите по малко.
45
9
 
1
 
! Отговори
сд преди 12 години
:)noment:)от сега нататък за да чуете мнението ми по темата, ще трябва да ми плащате като на лагерфелд:)да ви лъже, че не е гей:)))оправяйте се сами:)аз сън здрава, хубава и мнооооого обичана:)sorry to disappoint you:)
44
1
 
12
 
! Отговори
до 52 преди 12 години
Зависи за какво наднормено тегло говорим! Смешно, но факт, за нашата страна е малко криворазбрано какво имаме предвид под нарнормено! Ако имаш дупе и си с някоя друга сланинка около талията, това не те прави дебел! Казвам го защото съм чувала и такива коментари и то от жени за други! Но ако говорим за жените, които имат над 10 кг излишни...да, тук съм съгласна с теб!
43
3
 
13
 
! Отговори
do 51 преди 12 години
a ти познаваш ли жена, която да се чувства наистина добре и да е с наднормено тегло?? Май такова нещо няма още по света??
42
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трябва да изглеждаш, така както се чувстваш най-добре! Да, имах излишни килограми, свалих ги! Не защото мъжете харесвали слаби или със сланина...а за мен си! Аз се чувствам по-добре така! А дали ще те харесат с 5 кг повече или 5 кг по-малко...това си е шанс, мили дами! Важното е вие как се чувствате най-добре в кожата си!
41
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо бе катое толкова красиво да си сланинеста , разплута и с треперещи като желиран крем форми и като е толкова полезно да си сланинест и да с етъпчеш до припадък, защо така изглеждащите хора са с пъти по-предразположени към инфаркти, инсулти, диабет ,депресии и каквото още се сетиш там.. нали си лекар :)) Защо като ви мързи да си мръднете сланинестите *** и да потренирате малко, че да ги постегнете , да не се влачат чак до земята и веднага анатемосвате тези, които се грижат за себе си ?
40
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
продължение...ето заради такива *** като теб не искам да си раждам децата в бг...разбирала от медицина УЖАС!
39
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
добре....аз спортувам.не се лишавам от храна и мисля че наднорменото тегло е още по опасно от това да си слаб....във щатите се нарича obesity и го определят като ЕПИДЕМИЯ...хората които са безотговорни към тялото си защото им се ядат понички и шоколади не ме притесняват. Дразнят ме тези които пренасят проблема на децата си,тъпчат ги със захар, предават им диабет и после плюят Адриана Лима че била анорексичка.....ама че лицемерие......налага се като мода,защото се ХАРЕСВА в 21-ви век
38
6
 
8
 
! Отговори
сд преди 12 години
и, да, приятелю:)всички мъже харесват закръглените жени или поне са им симпатични:)не говоря за изкривения поглед на някои хомосексуалисти.
37
3
 
8
 
! Отговори
сд преди 12 години
разбираш от мода? занимаваш се с това?:)аз пък разбирам от медицина и...СТРАШНО МНОГО РАЗБИРАМ ОТ ХОРА И ОСОБЕНО ОТ МЪЖЕ.ти си гей, нали?:)*** е дебела, нали:)а кой те роди? адриана лима?:)не, не ме ядосвате вече. просто си защитавам пациентите.а вие можете да се разходите по подиума с пера в г.....
36
5
 
9
 
! Отговори
сд преди 12 години
да търдиш, че да си красива означава непременно да си скелет означава само едно:не разбираш нищо от красота.
35
3
 
6
 
! Отговори
сд преди 12 години
продължение:и ако разбиращите от мода среди с десетилетия са отричали привлекателността на закръглените жени - много поздрави на тяхната ,,естетика,,.можеш да ми вЕрваш:ЛЕОНАРДО:)
34
1
 
10
 
! Отговори
:) преди 12 години
говорим за съзнателно разпространявано от медиите унижение:)на което повечето хора са склонни да вярват, особено все още нестабилните тийнейджъри.защото им се насаждаще в главите и от уважаваните институции на висшата мода.не, няма пак да ви се размине, защото заради вас в огромния списък на болестите бяха прибавени и хранителните разстрийства.ще ви накарам да се срещнете очи в очи с хилядите момичета, на които абсолютно незаслужено сте вгорчили живота.
33
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
; ))) този същият със зора остана с мен няколко години...голям зор ...остави ме да разбирам повече от мода и тенденции...все пак се занимавам и с това. Относно унижението...ами ако толкова мъже харесваха закръглени жени, за какво унижение говорим тогава?
32
24
 
10
 
! Отговори
СИЛВИЯДИМИТРОВА:) преди 12 години
ВСИЧКИ МЪЖЕ ХАРЕСВАТ СЛАНИНИ, ДРУГ ВЪПРОС Е ДАЛИ СИ ГО ПРИЗНАВАТ:)СОРИ ГЪРЛЗ. МОДАТА ОТНОВО НАПРАВИ ЗАВОЙ:)МОДА!:))))))СЛАНИНА ВЕЧЕ Е КОМПЛИМЕНТ:)ТЕЖИШ 49 КГ?:)ВРЕМЕ Е ДА НАПЪЛНЕЕШ, СКЪПА:)ТОЯ ДЕТО ТИ Е КАЗАЛ, ЧЕ СИ ХУБАВА, ПРОСТО Е БИЛ МНОГО НА ЗОР:)ГОРКИЯТ:)