Мъжките тройки в шоубизнеса

Трима братя, които се борят за "златната ябълка" в Холивуд
2 авг 2012 07:28,
6
Мъжките тройки в шоубизнеса
Kрис и Лиъм Хемсуърт, Снимка: Reuters

Те са братя и всички са в шоубизнеса. Но талантът им е не е еднакъв, славата също. Когато някой от семейството проправи пътя напред, винаги е по-лесно. Ала дали вторият може да задмине първия... а къде мястото на третият?!

Ето ги едни от най-известните братски тройки на големия екран:

Братята Хемсуърт

Те са трима, но в полезрението на света са се набили само Лиъм и Крис. Третият се казва Люк и той също е в шоубизнеса. Мъжът участва в сериала „Съседи", откъдето печели малка популярност.

Лиъм от своя страна се прочу най-вече като гаджето на певицата Майли Сайръс, с която се сгоди и се очаква да вдигнат сватба. Блондинът тази година бе част и от блокбъсъра „Игри на глада", чието продължение ще снима през 2013 г.

Батко му Крис пък изгря на екрана с ролята си на бога Тор в едноименния фантастичен екшън. След това го гледахме в „Отмъстителите" и „Снежанка и ловецът". Като цяло годината бе доста силна за синеокия исполин, а освен това той стана и татко. Крис е най-успешният и известният от тримата, но времето е пред тях и кой знае... може да бъде задминат!

Мъжете Скарсгард

Това звездно трио може да се похвали с двама актьора. Александър е сред най-известните и секси вампири, влизайки в сериала „истинска кръв", който го направи мегазвезда. След това той привлече и вниманието на Риана, с която си партнира в „Бойни кораби" и барабдоската на всеослушание заяви, че е невероятен мъж.

Средният брат във фамилията се казва Густаф и до момента няма телевизионни прояви. Най-малкият - Бил пък е истинска звезда в Швеция и има безброй отличия в местни продукции.

Вижте останалите симпатяги в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Братята Уилсън са готини и дори участваха навремето в един общ филм :-)
2
11
 
22
 
! Отговори
професор сексолог преди 11 години
до 1Не, ще пишем за Серж Хохрегеров-Хидролога-Курумбашев. Най-великото гей-трио сред комунистическите тикви.
1
10
 
25
 
! Отговори
Сексолог преди 11 години
А неще за гей-тройката Тиквата-Вучката -Шабан няма ли да напишете?!?

Спонсорирани публикации