Холи Бери: С Оливие не беше любов от пръв поглед

Бившата "Мис Америка" демонстрира личния си стил в списание InStyle
19 окт 2012 07:31,
5
Холи Бери: С Оливие не беше любов от пръв поглед
Снимка: сп.Instyle

Холи Бери е гореща, тъмнокожа красавица в ярко червена рокля на Calvin Klein за корицата на ноемврийския брой на списание InStyle.

Предлагаме ви няколко акцента от интервюто с 46-годишната актриса. Вижте какво споделя тя на тема стил, любов и възраст в навечерието на премиерата на най-новия ѝ филм „Облакът атлас":

За своя годеник Оливие Мартинес:

"Не се влюбих в него при първата ни среща. Отношенията ни се развиха постепенно и затова мисля, че чувствата ни са по-реални и истински. Нямах намерение да сключвам брак отново, но това е нещо, за което не трябва да се заричаш. Аз съм безнадеждна романтичка и няма да спра да се надявам, докато не се получи!"

За това, какво е да остаряваш в света на Холивуд:

"През цялата си кариера съм говорила за нещата, които искам да направя, а сега, когато погледна назад, мисля, че е трябвало да следвам инстинктите си. Това, че в определени етапи от живота си съм разчитала на чуждото мнение, ме е подвеждало. Но с напредването на възрастта се научих да вярвам на себе си и вече не мисля, че другите могат да взимат по-добри решения от мен. Нито се стресирам от годините си, нито се опитвам да ги победя. Моят съвет, е жените на моята възраст да уважават младите момичета, но да не се стремят да бъдат като тях. Аз съм в една нова фаза от живота си и това ми допада. "

За своята къса прическа:

"Мисля, че тя ми стои най-добре. Чувствам се добре с този стил. Освен това ми е по-лесно да се грижа за косата си, когато е къса. Повечето жени смятат, че е едва ли не задължително да са с дълга коса. Същото се случва и с дъщеря ми. Тя е толкова влюбена в дългата си коса точно сега и се гордее с нея. На момиченцата от съвсем малки им се втълпява, че дългата коса е признак на женственост".

Вижте снимките на сексапилната холивудска звезда в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ужасна къса коса
4
0
 
2
 
! Отговори
далтонист преди 11 години
ааа значи това е яркочервена рокля на корицата на инстайл?
3
0
 
4
 
! Отговори
Нат преди 11 години
*във
2
0
 
9
 
! Отговори
Нат преди 11 години
Хубаво интервю. Напълно съм съгласна с нея относно намесата на други хора в вземането на решения за собствения ти живот. Колкото по-рано повярваш в себе си, толкова по-добре.
1
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Holy Shit