Къци, Люси и Орлин – кой ще остане?

Тримата се изправят на последните елиминации във ВИП Брадър
7 ное 2012 22:39,
490
Къци, Люси и Орлин – кой ще остане?
Къци за пореден път е на елиминации. Снимка: Булфото

Къци Вапцаров, Люси Дяковска и Орлин Павлов са номинирани за изгонване от Къщата на ВИП Брадър при последните елиминации за този сезон на шоуто. Къци Вапцаров обра негативния вот на всички свои съквартиранти.

Макар че най-големият му враг Юлиян Константинов вече не е в къщата, фронтът срещу него остана силен и за пореден път съдбата му в Къщата ще се решава от зрителите.

Люси Дяковска беше автоматично номинирана като глава на загубилия в състезанието отбор. Сините и червените съквартиранти премериха сили в играта ”Бомба”, където трябваше да отговарят на въпроси. Капитан на червения загубил отбор беше Люси, а половинката й Камелия беше начело на синия отбор, който стана и победител.

Чаровникът Орлин беше номиниран за изгонване точно от Ками. По регламент капитанът на отбора победител има право да изпрати на елиминации директно един от съквартирантите.

Красивата Камелия обясни, че според нея Орлин и Люси са най-артистичните и забавни хора в Къщата и ще й бъде изключително интересно те да застанат един срещу друг.

Първоначално тя искаше срещу нейната любима да се изправи Фънки, но после промени решението си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


490
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
17
 
! Отговори
do 63 преди 11 години
Е то пък тризначките, Златка и Маряна Попова щото са големите випове.
57
39
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама вие тука, където коментирате, наистина ли сте обратни всичките, че защитавате тази мома Къци? То срааааааааам за българския мъж! Ужас! Този да си ходи, да се покрие, закрие, закопае колкото се може по-дълбоко, защото първо е ужасна отврат, второ - изглежда и се държи като сектант и трето - въобще не мяза на мъж!
56
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НАЛИ НЕ СТЕ ТОЛКОВА НАИВНИ ТА ДА ПОВЯРВАТЕ ЧЕ НЕЩО ЗАВИСИ ВЪВ ТАЗИ ИГРА ОТ ВОТА НА ХОРАТА,ЩОМ ВИ КАЗВАМ ЧЕ БАГАТА ЩЕ Е ПОБЕДИТЕЛ ЗНАЧИ ЩЕ ПОБЕДИ,СЛАВИ ПРАВЕШЕ ЕДНО КУЛИНАРНО РЕАЛИТИ ,ПАК БЯХ КАЗАЛ КОЙ ЩЕ ПОБЕДИ
55
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Една кофа рибешки мръсотии за Фънки, той ще ги оцени!
54
10
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къци е моралният победител в това шоу, но наистина ще е яко да видим злобните лица на Фънки и Златка, ако излязат преди него!Което може би ще стане, тъй като Къци е ЖЕЛЕЗЕН!
53
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Една студена водка за Фънки !
52
7
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
:) Къци си има своите минуси и може да е дори непоносим на моменти, но най-вече за арогантни простаци -лигльовци като вечно пияния полудегенерат Фънки (макар и симпатичен на моменти), за самовлюбения садист Юлиан и останалите "купонджии", част от които са примитивни и/или груби хора. Най-вероятно свестен е и Орлин. Според мен, най-малкото ще е интересно дали Фънки няма да получи удар, ако оцелее Къци!? :) Люси - д аси ходи!
51
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая Камелия какъв ViP е?И не е ли малко нагло 2-*** от едно семейство, в случая лесбо семейство, да се борят за наградата?
50
0
 
16
 
! Отговори
7 преди 11 години
49 Е МНОГО ПРАВ.И ТОЧНО ТАКА ЩЕ СЕ СЛУЧИ .ЩЕ СПЕЧЕЛИ ПРОСТОТИЯТА И ОЛИГОФРЕНИЯТА В BG ВИПА.
49
7
 
8
 
! Отговори
Ноу Ейнджълс преди 11 години
Ноу Ейнджълс (на английски: No Angels) е германска поп група, първоначално състояща се от пет певици, избрани през 2000 година от първия сезон на телевизионното шоу Попстарс. Това е първата група в Германия, която е създадена чрез телевизионен кастинг. През 2003 групата се разпада, като през януари 2007 Надя Бенаиса, Люси Дяковска, Санди Мьолинг и Йесика Валс се събират отново и правят своето завръщане с албума Destiny.
48
1
 
26
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Финалната...четворка ще бъде: Златка,синоптичката,Фънки и Къци.В...тройката може и без Фънки(много е...тежък).Дуото е Къци и Златка,като последната ще изпадне в...истерия и ще се наложи спешно да викат Партакешкова да я...свестява(от сега да чака зад...кулисите).На времето,ВИП-Христина я...спуснаха с балон пред Ники Пънчев като...победителка.Златка ще я спуснат с... бънджи,но да го...измерят правилно и да падне на...главата си;няма страшно,ако получи една гънка,това ще й е...наградата.
47
2
 
47
 
! Отговори
Кукловод преди 11 години
И от малкото информация,която имаме за Камелия успяхме да разберем че е тъпо парче.Вместо да номинира Златка или Багата като пълни аутсайдери да се борят с любимата за оставане в къщата,тя избра един от най-силните играчи Орлин.
46
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А вотът положителен ли ще бъде или отрицателен? Какво казаха?
45
7
 
35
 
! Отговори
заю преди 11 години
На Фънки,Злата,Багата,Лесбото да ги люля кован заек с дървена жилетка! Аман от наглости и простотии! За Къци!
44
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде Къцка, разбий ги всичко злобни същества, и онази *** Златка.Дай боже и да се върнеш на екран, че ми писна да гледам бездарни водещи на TV игри.
43
3
 
6
 
! Отговори
Ювелира преди 11 години
"Къци, Люси и Орлин кой ще остане?"На Фабержетата ми е кой ще остане!!! Ха-Ха-Ха-Ха!!!
42
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То остави, че е ходил със Златка, ми Златка му купувала добавките, че нямал пари. Голям мъж, няма що!
41
14
 
7
 
! Отговори
do 45 преди 11 години
Ами напиши No Angels в google и ще разбереш, коя е Люси. Жалко че си се кръстил интелектуал.
40
3
 
53
 
! Отговори
проф. Фучков преди 11 години
Багата е световен шампион по какво? Аз лично не знам какъв шампион е той, но това че е ходил със Златка не е ли достатъчно показателно що за човек е? А да, и онази случка с намушкването, по принцип не те наръгват с нож ей тъй. Отделно доста флегматичен човек, в началото ми се видя просто по-срамежлив, но към края вече се усети що за човек е.
39
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БРАДЪРА Е НАРЕДЕН ,БАГАТА ПЕЧЕЛИ,ПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ