Лиам Хемсуърт - фен на бокса и на бъдещия си тъст Били Рей

Актьорът повече от две години е с певицата Майли Сайръс
Обновена: 16 фев 2012 10:08 | 16 фев 2012 10:08,
1
Лиам Хемсуърт - фен на бокса и на бъдещия си тъст Били Рей
Снимка: сп. DETAILS

Малкото братче на Крис Хемсуърт - Лиам е на корицата на мартенския брой на списание „DETAILS". Австралиецът освен с актьорската си игра е известен и с факта, че е гадже на певицата Майли Сайръс.

Връзката им започва през 2009 г., когато той отива на прослушване за участие в лентата „The Last Song". Тогава той се обажда на брат си и му казва: „Току що бях на прослушване с Майли Сайръс!", сега това не му се струва толкова невероятно, защото са двойка повече от две години.

„Това, което се случи е, че сме заедно повече от две години и половина. Тя наистина ме прави щастлив. Когато започваш снимки на любовни сцени в началото искаш да си професионалист. Но не си човек, ако не почувстваш нищо, докато се „правиш" на влюбен на екрана", казва Лиам.

Освен за любовта Хемсуърт живее и за спорта. Перфектното си тяло поддържа с фитнес и бокс. „Обичам да се боксирам. Ако го практикувам постоянно, се чувствам силен - физически и психически", казва Лиам.

Когато няма снимки, красавецът отива с любимата си и известното й семейство в Нешвил.

„Той (Били Рей) е много духовен човек, един от най-милите, които познавам. Слушам музиката му, откакто с Майли сме заедно. Невероятна е", издава Лиам отношението си към тъста си.

Вижте сексапилният австралиец в изпълнената с адреналин фотосесия в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
11 преди 12 години
явно днес в днес.бг се пише за некви безизвестни от Щатите ...директно в другият крачол