Пинк: Трябваше да се родя гей

Певицата излиза на корицата на две списания и разказва за своята сексуалност
Обновена: 8 окт 2012 10:49 | 8 окт 2012 10:49,
20
Пинк: Трябваше да се родя гей
Снимка: The Advocate

Пинк винаги е била от дамите, които повокират и правят впечатление. Тя рядко се появява на кориците на списанията, ала ноември е нейният силен месец. Тя излиза на цели две корици – за сп. The Advocate и в канадското Elle. Oсвен на атрактивни кадри в него Пинк залага и на откровеност. Тя говори за своята сексуалност, за музиката и за семейството си.

А ето и какво казва:

За гнева на хората да работят в една разклатена икономика:

"Знам само, че половината от семейството ми е бясно, а ние сме част от работническата класа. Майка ми е медицинска сестра, а баща ми е застрахователен агент, брат ми е в армията, а някои от другите членове са безработни. Моя приятелка бе съкратена от компанията, в която работи 15 години, а е самотна майка с две деца. Затова чувам мнения от различни места".

„Хората ми казват: „Ти живееш в някакъв лъскав балон, ти си в Холивуд". А аз отвръщам: „Да, сега имам пари".

В действителност Пинк не се счита за голяма звезда, а за момиче от работническата класа. Освен това тя е социално и граждански активна и от малка се бори за различни каузи.

„За мен винаги е било важно да видя докъде мога да стигна. И това, което казвам, да бъде както го чувствам".

За класификациите, които ѝ правят:

"Честно казано, никога не съм се определяла сама. Не съм имала нужда от това. И все още нямам. Но всички останали се опитват дори с думите: „Добре, каква музика точно правиш?". А аз отговарям: „Има ли значение. Просто я правя! И, по дяволите, ако не я разбирате, нека си остане така. Да бъда една загадка".

За нейната сексуалност и по-скоро това, че я мислят за лесбийка:

"Светът, в който живеех и живея, е доста освободен. Бях клубно дете и исках да взимам всичко от живота. Онези дни бяха наистина луди с много диви нощи. И с куп други деца, които се опитваха да открият истината за себе си, си прекарвахме страхотно. Искахме да избягаме от родителите си, имаше и много екстази. И доколкото знам, когато има екстази, няма такова нещо като дефиниране на сексуалността. Има само любов.".

„Обичах приятелките си и да, целували сме се и сме си държали ръцете. Когато за пръв път се преместих в Лос Анджелис, бях почетна лесбийка в Ел Ей. Не бях с хомосексуална ориентация, но всичките ми приятелки бяха. За мен нямаше особено значение, но когато таблоидите изстреляха, че съм бисексуална, това не беше истината. А аз обичам истината".

За това, че лесбийките и бисексуалните жени я подкрепят:

„Те са най-лоялните ми почитатели. И едни от най-лоялните приятели, да си призная. Казват ми истината в океана от тази помия. Трябваше да се родя обратна, но просто не се получи".

Снимките от двете списания вижте в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Месия- жена преди 11 години
Боец! Благодаря! Обичам те!
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименПълни глупости.
15
18
 
1
 
! Отговори
varg преди 11 години
Трябваше да не се раждаш.
14
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прилича на Азискакво повече иска
13
0
 
20
 
! Отговори
Uncle Sam преди 11 години
До преводача, в английският език gay - гей се използва както за жени така и за мъже, т.е. една жена ако е лесбийка на английски просто се казва, че е гей. Така че пинк е казала, че не е лесбийка, т.е. не е гей, а е искала да се роди такава. Освен това тя е омъжена и има дъщеря.
12
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никога не е късно Пинк! Да си резнеш циците да си присадиш един *** и да обърнеш резбата! Само тва не си правила!Дерзай!Твърдо с теб сме :))
11
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пинк е най-добрата поп певеца, толкова е добра че направо Pink rocks както се казва. Песни като Sober, Perfect, Just like a pill, Dont let me get, Who knew me са страхотни като музика но са и със смислен текст. За Dear Mr President да не говорим. Чуйте я ако не сте я слушали.
10
2
 
27
 
! Отговори
АЗ преди 11 години
Пинк е страхотна певица, екстравагантна по свой си начин, защо я сравнявате с азис, не мога да си обясня
9
20
 
5
 
! Отговори
Koko преди 11 години
От това интервю така и не успях да разбера аджеба, тази жена би ли е, хомо ли или хетеро? Може би три в едно, за да и се продават повече албумите. Елементарен рекламен трик.
8
7
 
5
 
! Отговори
м18 преди 11 години
И аз искам да съм се родил гей!доста е забавно :)
7
10
 
12
 
! Отговори
Kuku преди 11 години
И тая не е сама...
6
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая що не си пее ми дрънка глупости ?!?!Имитация на "разкрепостеност" и "интелегентност"Бе не ви ли стига да си печелите от албумите ? Кво ... никой не купува и трее реклама ли ?
5
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
вероятно, тази словестна помия, наречена статия трябва да ни накара да съжаляваме, че не сме обратни, дааааайде скрийте се в някоя дупка с тази реклама на ******астията!
4
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това някакъв травестит ли е?
3
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ми то от Запад дойде всичко.*** иначе интересни работи казва момето ама тия са написали като заглавие най-***.
2
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ние тук плюем Азис, когато говори глупости за да "скандализира" и се кичи с пера като пуяк, а то и на запад били същите.
1
10
 
16
 
! Отговори
грУЙО преди 11 години
Ела аз че те направим.Па ако не стане здраве да е...