Макар и сама, Тейлър Суифт не спира да твори за любов

Певицата блести от корицата и на канадския Elle
5 ное 2012 08:18,
3
Макар и сама, Тейлър Суифт не спира да твори за любов
Снимка: сп. Elle

Тейлър Суифт отново е сама, след като се раздели с последното си гадже Робърт Кенеди. Тя обаче продължава напред, и то със силни песни, които разкриват човешките емоции. Дамата е на корицата на декемврийския Elle, където влиза в образа на една снежна принцеса – бляскава и готова за парти.

В броя тя не разказва детайли за последната си връзка, но пък показва познания в любовта и я оценява като най-важното чувство на света, което я мотивира да твори. Ето и какво друго разкрива прелестната млада дама.

За това, че се опитва да живее нормален живот: „Винаги анализирам всичко, така че често си мисля как би изглеждал животът ми, ако наистина не ми се бяха случили всички тези неща. Едва ли щях да съм същият човек. Щях да чета за всички тези холивудски истории и щеше да ми изглежда, че тези хора не живеят в действителност живота, който биха искали да имат".

За това как разбира кога трябва да сложи края на една връзка: „Мисля дълго и накрая просто се питам „Искам ли още от това или не". Когато видиш човека да се прибира обратно в дома си, си задаваш въпроса дали искаш да го видиш пак в своя. И често отговорът е „Не знам". Точно за това си говорих наскоро с една приятелка".

За това защо набляга на песните за раздяла: „Просто мисля, че трябва да пиша за човешките емоции, защото няма нищо по-невероятно от тях. Какво може да бъде по-магнетично от любовта?"

Вижте снимките на Тейлър с галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
снежните рокли са страхотни
2
1
 
9
 
! Отговори
Веско преди 11 години
Прекрасна !!!
1
1
 
6
 
! Отговори
Бат Вало преди 11 години
Такава жена никога не е сама. А каква жена...а?