Роузи - ретро като Бриджит Бардо

Изискана домакиня, която обича да е секси... и да си пийва мартини
Обновена: 27 дек 2011 11:01 | 27 дек 2011 11:01,
8
Роузи - ретро като Бриджит Бардо
Снимка: Harper's Bazaar

Мерилин Монро е вечната икона, от която години наред черпят вдъхновение дизайнери и фотографи. Бриджит Бардо, обаче ни най-малко не й отстъпва.

На прага на 2012г. модният свят отново поглежда назад. Роузи Хънтингтън-Уайтли участва във фотосесия за януарския брой на британския Harper's Bazaar с подкъсена и оформена коса, точно като прочутия секссимвол.

Снимките са в ретро стил с една носталгия към миналото. Семпли рокли над коляното, високи токове и изчистен стил, подчертават визията на една изискана домакиня, която обича да е секси... и да си пийва мартини.

Любимата на Джейсън Стейтъм през последните месеци позаряза моделството, заради филмова кариера. Дамата измести Меган Фокс в продукцията „Трансформърс" и феновете очакват с нетърпение да я видят и в други ленти, които да краси със сексапила си.

Разгледайте снимките й в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
6
 
! Отговори
мое мнение преди 12 години
Роузи - ретро като Бриджит Бардо ???Но нищо общо с Бриджит Бардо - ББ беше неповторима - секси и фигура, и излъчване и ..всичко...това момиче просто е кльощаво и никакъв сексапил....освен някои от тоалетите, които не й подхождат...
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аууууууу тва киселото маце с тез сочни устенца как ше го засмуква като вендуза.... Ауууууу монитора замина
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
домакините не трябва ли да се обличат като жени, каква мода предлагаш за тях - пеньоари, анцузи??
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как бе, нали Дженифър Анистън я ръкоположиха за музата до ден днешен. Само че въобще не ми е ясно на какво отгоре, дали защото беше нещастно омъжена за Брад Пит, който има една камара незабравими роли за разлика от нея или заради сладникавото и трагично излъчване.Не съм съгласна, че ретро модата на 60-те е за домакини. Точно това е най-женствената изчистена линия, когато жените са се обличали като жени и са се държали като такива.
2
2
 
6
 
! Отговори
артемида преди 12 години
Стрхотно. Много стил, много семпла изисканост. Най-доброто време откъм вкус към облеклото и живота въобще, явно е било 60-те години.
1
2
 
8
 
! Отговори
мъж преди 12 години
Ами което си е.......си е.

Спонсорирани публикации