Колин Фарел зарязал пиенето, души цветя

Актьорът се отказал от пороците, посветил се на цветята и децата си
24 ное 2011 16:45,
21
Колин Фарел зарязал пиенето, души цветя

Сексапилният Колин Фарел не се гордеел никак с буйните си млади години. Актьорът има две момчета и не искал да им бъде пример в живота. „Аз съм един прекрасен пример за тях какви не трябва да бъдат!“, споделил чаровникът за сп. „In”.

Колин дори се срамувал от миналото си и не искал то да достига до синовете му - 8-годишния Джеймс и Хенри на 2 години. „Изключиха ме от училище, пиех много и употребявах всякакви боклуци. Надявам се момчетата да се справят по-добре от баща си“, казва актьорът.

От известно време той се е отървал от всичките си пороци. Според него спирането на алкохола и леката дрога било едно от най-добрите решения, които е взимал.

Актьорът дори е намерил заместител на пиенето, който се криел в аромата на цветята. „Миризмата на цветята е опияняваща. "По-рано прибягвах до бутилката като отговор на проблемите, а сега просто мириша растения“, допълва Колин.

Още новини за звезди в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Толкова готини коментари скоро не бях чела! Смях се с глас! А към темата - трябва да се гордее с миналия си живот, а не да се притеснява, защото внесе много свежест и екшън с лицемерния и уж перфектен холивудски свят! И сега е все така секси!!!!!!! Да души каквото си иска, може и други неща освен китки!
20
0
 
5
 
! Отговори
M.I.K. преди 11 години
KOITO E FEN NA KOLIN 6TE MU OSTANE TEKAV BEZ ZNA4ENIE DALI PIE ILI NE DALI MERI6E CVETQ ILI GI PU6I!!!!!!!!PLIUITE GO NO NEGO CQL SVQT GO GLEDA!!!
19
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
на тази снимка прилича точно на някой, който вече не пие и души цветя. би могъл да прави и други неща, нямам нецензурни предвид, да чисти комини, например - за душевно равновесие
18
0
 
6
 
! Отговори
въпрос преди 12 години
Интересно, тези с какъв акъл създават деца, докато са на наркотици. на кой му пука после кога ще ги спрат? Примери - бол, даже доста от децата им имат проблеми, точно на тези звезди.
17
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
спрял ги е не за пример, а защото е усетил, че вече няма накъде, или са го заплашили с прекратяване на договор за доста кинти, а те не могат без тях.
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Групичката вечни коментиращи тук, когато се появи новина за някоя звезда, която има дори и най-малкия порок и я разпват директно на кръста- ку**ва, ***, ***, алкохолик...Кой ви знае вие какви сте ***, че тръгнали да коментират хората.
15
5
 
9
 
! Отговори
4oko преди 12 години
Тоя и той пропадна... а на времето беше пич .
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
язък, аз пък толкова да го харесвах :(
13
2
 
8
 
! Отговори
дедо Тъпчо преди 12 години
Тоя Колин ли е варел ли е ептен изперкал бе,то бива бива ама толкоз да изкука човяк та и пиенето да остави и китки да мирише...я да доде у нашию двор да му навра носа в китките и да диша длибоко а я че си пием мастиката и ще мислим каква диагноза да му турим...ама то тъй си е,пари имаш акъл-немаш...айде че нещо мастиката ми се е пресекла и требе да я пием за да не я фърлим...
12
1
 
25
 
! Отговори
pissed off преди 12 години
аз пък обичам да пуша...цветя :P
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе да спре пиенето и леки наркотици трудна работа.. че чак пък и да ги замести с цветя.. съвсем тегаво. И аз намлих пиенето и тревата, ама лошото е, че като опущим нещата веднъж на няколко месеца и става грозна картинка, преди беше по-често по по-малко, а сега нали е веднъж на тримесечие и егати маратона. Не съм сигурен кое е по-добре.
10
3
 
3
 
! Отговори
един местител преди 12 години
любопитна, аз съм твоя човек, намери ме!! пък нека хората говорят каквото си искат!! А инаече за новината, нали знаете, местя го!!
9
1
 
23
 
! Отговори
бидон с кисело зеле преди 12 години
Колин Фарел бил зарязал пиенето, *** новината... епа аз съм го увеличил!
8
5
 
6
 
! Отговори
ЛЮБОПИТНА до 5 преди 12 години
Май ти имаш нужда от гадже, доста нервна ми се виждаш, а?
7
1
 
11
 
! Отговори
ева преди 12 години
Жесток е Колин. Щастлива съм, че познавам абсолютния му бг двойник хахаха
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЛЮБОПИТНА - просто няма смисъл да :)
5
8
 
11
 
! Отговори
ДО ЛЮБОПИТНА преди 12 години
Любопитна ли си каква си не те знам, но мисля че е време да си намериш някое гадже да му го местиш на него не да питаш по сто пъти на ден едно и също.... досадна си!!!
4
3
 
14
 
! Отговори
ххх преди 12 години
...и се дочува едно дружно шумолене на *** и стонове на облекчение....:):):)
3
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И кое му, е сексапилното?
2
0
 
9
 
! Отговори
ххх преди 12 години
Ооооо даааа :)))))