Черил Коул и нейното голямо завръщане

Красавицата отново се събира с момичетата от Girls Aloud
Обновена: 31 окт 2012 08:09 | 31 окт 2012 08:07,
8
Черил Коул и нейното голямо завръщане
Снимка: сп.Glamour

Прелестната брюнетка Черил Коул има всички поводи да се чувства щастлива. Дамата най-накрая преодоля проваления си брак и дори си има ново гадже, с което се чувства страхотно.

Освен че се радва на прегръдките на хубавеца Трей Холоуей, певицата ще блесне на музикалната сцена като част от петорката Girls Aloud. Дамската формация се разпадна преди няколко години като част от участничките ѝ се пробваха соло. Ето че по-рано този месец те заявиха на света, че отново играят в един отбор и ще запишат албум, който ще бъде последван от турне.

А кой по-добре може да промотира бъдещите им изяви от най-голямата звезда на петорката? Като за начало Черил излиза на корицата на декемврийския брой на сп. "Glamour". Дамата е повече от ефирна и женствена, облечена като прима балерина.

Ето и акцентите от интервюто за списанието, в които тя говори за:

За бившият си съпруг Ашли Коул: "Трябва ти доста време, за да се отървеш от чувството че изневеряваш на бившия си, когато си бил толкова дълго време с него (както аз с Ашли). Може да звучи странно, но така се чувствах след него. Бях му се отдала напълно".

За предпочитанията си в личен план: „Да се срещаш с някой, който не е от бранша, може да бъде трудно. Но от друга страна, ако е от него, пак създава известни проблеми. Когато излизаш с известна личност, сякаш принадлежиш на медиите".

За кибер тормоза относно визията: "Не може да наречеш някой дебел само, защото носи размер шест. Средностатистическата жена е размер десет или дванадесет. Аз нося шести размер и цял живот съм влизала в него, което причинява известно неудобство на някои жени.".

Вижте хубавата Черил в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И к'во? Черил сега замества Ким ли? Оффф, все тая, местим...
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още едно потвърждение, че Господ не дава от всичко. Красива обвивка, но от изборите й за мъж може спокойно да се направи извод, че е само обвивка. Съгласен съм с колегата 2, че (ми) става!