Кейт Мидълтън е бременна в шестата седмица

Херцогинята и принц Уилям вече мислят име и за момче, и за момиче
Обновена: 18 ное 2011 09:29 | 18 ное 2011 09:28,
82
Кейт Мидълтън е бременна в шестата седмица
Кейт и Уилям. Снимка: Reuters

Британската херцогиня Кейт е бременна в шестата седмица, пише в. "Кориере дела сера". Изданието се позовава на списание "Ин тъч", което цитира добре информиран източник от британския кралски двор. Кейт е съпруга на принц Уилям, внука на британската кралица Елизабет Втора.

Двойката очаквала бебето да е момиче и вече обмисляла да го кръсти Роуз или Алис. Ако бебето се окажело момче, то най-предпочитани от Уилям и Кейт имена били Едуард, Филип и Майкъл. Младото семейство вече е избрало за свой нов дом в Лондон Кенсингтънския дворец и обзавеждало там детски стаи, е посочил източникът от кралския двор.

Слухове, че Кейт може да е бременна, се появиха още преди месец, по време на нейна визита в Копенхаген, където тя отказа да похапне сладкиш с фъстъчено масло, което обикновено не се препоръчва на бременни.

Неотдавна Лондон, а после и страните от Общността на нациите, чийто монарх е Елизабет Втора, одобриха предложение за реформа в наследяването на британската корона, за да може монарх да става и първородна дъщеря, независимо че може да има по-малък брат.

(БTA)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още по темата: Кейт Мидълтънбременна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
11
 
30
 
! Отговори
Don Vlazo преди 12 години
Гущерите се размножават!
56
9
 
28
 
! Отговори
Мишо преди 12 години
Да не би да сме влезли в общността на УК, че ни занимавате пстоянно с исмислените принцове и принцеси?!? :-) :-)
55
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
дано новото кралче или кралица не е такъв *** като дядо си и новата си баба със звучно име Камила !!!
54
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
предатавяте ли си бебето още е ембрион, а вече му е предначертано, че ще е престолонаследник :)
53
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
malii kolko prostotia se e izliala tuka ..kato za petyk
52
10
 
19
 
! Отговори
do 52 преди 12 години
nevezo sy6testvo - zvetenzeto e za ta6ene na pametta na veteranite. kupuva6 go za kolkoto pari iska6 i moze6. parite se davat za poddyrzane na grobovete na veteranite. e....ti ***, koito pi6at tuka.
51
2
 
19
 
! Отговори
Do Гошо Тъпото преди 12 години
Оправдаваш си името!
50
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ako novinata e vjarna da si go rodjat i sa zdravi i 6tastlivi, kakto i bebenzeto. tova e mlado semeistvo i njama ni6to ob6to s minaloto. 4ovek ne moze da si izbere v kakvo semeistvo da se rodi, zatova ne pi6ete gluposti.
49
9
 
41
 
! Отговори
РРР преди 12 години
Забележете на снимката само принца! Засмуканото пръстче (остатъчен синдром на цокане от майчината гръд), смачканата кърпичка на сакото и брожката на левия ревер от неизвестен вид зеленчук... Нямам думи що за мъж е и баща ще бъде
48
2
 
25
 
! Отговори
PRAVDA преди 12 години
Do...33..babieri. Abe glupak ti maika niama6 li ,teb jena ne te li e rajdala,kakav e tozi komentar za jenite izob6to. Kak moje da ti rodi glavata vsi4kite tezi gluposti. Sigurno spi6 s muje, *** GADEN.
47
5
 
56
 
! Отговори
РРР преди 12 години
1-во, не ми хареса, че демонстрираха такава величетвена сватба в пик на кризата. 2-ро, англичаните са ни най-големите врагове и да не споменавам за бомбандировките им над София преди години и за планът им за ун ищожение на БГ от преди 100 години - Билденберг Груп. 3-то, верно ще си го преместя в другия крачол... В БГ пък тази сутрин се родиха 180 чавета-*** и 18 българчета. Ето това е планът Билденберг за заличаване на България както и Ран-Ът
46
13
 
60
 
! Отговори
Путкодеров преди 12 години
Но цял обвзет от ревност *** -удари Чърчил на молба.И Кънчо няма що, отстъпи:-Добре де, сър, ще те ***!Тогава Чърчил си подложигъза дебел като тезгяхи малко вазелин му сложи,че иначе го беше страх.Напъна Кънча уж полека,но бързо му го вкара цял.- Такова дупе - тлъсто, теснов животът си не съм ***.А Чърчил в поза неприличнаот зор *** като прасеи като *** непривичнотрепери цял и се тресе.Накрая рече: - "Браво, бравоот днес съм тъй щастлив и горд.Дванайсет ордена ти давами титлата - Английски лорд.
45
3
 
17
 
! Отговори
az преди 12 години
Taq statiq e kopitana daje do zapetaikite ot saitat na vesti.bg!!!da bqhte popromenili malko kolegi...
44
12
 
29
 
! Отговори
dd преди 12 години
На снимката: Уилям не вярва на теста за бременност, наплюнчва си пръста и решава сам да провери дали има някаква промяна там долу
43
7
 
20
 
! Отговори
косморог преди 12 години
О, имало е наденица между филиите! Някакъв сандвич се е получил, със сос на млечно-майонезна основа!
42
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
голем праз
41
3
 
22
 
! Отговори
damata преди 12 години
Голям праз! Сякаш в тази окапала държава няма други теми за коментар? Няма бедни, няма гладни и без покрив, ами да се интересуваме и от глупости!
40
4
 
25
 
! Отговори
yaro преди 12 години
пожелавам и да е живо и здраво детето ,да ги радва много.ако наистина е бременна де,защото ми се струва малко смешно да обявиш някоя жена за бременна,само защото не искала да хапне сладкиш с фъстъчено масло....може просто да не обича фъстъчено масло...
39
1
 
17
 
! Отговори
1212 преди 12 години
коментар ном.41 се отнася до ном.33 - babieri
38
3
 
21
 
! Отговори
1212 преди 12 години
За друг не знам, но такава безполезна и неграмотна *** и гнойна рана като теб по-добре да направи услуга на околните и сам да се гръмне, тъпо девствено безработно комплексарче, на което явно нито една жена не му е вързала и всяка вечер кара на бесни ***, по-добре си затвори смрадливия плювалник, а като измрат всички жени тебе да те порят яко отзад всеки ден, със сигурност ще ти е кеф, но имам чувството, че вече те порят, *** смрадлив, срам и позор за мъжкия род.