Риана прибира стотици хиляди евро за една песен

Феновете бесни, а журналистите не спират да я критикуват
20 ное 2012 19:32,
42
Риана прибира стотици хиляди евро за една песен
Риана, Снимка: Reuters

Този понеделник Риана успя да прибави още 620 000 евро към банковата си сметка. Певицата бе ангажирана да се погрижи за забавлението на гостите в Лондон, когато в градски мол бяха запалени коледните светлини.

Барбадоската успя да вмести този ангажимент в промеждутъка от концертите си, включени в турнето ѝ „777". Въпреки солидния си хонорар Рири не се задържа дълго на импровизираната сцена. 21-годишна британка сподели пред Sun впечатленията си от появата на звездата с думите: „Беше направо смешно. Бях изумена, че тя изпя една-единствена песен, макар че ѝ платиха доста голяма сума".

Другото, което подразни феновете на изпълнителката, бе фактът, че тя ги накара да чакат и закъсня, както обикновено. 20 000 почитателя на дамата нервничиха в очакване на появата ѝ, а журналистите, които я придружават по време на турнето ѝ, вече откровено се дразнят на поведението ѝ.

Близо 150 представителя на медиите дебнат Риана непрекъснато и се възмущават, че тя никога не идва на време, нито спазва уговорките си за материали и изявления. „Us Weekly" нарече поведението ѝ „безнадеждно", а сайтът popdust.com написа: „Някъде между Париж, Берлин и Лондон, турнето и се превърна в лудост".

Наскоро стана ясно, че Риана трябва да плати 250 000 евро неустойка заради постоянните си закъснения. Последният ѝ концерт е тази вечер в Ню Йорк.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
3
 
! Отговори
Финансист преди 11 години
От ясно по -ясно: при Риана отиват 620 000, но от тях вероятно 400 000 после заминават при продуцента.... По такъв начин се маскират нелегалните комисионни в почти всички видове шоу-бизнес. А тя нека си плаща данъците върху цялата сума.... И с Уитни беше така, и с Марая , и т.н.
29
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** си е *** и не подлежи на превъзпитание.когато обаче *** има нещо общо с маймуните,тогава е безнадеждно.
28
0
 
2
 
! Отговори
РОКЕНРОЛА преди 11 години
га си не РАЙНА ИВАНА и ГЕРГАНА
27
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво се дразнят, тя от такива зомбирани фенове *** стотици хиляди евро!Като не им харесва да не я слушат и да не си харчат парите за нея!Няма фенове-няма хонорари!
26
1
 
1
 
! Отговори
до Пабло преди 11 години
все ше си останеш неврачен пролетарий, брато.
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Zwezdite si pe4elqt parite ot koncerti i partita, a ne ot nqkolko hilqdi prodadeni diska. Ot towa pe4elqt zwukozapisnite kompanii. I parite otiwat to4no tam. Wseki iska pari. Az li4no sprqh da dyrpam predi 10 god. pesni. Hodq na koncerti i slu6am radio :D.
24
0
 
30
 
! Отговори
Генерал-Губернатор преди 11 години
И после пиратството ограбвало. Ай сиктир. Май ефекта е точно обратен.
23
0
 
2
 
! Отговори
On преди 11 години
#29, Крис Браун знае ! ; )
22
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано да дойде и в София
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пада им се ... като им е отлоква калпав музикалния "вкус" нека ги разиграва "певачката".Парите пак от "феновете" со дошли, така че никакви симпатии към мрънкането им. Да не са ги давали за нейни песни.
20
2
 
6
 
! Отговори
бай Шано преди 11 години
запалили новогодишната окраса !? че то още лято бре
19
1
 
13
 
! Отговори
Тя преди 11 години
Dnes.bg обърнете малко повече внимание на граматиката следващия път ;)
18
6
 
38
 
! Отговори
ТАЙСЪН преди 11 години
ТАЗИ ЗАПАДНА "КУЛТУРА" ЦЕЛЯЩА ОПРОСТАЧАВАНЕ НА ХОРАТА! ПОШЛИ ТЕКСТОВЕ, РИТМИЧНИ МЕЛОДИЙКИ И МНОГО ПОМПОЗНОСТ - И ВСИЧКО ТОВА ЗА БЕЗОБРАЗНО НАГЛИ ХОНОРАРИ. ПОДИГРАВКА С ПУБЛИКАТА И ЕСТЕТИКАТА В ЖИВОТА!
17
3
 
37
 
! Отговори
Пабло преди 11 години
Докъде стигна светът,едни получават пари за една седмица,колкото ние няма да видим за целия си нещастен,беден и робски живот...Богати раздават пари на богати,бедния цял живот са заблуждавани,че трябва да се бачка здраво и стои под масата и обира оскъдните трохици,паднали от устата на лакомите КРАЛЕ!
16
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пази Боже барбадоска *** да прогледне
15
2
 
2
 
! Отговори
11 преди 11 години
N z ako e tova koeto vchera davah apo YouTube Live... pone 6-7 pesni pq ...
14
7
 
13
 
! Отговори
8 преди 11 години
Аз харесвам песните и , но не ми харесва ,че много се дрогира , горката...А ЗА ПАРИТЕ, БРАВО МОЕТО МОМИЧЕ,ТРЯБВА ДА СЕ УЧИМ НА ДОБЬР БИЗНЕС ОТ ТЕБ...
13
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ромка вмирисана
12
2
 
29
 
! Отговори
Gypsy преди 11 години
Кога ще се научите дя разграничавате характер, личност от артист ??? Риана е страхотна певица, но като личност е пълен ***, за съжаление.
11
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига са я лансирали тая крясла. Толкова противен глас...Комерсиална до мозъка на костите си. Нищо комерсиално не е стойностно.