Скарлет стана брюнетка, а Кийра блондинка за юбилея на сп. W

Медията празнува 40-годишнината си с четири корици
Обновена: 17 окт 2012 10:07 | 17 окт 2012 10:06,
11
Скарлет стана брюнетка, а Кийра блондинка за юбилея на сп. W
Това е Скарлет. Познахте ли я? Снимка: сп. W

Тя е красива и известна и е обожавана от всички дизайнери. Така че е истински шок заявлението ѝ, че не харесва впитите дънки и ултракъсите поли. Признанието на Кийра Найтли се появява в новия брой на сп. W, което отбелязва 40-та си годишнина с четири корици. Всяка дама на тях пресъздава различно десетилетие в модно отношение.

27-годишната красавица от „Карибски пирати" е трудно познаваема с платинена, зализана коса, дебели вежди и плътно червено червило. Кийра носи яке на Chanel и диамантени обеци и е само една от кориците на сп. W.

„Смятам, че впитите дънки и прекалено късите поли не са приятели на жените. Хората са наясно, че аз си слагам и двете, но в някои дни ми се струва, че са направени нарочно, за да карат жените да се чувстват зле", споделя Найтли в броя.

Макар че е считана за модерно момиче, Кийра прекарва месеци наред в корсети и огромни поли, заради последната си роля в лентата, екранизация на романа на Толстой „Ана Каренина".

„Имам два любими филма - „The Beat that My Heart Skipped" е френска продукция, която гледам отново и отново. Той е толкова груб и по свой начин красив. Обичам комбинацията на спокойствие и насилие. А „And My Life Without Me" е сърцераздирателен. Фактът, че главната героиня не казва на никого колко е болна, ме грабва всеки път", казва още дамата.

Следващата красавица, която виждаме в тотално различна светлина е Скарлет Йохансон. Тя има няколко цвята на косата си, обеца на носа си, а очите ѝ са добили котешка форма с помощта на очна линия. Нежната блондинка, която познаваме, прилича на гореща рокерка.

А кой е любимият ѝ актьор, ще разберете от думите ѝ: „Крис Fарли. Смятам, че е невероятен. Докато растях, гледах „Saturday Night Live" само заради него. Той успяваше да изрази с тялото си всяко свое състояние, почервеняваше и се потеше, когато беше ядосан. Смъртта му за мен беше важен момент".

Миа Васиковска пък коментира коя е иконата на 80-те, тъй като на нея се пада честта да докара имидж, отпреди близо 30 години. „Мадона. Тя е иконата. Тя е единствена по рода си".

В стила ала 70-те години на миналия век се появява Руни Мара. Тя носи голяма шапка, а косата ѝ е на къса черта с бретон. Какви са нейните филмови предпочитания? Актрисата от „Мъжете, които мразеха жените" залага на: „Paper Moon. Гледах го миналата година. Дейвид Финчър ме накара да го гледам и мисля, че оттогава си го пусках поне пет пъти... харесва ми краят – не е прекалено щастлив".

Невероятните дами с още по-невероятните им корици можете да видите в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
ценител преди 11 години
наклепали са се за празника на тиквите хелоувин
7
1
 
4
 
! Отговори
Мурдератор преди 11 години
До ***:Благодарим, че ни благодарите за сигнала!
6
3
 
1
 
! Отговори
Модератор преди 11 години
До Анонимен: Благодарим за сигнала ви!
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе алоуууу Днес.бгTialoto.bg има грешка в базата, а тъкмо сега искам да ги видя тез моми!
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
въх,туй нещо много е страшно у суратя.
3
1
 
7
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Точно Скарлет е , но с този вид на лелката от 101 далматинци , хич не прилича на себе си !
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е Скарлет. Познахте ли я? Снимка: сп. W=====================================Туй не е Скарлет защо да вярваме, че е тя ???????????????
1
2
 
3
 
! Отговори
uzhas преди 11 години
uzhasno e da okipazish 1ni simpatichni aktrisi

Спонсорирани публикации