Чарлийз Терон си "забрави" сутиена за корицата на MAX

Актрисата краси корицата на италианското списание
Обновена: 4 окт 2012 11:07 | 4 окт 2012 11:07,
42
Чарлийз Терон си "забрави" сутиена за корицата на MAX
Снимка: сп.Мax

Чарлийз Терон разголи прелестната си фигура и като че ли забрави да си облече бельото под дрехите на корицата на новия брой на италианското списание MAX.

37-годишната актриса позира за мъжкото издание с красиви аксесоари – златни гривни, много горещ израз на лицето, а под бялата ѝ блуза гърдите ѝ се очертават в детайли.

Феновете на блондинката ще останат доволни не само от провокативната сесия, но и от повечето детайли, които тя разкрива пред списанието за личния си живот, за потеклото си и за ролята си на майка.

Ето и няколко акцента от интервюто с красавицата:

За своята южноафриканска идентичност:

"Африканците са чисти хора, но аз имам немско, френско и холандско потекло. Обичам Южна Африка. Старая се да се ангажирам със социални каузи, също като Мандела, с цел да се подобри живота в най-бедната част на страната."

За своето преместване в Лос Анджелис на 18-годишна възраст, за да стане модел:

"Благодарение на вас (италианците) и на света на италианската мода разбрах, че не съм харесвана от модния бизнес".

За осиновения си син Джаксън: "Винаги съм искала да имам деца. Наскоро майка ми намери едно писмо, което съм написала, когато съм била на 8 години и в което я моля да ме заведе до сиропиталището, защото искам да си осиновя по-малък брат. Решението да взема Джаксън като самотна майка не беше лесно, но когато го държа в ръцете си забравям за всички проблеми. Обичам го страшно много. Той ме направи по-нежна и по-усмихната личност.

Вижте сексапилните снимки на Чарлийз Терон, направени от модния фотограф Бруно Даян, в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ето това е красива жена.Фотосесията й излъчва много сексапил,без капчица вулгарност.Пачите от Пайнер само могат да цъкат с език.
30
1
 
1
 
! Отговори
Месия преди 11 години
Хубаво и много, много скромно...
29
1
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
на 37 да изглеждат така всички жени си е егати кефа
28
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Рядко срещана комбинация - красива, чаровна и интелигента жена!
27
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само ,когато спя не нося сутиен.
26
1
 
2
 
! Отговори
Баче Кико преди 11 години
До Анонимен"До Баче Кико..."1.Те бе да не би да те е опънал, Баче Кико и да не те е повторил, че го плюеш.2. Но поне едно не е спорно, че гледаш порно клипове, с цел усъвършенстване на характера или за да вдигнеш самолета.Хайде със здраве и един по-ЗДРАВ от Баче Кико.П.С."Анонимен" си, защото 1 е вярно ли?
25
2
 
2
 
! Отговори
И последно преди 11 години
размахваше сутиена и и викаше: сватя, забрави си шапките. Съпругът на богаташката нищо не разбра, само му направи впечатление, че тя има нова визия, която му хареса. Извод- на хубави гърди сутиен не им трябва.
24
1
 
2
 
! Отговори
Продължение преди 11 години
Майката, отявлена католичка и общественичка с каменно лице и големи цици се метна на фиата си и хукна да се разправя. Свари фермера да пласти сено в плевнята, нахлу бясна и се развика, а нашият, след като се опита да и обясни, пусна вилата и грабна каката през кръста. Тръшна я в сеното, а камерата показа как хвръкнаха бикини и сутиен. Всичко затихна, а когато приключиха с "обясненията", Мамчето се качи на колцата си и прати въздушна целувка. Запраши към града, а фермерът тичаше след нея,
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
18, според твоята логика на работа ходят само красавиците. В пълна заблуда си и явно имаш проблеми с жените. Сега история с продължение. Италианска комедия от 60-те, не помня заглавието. Глезено богаташче забремени селска девойка. Бащата на момичето, як и достоен фермер го набара, първо го почерпи и му постави задача: сватба или плаща аборта. Гаднярчето се прави на велико и таткото без приказки го измъкна навън и го ступа с една ръка. Малкият се прибра на коцук и отиде да се жалва на майка си.
22
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
яка мацка
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чарлийз е страхотна, а заглавието на статията отново е безумно глупаво.
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Баче КикоТи не си ли оня, който стана "известен" с порно клипчето преди няколко години? Ако си , все още ли си същия комплексар или си го надраснал?
19
1
 
21
 
! Отговори
ХАХАХ преди 11 години
Типичният българин разбира от жени, коли и политика. Женен е за Пепа Общата - 120 кг. живо тегло и леко прокарала брадичка, кара Голф 3 шеста употреба и е гласувал за Цару, Съсела и Боко :)
18
0
 
17
 
! Отговори
до 24 преди 11 години
Австралийска? Мислех, че е от ЮАР, но след като си спец по география, значи разбираш и от жени. А *** заглавие на статията не искам и да коментирам.
17
3
 
21
 
! Отговори
:) преди 11 години
*** намира кусури на Чарлийз Терон, но виж фолк мурвора е супер :)
16
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
моля ,*** селяци да не се включват в дискусията за това божие творение .амин
15
0
 
2
 
! Отговори
До Баче Кико преди 11 години
Същото важи най-вече за жените спрямо жените!
14
6
 
3
 
! Отговори
до 11 преди 11 години
е, и що с това лице и тяло все стои самотна?
13
3
 
5
 
! Отговори
Баче Кико преди 11 години
"Жена, която печели от тялато си, се нарича блудница."Как ли се нарича мъж които печели от тялото си, а и лошо ли е това да го харесват жените.Безспорно е че мъжете се забелязват и се заглеждат по по-хубавите жени /същото важи и за жените спрямо мъжете/.Също така опаковката /външостта/ продава.Например на интервю за работа при еднакно умни и способни жени, коя ли ще бъде предпочетена хубавата /грозни няма има малко пиене/ или по-хубавата.
12
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хубава е, ама очаквах по-прозрачна блузка ;)