Нели Фуртадо се завръща

Синеоката певица пуска нов албум с еклектична музика
23 юли 2012 11:50,
1
Нели Фуртадо се завръща
Снимка: Spirit Indestructible video

Канадската певица с португалска кръв Нели Фуртадо засне този месец първата си корица от много време насам. От 2006 година Нели не е издавала албум на английски език.

Синеоката брюнетка се появява в списание Para Todos, юли/2012. Поводът е излизането на нейния най-нов, пети поред албум, Spirit Indestructible („Неразрушим дух") и видеото към заглавния сингъл от него.

Ето и няколко акцента от интервюто с Нели:

За кариерата си през последните години: "О, Боже, това беше една страхотна разходка. Последните няколко години бяха невероятни. Имах почивка след испанските ми записи. Наслаждавах се на всеки момент от испанския си албум – на създаването му, на промотирането му, на срещите с колегите ми от Латинска Америка. Радвам се, че го направих. Спечелих дори музикална награда Latin Grammy, което ми дойде напълно неочаквано."

Дали ще продължи да пее на испански: "Аз вече съм започнала и няма спирка. Дори вече мисля по следващ албум на испански език. Надявам се да го реализирам следващата година. Освен това работя върху испанската версия на песента Big Hoops. Нека видим как ще се приеме."

За музиката днес: "Тя се е променила и мисля, че това е добър момент за мен да изляза отново на пазара с нов албум. Моята музика е много еклектична, а мисля, че светът е станал по-еклектичен и все повече стилове се обединяват. Самата аз съм повлияна в изкуството си от различни култури, а музикалният климат в момента е изключително интернационален, така че хората ще могат по-добре да ме разберат. Мисля, че се вписвам към днешната картина в музикалния бизнес още по-добре от преди."

Вижте снимките на Нели Фуртадо в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъв е този нов стил електрична музика? Нещо май са ви прегрели бушоните!