Хайди Клум и Сийл се развеждат

Моделът ще заведе бракоразводно дело идната седмица
Обновена: 22 яну 2012 16:44 | 22 яну 2012 16:42, Елка Василева
85
Хайди Клум и Сийл се развеждат
Снимка: Reuters

Хайди Клум и Сийл са решили да сложат край на брака си, съобщи в. "Дейли мейл".

Германският модел се очаква идната седмица да заведе дело за развод пред Върховния съд на окръг Лос Анджелис, изтъквайки непреодолими различия между двамата съпрузи. Причините за раздялата са неясни, но говорителка на бившия модел на "Викторияс сикрет" разкри, че скоро ще има специално изявление.

Слухове за радялата им се разпространиха, след като 48-годишният Сийл написа в Twitter тайнствено послание, включващо думата "Краят". Тъй като 38-годишната Клум е спечелила 12 милиона британски лири само миналата година, вероятно ще има многомилионна бракоразводна битка.

Двойката се ожени в дома на Сийл на мексиканското крайбрежие през 2005 г. Клум дари Сийл с три деца. Освен това тя има дъщеря Лени от предишна връзка с италианския бизнесмен Флавио Бриаторе.

Клум и Сийл притежават къща в Мексико и имение за 8,4 милиона британски лири в Лос Анджелис. От албумите на Сийл, който е известен най-вече с хита си "Kiss From A Rose", са продадени над 20 милиона копия. Той е носител на три награди БРИТ и три награди "Грами".

(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: ХАЙДИ КЛУМСийл
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е това пък за кой има значение,много важно чернилката какво прави..
75
6
 
6
 
! Отговори
антиЕС преди 12 години
ще си го преместя
74
4
 
15
 
! Отговори
до 72 преди 12 години
защото няма кой да им наложи една хубава глоба, иначе ще са доста по - внимателни в проверката на коментарите - за някакъв морал и етика в българското подобие на журналистика няма смисъл да говорим. Относно злобните коментари по - долу - чиста завист - явно не могат да се похвалят ни с голям, ни с пари, ни с талант, ни с жена като Клум.
73
4
 
17
 
! Отговори
До Полина преди 12 години
Ще има възражения само от *** расисти, комплекасри или просто от хора, които си нямат друга работа, освен да си чешат езиците из форумите..
72
9
 
32
 
! Отговори
Полина преди 12 години
...да коментираме. Белите мъже явно се чувстват доста застрашени от ( явното или мнимото ) превъзходство в сексуално отношение на черните мъже ! Жени има за всички - не се налага да се конкурирате и да се мразите толкова ! Едни харесват бели,други черни,други жълти ! Света е шарен и голям ! Да не се ограничаваме до разбиранията ни от миналите векове. Предполагам този мой коментар ще предизвика яростни възражения...
71
4
 
28
 
! Отговори
Полина преди 12 години
Сийл има страхотен глас ! Не го познаваме какъв е като човек,нито пък Хайди - така че да не коментираме ! Лицето му е такова,защото има белези от лайшманиоза - една белязваща тропическа болест. Не може ли да наскочим елементарното повърхностнно възприемане на хората по външния им вид. По тази логика,всички инвалиди и просто не особено красиви външно хора за гадни,лоши и не заслужават да бъдат щастливи ! Колкото за коментариите черен мъж - бяла жена или обратното - даже не си заслужава да ...
70
11
 
10
 
! Отговори
oooo преди 12 години
ВСИЧКИ ЧЕРНИ - НА ЧЕРНИЯ КОНТИНЕНТ!
69
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Елементарно, Уотсън! Хайди е била с него само заради неговия BBC (aka big black cock), обаче сега се е наситила и е решила да гризне някоя нова мръвка
68
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В тази няма женственост, прилича ми на кльощав травестит.
67
14
 
10
 
! Отговори
БББ преди 12 години
ОМРЪЗНАЛО Й ДА *** ДЪЛЪГ ДЕБЕЛ ЧЕРЕН ***...ЩЕ ТЪРСИ НОВ,БЯЛ..ИЛИ ПОЛУБЯЛ,ХАХА!! КОЛКО ПЪТИ МУ ГО Е ЛАПАЛА-ТОВА МЕ ТЕРЗАЕ? ПРЕДПОЛАГАМ ПОНЕ 3000 ПЪТИ,ХАХАХ... ЛАП-ЛАПО..СТРАХОТЕН ВКУС!! ХАХХА..ИЗВЕРГИ ЛУСТРОСАНИ... ЕДИНИЯТ КУРАВЕЛКО ЧЕРЕН ГАДЕН...ДРУГАТА БЯЛА КУРВАРЕЛКА..И ТЯ СЪЩАТА СТОКА!! ХАХАХХА А БАЛЪЦИТЕ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТ И ДА ГИ ПРАВЯТ МИЛИОНЕРИ,ХААХ!! ЛАЙНАРСКИ СВЯТ!
66
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Za6to dopuskate rasistki komentari????
65
5
 
10
 
! Отговори
jeko преди 12 години
Не мога да разбера защо се възмущавате от избора на една златотърсачка ? Такива като нея и с магаре ще флиртуват ако им е обещана голяма сума. Сийл си е добре, Хайди е за бой !!!
64
7
 
5
 
! Отговори
Azzz преди 12 години
Toia e ne samo grozen... a gnusen i strashen... Ako go vidia na jivo, sigurno edna sedmitsa shte sanuvam koshmari...!!! A taia....omajena za nego... ujas...
63
5
 
26
 
! Отговори
сдг преди 12 години
*** му явно вече и идва малка.
62
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе за да родиш на някого три деца-има любов...Но нещо е станало...Жалко,бяха хубава двойка-като мляко с какао...
61
6
 
10
 
! Отговори
Мюмюн преди 12 години
Аз съм Мюмюн ***,държа третото сергия ха пазара.Аз шъ я зема туй Хайди Клум...
60
3
 
5
 
! Отговори
Белязания преди 12 години
Пълен Скрафейс !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
59
4
 
12
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 12 години
Как ли й го набива?Като черен трън в бяла пета!
58
24
 
27
 
! Отговори
ККК преди 12 години
За момент си представих как тази гнусна *** оре розовата нивичка на Хайди и честно казано не ми стана много приятно ... тези неща трябва да се забранят със закон, неестествени са!
57
8
 
20
 
! Отговори
Ох преди 12 години
Това на Запад става все по-нормално. На мода е бяла жена с черен мъж. Всяко 4 на 10 деца в Обединеното Кралство вече е или изцяло черно или има поне един черен родител. Но какво да правим ние расистите, които вместо да помагат на негърчетата, са се загрижили че след 30-на години бъдещето на Европа са такива като Сийл. Нека, нека..Живков беше комунист, ама това, което сега се прави срещу бялата раса е Живков по 10. Целта е белите хора да изчезнат. Е, почти успяхте, които и да сте :)