Ева Херцигова роди и се завърна

Вече е готова отново да позира, кaкто тя си знае
Обновена: 29 дек 2011 16:02 | 29 дек 2011 16:02,
6
Ева Херцигова роди и се завърна
Снимка: S Moda

На показ отново излезе един модел от златната „стара генерация“. Това е именно чаровната чехкиня Ева Херцигова. Дамата, която първа представи сутиените Wonderbra на света през 1994г., се завръща на корицата на сп. S Moda за последния му брой тази година.

38-годишната красавица изглежда все така свежа у усмихната, както я помним преди 10 години. Дамата е една от многото знаменитости, която е стъпвала у нас, а това се случи през 2007г. , когато световният модел дойде за откриването на първия магазин на бижутерската верига CHOPARD в Източна Европа.

Фотосесията за модното списание е заснета от фотографа Алън Джелари, а стилист на Ева в нея в Исабел Моралейо. Херцигова позира с тоалети и аксесоари на марките Louis Vuitton, Bottega Veneta, Miu Miu, Stella McCartney и др.

Разгледайте фотосесията на модела в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: ева херциговафоосесия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
до 4 преди 12 години
какво значение има кой е заплодил една от елитните компаньонки.
5
1
 
2
 
! Отговори
13 преди 12 години
Браво на нея! ИМАМ ЗАБЕЛЕЖКИ КЪМ ФОТОГРАФА НА СЕСИЯТА, А КЪМ НЕЯ - НИКАКВИ!!!
4
2
 
15
 
! Отговори
8-ия ден преди 12 години
Много странно, че за Кардашиян и Бийбър, /които аз не зная кои са/, чета всеки ден, а за *** Херцигова е писано съвсем малко, а не всички знаят коя е.За това ще пиша малко за нея :*** Херцигова е родена на 10 март 1973 в Литвинов, Чехия и e актриса и супермодел.Започва кариерата си на модел след като побеждава в конкурс за красота в Прага през 1989, когато е на 16 години. След като пристига в Париж, тя става популярен супермодел, когато през 1994 година *** Херцигова и нейните закръглени прелести влязоха в рекламата на Wonderbra, и се превърна в световноизвестен хит с култовото: Гледай ме в очите. Казах, в очите!. Оттогава *** си беше синоним на естествена красота, а леко закръглените й форми - най-големия й плюс.Омъжва се за Тико Торес, барабаниста на "Бон Джоуви" през септември 1996. Развежда се през юни 1998.На 1 юни 2007 ражда сина си Джордж Марсиаж Херциг, чийто баща е италианския бизнесмен Григорио Марсиадж, който е с пет години по-млад от нея./Тя казва, че са три/Явно обаче в стремежите си да се задържи във форма, чехкинята прекали с диети. Налагаше й се да обяснява, че не е болна от анорексия и не взема наркотици след като се появи тежаща едва 40 килограмаЗа втората си бременност красавицата съобщи през октомври 2010 г.*** разказва как синът й Джордж се радва, че ще си има братче или сестриче и редовно говори на корема й.Много жени определят конкретна дата и час за раждане чрез цезарово сечение, но според мен те правят това от страх, че ще ги боли много, ако родят по естествен начин. Аз ще изчакам бебето само да реши да излезе.38-годишната Херцигова роди втория си син миналия уикенд. Супермоделът и дългогодишният й партньор Грегорио Марсиадж станаха родители на малкия Филип в неделя, в лондонската болница Портланд Хоспитал .Така тя е вече майка на две момчета Джордж и Филип и бащата на двете деца е италианския бизнесмен Григорио Марсиадж.Преди години *** Херцигова рекламираше марката парфюми BU/би ю/ - Бъди себе си. С това беше и най-известна у нас дъщеря ми и нейните съученички бяха луднали по този парфюм колко е бил оригинален не зная...
3
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Страхотна е ...
2
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** от световна класа........
1
4
 
22
 
! Отговори
valeria преди 12 години
Simpatqga !