Хайди е най-прекрасната, реди Сийл след раздялата

Певецът още си носи халката, не знае дали ще я свали
Обновена: 24 яну 2012 15:34 | 24 яну 2012 15:13,
41
Хайди е най-прекрасната, реди Сийл след раздялата
Снимка: архив, Reuters

Сийл все още мисли, че Хайди Клум е най-прекрасната жена на света, и призна, че макар и вече разделени, двамата все още много се обичат. 

Наш приоритет беше да останем цивилизовани и да приключим връзката си с достойнство, обяснява певецът. Той допълва, че винаги ще е благодарен на Хайди за това, че го е дарила с трите им деца.

„Мисля, че и двамата бяхме шокирани. Когато кажеш „Да“ и „докато смъртта ни раздели“ - тези обещания имат стойност. Това не са само думи", сподели Сийл в интервю за телевизионното шоу на Елън Дедженъръс.

Освен това Сийл разкри, че все още носи брачната си халка като знак на признателност към Хайди.

„Това е начин да покажа какви са чувствата ми към тази жена. Прекарахме заедно осем години. Осем чудесни години. Само защото си решил да се разделиш с някого, не означава, че трябва да свалиш пръстена и че вече не си свързан с този човек“, обяснява Сийл.

Още по темата

„Ще бъдем свързани до края на живота си – чрез децата и чрез огромното възхищение, уважение и любов, които чувстваме един към друг“, казва изпълнителят.

„Дали ще носим халките до края на живота си? Кой знае? Но точно сега я усещам много добре на ръката си и нямам намерение да я свалям скоро“, споделя още той.

48-годишният певец срещна моделката през 2004 г. Тогава тя беше бременна с дъщеря си Лени от предишната си връзка с италианския бизнесмен Флавио Бриаторе, припомня "Контактмюзик".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: ХАЙДИ КЛУМСийл
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
9
 
23
 
! Отговори
нз преди 12 години
*** калъфа, мойте чувства, нейните чувства, уважение, заедно, ама не съвсем...пълни тъпотии - ако си с нея, я обичаш, : ако не си с нея, не я обичаш и приключвашвсичко останало са някви *** сапунки, псевдотинейджърски историижалко за децата им, щото ще им се объркат представите
16
2
 
41
 
! Отговори
анонимна преди 12 години
И като се обичат толкова - защо са се разделили в крайна сметка? То ясно, че на нас не ни казват нищо, ами само красиви приказки, за да си запазят привлекателния имидж в медиите и да не ги плюят... ама звучи странно, все едно някой ги е накарал насила да се разделят, а те не са искали.
15
14
 
28
 
! Отговори
Ариец преди 12 години
Иване, Иване, да те ... който те хване ! Бяла *** си ти !
14
8
 
46
 
! Отговори
Веселина преди 12 години
Каква прекрасна душа носи този мъж! Каквото и да се е случило между тях, запазиха чест и достойнство тези хора... Много мил човек, няма ли още такива?!...
13
13
 
54
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Омразата към другия цвят кожа е ясен показател на примитивното при белокожите с нисък умствен капацитет. Белият цвят не сочи мъдрост, не сочи интелигентност или висша надареност.
12
1
 
23
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
А, бе не ми е ясно, като е била такава супер връзка... брак, де... все пак как така са се разделили, никак не се връзва всичко описано с раздялата.
11
32
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По принцип не мразя черните, нямам нищо против тях защото се черни, дори мога да бъда приятел с такива...но стане ли въпрос за връзка съм твърдо против. Това е гадно и противоестествено. Много ми е жал, когато видя бяла хубава жена с черен...оврат.
10
41
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това беше може би най-неприятната двойка (като визия) в Холивуд. Като цяло връзките чернокож мъж-бяла жена са една наистина доста гадна и противна гледка.
9
6
 
54
 
! Отговори
Varbanov преди 12 години
Време е на Seal да изкара голЕм хит. Ще му предложа: Побелях и остарявам, но без теб не мога..
8
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей, разпиляхте ни тия дни с тези.........пфуууууу
7
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хайди й омръзна 'черните Африкански питони' и реши да се върне обратно при белите лястовици. В Африка трудно се оцелява, хората гладуват, заразяват се редовно със СПИН и малария..А в цивилизована Европа тези неща са само по Дискавъри Чанъл..Е, Хайди не и трябва Дискавъри, че да види какво е направила с бъдещото си потомство
6
29
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сийл е ***!
5
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само не разбрах какво "реди" Сийл? Тухли, кубчета с картинки или Тетрис?
4
6
 
21
 
! Отговори
АЗ преди 12 години
Тя го зареза, преди той богаташ от формула разера нея с деца! всичко върви всичко се променя се.
3
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
копирано от ройтерс.
2
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Sorry Seal, Хайди е вече с мен! Да беше мислил преди да я зарежеш!
1
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Онемях !!!