Бонд манията продължава

Даниел Крейг ще ни гледа мъжествено от кориците на четири списания през ноември
Обновена: 12 окт 2012 13:32 | 12 окт 2012 13:32,
7
Бонд манията продължава
Снимка: сп.Hunger

Единственият Джейсм Бонд блондин в историята на Агент 007, а именно Даниел Крейг ще ни гледа със загадъчния си мъжествен поглед от кориците на цели четири списания през този месец.

Това са „Hunger", „Vanity Fair" и британското и австралийското издания на "GQ". На повечето кадри Даниел е спретнат в лъскави костюми, но на корицата на „Hunger" e с по-арт излъчване, като отново акцентът е в силния му магнетичен поглед, който ни уверява, че ще срита задниците на лошите.

Поводът Даниел да се появява на толкова много корици, разбира се, е световната премиера на новия филм за Агент 007, а именно „Skyfall". Тя ще бъде на 26 октомври в Лондон и по-точно в „Royal Albert Hall".

Вероятно знаете вече, че тази година е специална за тайния агент на МИ-6, тъй като се навършват 50 години от пускането на първия филм за Бонд през 1962 година.

Ето и няколко акцента от интервютата с 44-годишния британски актьор:

За това, че сам прави каскадите във филмите за Джеймс Бонд:

"Когато играеш Бонд, наистина получаваш шанс да направиш неща, които не би направил в друг филм и това е огромна тръпка. Вече научих механиката, по която се правят каскадите, и смятам че мога да се справям с тях, така че нещата да се получат добре. Това е наистина страхотно преживяване."

За това как е усъвършенствал популярното намигване на Агент 007:

"Работата е там, че кимването и намигването на Бонд не са ми много присъщи. Разбирам ги, но никога не съм искал да ги правя в най-неподходящия момент, например по време на някакъв драматичен екшън. Въпреки че намигването понякога може да освободи напрежението."

За това как славата го е променила през годините:

"Разликата е, че вече не мога да отида в бара, да се напия, да припадна и т.н., без хората да разберат за това. Сега всеки има фотоапарат. Така че не може да се живее наистина нормално, когато си във фокуса на общественото внимание. Нещата, които правят обикновените хора от време на време, за теб стават забранени. Това е тъжно, защото аз обичам баровете."

С какво се различава от другите актьори, които са играли Джеймс Бонд:

"Това, което правя, не е това, което Пиърс Броснан, Роджър Мур, Шон Конъри или Тимъти Далтън правеха. Нещата са се променили. Това е просто вид надпревара. Бонд е образ, за който си отговорен, за който трябва да се грижиш дипломатично, но и да го развиваш."

Вижте снимките на Даниел за всички тези списания в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
СПЛД преди 11 години
Пиърс Броснан ще остане като най-добрия...
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички преди него бяха"над него".Не намирам нищо магнетично и завладяващо.И това нее само мое мнение.Сигурно има и фенове.но на мен не ми допада.Нито като Бонд,нито като актьор,нито като мъж.
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще падна от смях- какво арт-излъчване, какъв магнетичен поглед? Къде ги видяхте? Той няма никакво излъчване, а и филмите са толкова безнадеждно инфантилни, че освен за пародии, за нищо не стават.
3
2
 
4
 
! Отговори
Svetoslav преди 11 години
Kreig se spravi otlichno vapreki skeptichnite mneniq na kritici i fenove... Spored men zaedno s Konari sa licata, koito vinagi shte svarzvam s poredicata... Ot kam scenarii poslednite 3 filma izdignaha na dr nivo poredicata... Nai-dobrite !!! Brutalen ekshan, kaskadi i gi nqma SMESHNITE djadji ot predishnite poredici... Kreig ima po specifichno izlachvane ot dr... naistina po tvard, tolkova eleganten...
2
3
 
6
 
! Отговори
Валери Б. преди 11 години
Аз пък харесвам най-много този бонд!
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-скапания Бонд от всички досега!Бонд трябва да е елегантен ,а този е като някакъв боксьор в костюм.