Тейлър Момсен: Обожавам стриптийзьорските обувки!

18-годишната вокалистка на The Pretty Reckless позира за FHM
7 фев 2012 17:53,
10
Тейлър Момсен: Обожавам стриптийзьорските обувки!
Снимка: FHM

Тя е само на 18, но това не й пречи да е гореща и да се снима за мъжки списания. Американската певица Тейлър Момсен е от палавите, чаровни блондинки, които палят въображението на мъжете. Особено ако са с по-малко дрехи... и в приятна компания!

Фотограф на кадрите е Зое МакКонъл, а пред медията Тейлър разкрива:

За визията си: Харесват ми обувките на стриптийзьорките. Винаги търся най-високите. Винаги се изненадвам, че никой не обръща внимание на обувките ми. На сцената съм с 15-сантиметрови токове, но хората говорят повече за грима ми, което е смешно. Не съм от най-ниските, а с обувки ставам адски висока.

За идеала й за мъж: Не обичам мъже, които прекаляват с контенето в облеклото си. Нито мъже, които се престарават. Бъди себе си и ако хората не те харесат, да си гледат работата. Ако не те харесват, то не си попаднал в подходяща компания. Не обичам такива, които се преструват на някой друг, за да се смесят с тълпата.

За това да си начело на рок банда: Жестоко е. Те са най-добрите ми приятели. Имаме химия помежду си. Никога не съм имала лош ден с тях. Любимите ми групи са от Англия. Вие хора, имате страхотни банди! The Beatles, Zeppelin, The Who – те ме карата направо да полудея.

Вижте сексапилните кадри на Тейлър в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е зле момичето, но с тази проскубана коса...
6
3
 
2
 
! Отговори
ов4444ар преди 12 години
ако нема косми под мишниците и не е с напукани пети - не ми я хвалете!
5
3
 
1
 
! Отговори
t-rock преди 12 години
ТИНЯ!
4
4
 
5
 
! Отговори
Цеко сифоня преди 12 години
Има матриал за плющене
3
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не става веке-дърта е.
2
3
 
19
 
! Отговори
Пейтриът :) преди 12 години
Да е жива и здрава, да направи добра кариера.Относно външността. Какво толкова? Истинска средностатистическа нашенска гимназистка - от по-разтурените, но далеч не от най-красивите. Просто едно средно привлекателно, но сексуално агресивно момиче.Дано има късмет ...
1
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе много изтече тая химия бре. - бре, бре, бре. тривиално. чак отива на смешно. младо *** в полет. лошо нема - действайте.