Келън Луц: Мисля, че един ден ще спечеля "Оскар"

Сексапилният вампир от "Здрач" определено се цели на високо
19 окт 2012 16:04,
1
Келън Луц: Мисля, че един ден ще спечеля "Оскар"
Снимка: сп.DuJour

Една от звездите на поредицата „Здрач" - Келън Луц, познат на феновете като Емет Кълън, демонстрира своя невероятен поглед и мъжествен сексапил в последния брой на списание „DuJour".

Красивият американски ексмодел, който изгря като актьор покрай вампирската сага, никак не е притеснен от нейния край и не смята, че с кариерата му в Холивуд е свършено, а напротив, че тепърва му предстоят големи постижения.

Освен това след последната, пета част на популярния франчайз „Здрач: Зазоряване - част 2", която ще се появи по кината през ноември, скоро ще гледаме родения в Северна Дакота хубавец в римейка на „Тарзан", който в момента се снима.

Ето и какво споделя с изданието 27-годишният блондин:

За бъдещето си в шоубизнеса:

"Искам да работя тази професия през остатъка от живота си. Мисля, че един ден ще спечеля "Оскар", но още не бързам с тази цел. Не ми пука, дори тя да ми отнеме 50 години и вече да съм стар и немощен. Просто обичам това, което правя."

За края на сагата „Здрач":

"Това наистина е горчива мисъл. Този край много прилича на гимназията и абитуриентския бал. Не съм готов да завърша, но няма как. Все пак очаквам с нетърпение филма. Това е специален момент в моя живот и искам да го споделя с близките си."

За това, че химията е една от най-големите му страсти:

"Знам много за химичните реакции, но е интересно да се види как се смесват два химикала и топлинна енергия. Аз дори създадох нов вид полиуретан и смятам да го патентовам! Смятам с парите да създам други изобретения.

Ако искате да се насладите на мъжествения сексапил на Келън влезте в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: ЗдрачоскарКелън Луц
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
1
 
! Отговори
? преди 11 години
`що да не го спечели, те тези награди са за такива вечедано само да не четем за това