Мила Йовович – новата Мерилин Монро

Актрисата се превъплъти за корицата на сп. "Madame Figaro"
22 май 2012 06:11,
5
Мила Йовович – новата Мерилин Монро
Снимка: сп. Madame Figaro

Ако имаше класация за звезда, която се е превърнала в тотален модел за подражание, то това щеше да е Мерилин Монро. Макар и да не е между живите, блондинката е вдъхновение за светските лъвици на Холивуд десетилетия наред.

Мила Йовович също влиза в образа на мис Монро в новия брой на сп. "Madame Figaro". Тя застава пред обектива на Елън фон Унверт по повод 65-ия рожден ден на кинофестивала в Кан, който започна на 16 май. Медията издава специален брой, посветен изцяло на кинофеста. А ето и акцентите от интервюто към фотосесията.

За снимките по време на фотосесията ала Мерилин: "Беше невероятно. Къщата се намираше в холивудския квартал "Mount Olympus" и е била построена през 1958 г., като не е била реконструирана оттогава. Благодарение на 96-годишния джентълмен, който живее там от много време, тя е запазила автентичността си. Дъщеря ми беше с нас, но я изпратих при майка ми, която живее наблизо. Тя си вреше нослето навсякъде, а беше прашно. Не, че съм маниак на тема чистотата, но предпочетох да ѝ спестя някакви здравословни проблеми.

Колко различна е дъщеря ѝ от нея: "Евър е една година по-малка от мен (дъщеря ѝ е на 4 годинки), когато пристигнах в Америка. В училище тогава се чувствах сякаш съм от друга планета. Аз съм рускиня, баща ѝ е американец, а тя учи във френско училище в Лос Анджелис. В руските училища не ти дават право на собствено мнение и няма свобода. Когато аз бях малка, трябваше да се боря, за да чуят гласа ми. А сега Евър се бори само в състезанията по таекуондо".

Как е успяла да влезе в образа на Мерилин: "Елън има доста интересно чувство за хумор. Ние станахме част от Мерилин с помощта на стилистите и гримьорите".

Каква би искала да бъде: "Да съм майка, която си стои вкъщи. Искам да имам повече време за себе си и семейството си – интересна концепция за работохолик като мен. Искам да работя на нормирано работно време, за да мога да съм повече време с дъщеря си. Затова си взех почивка. Без повече снимки накрая на света".

Вижте снимките в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази е далеч по-хубава и по-нежна и финна от Монро. Онази си е била здрава селска ***.
3
11
 
2
 
! Отговори
Ivo преди 11 години
минала е покрай Мерилин
2
5
 
4
 
! Отговори
Облага Димитрова преди 11 години
- Мини-мини, пили-пили -Костов сбира си дебилирейтиг пак да му докарат,в Парламента да го вкарат.Без имунитета влизаВаньо отмах у пандиза.Там намира упование-във Народното събрание.Тука, свате, са се скрилития същите дебилита хвалебствия да му пишати на *** да миришат.Кой не пише позитивно-бам оценка негативна.Та да ти е ясно, свако,Костов тука плаща яко!
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това май е хубаво.дайте по хубава снимка