Карла Бруни подкрепя гей браковете

Бившата първа дама на Франция е на различно мнение от това на мъжа си
Обновена: 26 ное 2012 22:02 | 26 ное 2012 22:01,
45
Карла Бруни подкрепя гей браковете
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Карла Бруни-Саркози, бившата първа дама на Франция, подкрепя спорните планове Франция да легализира гей браковете, пише английският сайт „Rawstory”. Освен това тя смята, че всяка хомосексуална двойка би трябвало да има правото да си осинови дете.

Това става ясно в интервю на списаниe "Vogue", което ще излезе в декемврийския брой с голяма снимка на Бруни-Саркози от 90-те години, която показва модела  в пълния й блясък. Тя призна, че със съпруга си не са на едно и също мнение по отношение на гей браковете и осиновяването.

„По-скоро подкрепям гей браковете и осиновяването. Имам много приятели – мъже и жени – които са точно в такава ситуация. И не виждам наистина нищо нередно или перверзно в семейства с хомосексуални родители“, казва още тя.

Президентът на Франция Франсоа Оланд, който победи Саркози на президентските избори през май, настоява да се работи по-интензивно по плановете за легализиране на еднополовите бракове и за правото на хомосексуалисти да осиновяват въпреки крайната опозиция на католици и десни групи, включваща и партията на Саркози „Съюз за народно движение“.

Бруни-Саркози отказала да отговаря на въпроси, свързани с бъдещата политическа кариера на съпруга й: „Това беше красиво приключение, но днес искам да бъда нормален гражданин като всеки друг“.

Бруни-Саркози, модел и певица, чийто четвърти албум ще излезе през пролетта на следващата година, се омъжи за току-що разведения Саркози през 2008 година.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
4
 
2
 
! Отговори
Ники преди 11 години
Като гледам минусите ....Тук е пълно с "Татковци" ....с характерен заден вход !!!Ююю бреее...
32
3
 
1
 
! Отговори
ааа помощ преди 11 години
Карла Бруни е извънземно, тая има егати и страшните очи.
31
1
 
4
 
! Отговори
:)) преди 11 години
PO DOBRE GEI OTKOLKOTO SELSKI BEI! hahaha
30
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тая да не е гей бе.
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая е китайка бе!
28
5
 
8
 
! Отговори
до Ники преди 11 години
Прав си, хомосексуалистите никога няма да бъдат приети добре в обществото, защото това, което правят е много ... ***.
27
6
 
6
 
! Отговори
някой преди 11 години
Подкрепяла гей-браковете... Ами нормално за нея, само й погледнете размазаната извратена физиономия и повече не ви трябва да знаете коя е и какви убеждения има.
26
6
 
9
 
! Отговори
Ники преди 11 години
Да си представим следната ситуация ..Дете влиза в спалнята и изненадва "родителите си" ,Татко му ...напънал Татко му ...айде оставете гледката ...Ами и да вони на Ла*на !!!
25
4
 
4
 
! Отговори
Мислещ преди 11 години
Да не последва Мария-Антоанета?
24
6
 
7
 
! Отговори
грозна и ненормална преди 11 години
Това беше красиво приключение, но днес искам да бъда нормален гражданин като всеки другдемек преди не е била нормална,но е била красива и богата ,каквито не са "обикновените" граждани,а сега иска да бъде нормална,бедна и грозна!!:-))Тя СЕГА че е грозна е ясно,но не на снимката отпреди 10годинки дето сте турили услужливо!:-) За НОРМАЛНА,хаха..да не говорим,вижда й се "нормалността" в статията-подкрепя НЕНОРМАЛНИЦи,мода обаче-нали е кукла-манекенче!Виж за Мангиза,преди е супербогата-и сега също!
23
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Във войната между половете, жените, разбира се, ще подкрепят ренегатите мъже.
22
0
 
1
 
! Отговори
Месия преди 11 години
Мила!
21
6
 
22
 
! Отговори
До 23 и 23 преди 11 години
Eeeй, не издържах, на 1-2 коментара ще отговоря в 3 през нощта. Ами има защото голяма част от хомосексуалните мъже крият сексуалната си ориентация, поради тоя факт не могат да имат сериозна връзка, но имат сексуални нужди и се принуждават да имат еднократни сексуални контакти. До 24, да, манипулируема е, но не относно сексуална ориентация. С нея се радждаш, ако си хетеросексуален, цял живот сред хомосексуални хора да живееш, хетеро ще си останеш. И обратно. Лека!
20
6
 
28
 
! Отговори
London преди 11 години
Това българинът и в саксия да го поставиш пак плевели ще пусне. Кой,къде и кога намърда България в Европейският Съюз? Енигма.Да, повечето интелигентни се спасиха в Европа, но осатаналата *** са за оплакване. Погледнете първобитнете им коментари.УЖАС.
19
17
 
19
 
! Отговори
От истинска Европа преди 11 години
За голямо съжеление България няма да се оправи скоро. Повечето от тези коментари са на изостанали,примитивни грухтящи селендури със средновековно мислене.СЛАВА БОГУ ЧЕ УМНИТЕ СЕ СПАСИХМЕ ОТДАВНА!
18
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дано децата ти станат гейове Карла - да може да подкрепяш наистина пълноценно!!!
17
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Do 22" Аргументи от сорта на това че тия бракове стимулират хомосексуалността и т.н. са абсолютно безумни, няма да ги коментирам."E , ти пък най-важното нарече безумие за да се изнижеш. Светът не е черно-бял и не всички деца са отявлено изразени хетеро или хомо сексуални, въпреки че има,и такива. Детската психика е манипулируема в известна степен.Развитите държави имат затихваща раждаемост заради криворазбраното си благополучие. Никой обаче не казва че хомосексуализма е неестествено явление!
16
12
 
7
 
! Отговори
до 22 преди 11 години
също така, според статистиката процентно най-много спинозни има сред хомосексуалистите. природата си знае работата
15
7
 
26
 
! Отговори
Четете и мислете. преди 11 години
1. Бракът е институт на гражданското право => законодателят определя съдържанието му и съответно може да разреши хомосексуалните бракове, полигамните бракове, ако иска може да забрани браковете мду българи и чужденци, между хора от различни раси (както е било някога, нещо което от сегашна гледна точка изглежда абсурдно) и т.н. Гражданският брак няма общо с църквата, право на него трябва да имат ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ. 2. Бракът създава права и задължения мду съпрузите. Защо 2ма души от един и същи пол да не могат да сключат брак и така единия да може да представлява другия, да могат да имат общо имущество, право на пенсия при смъртта на единия, право на семейно подоходно облагане и т.н. Правото трябва да дава юридически ефекти на фактически ситуации, защо ако 2ма души от 1 пол живеят на семейни начела, да не се озакони това тяхно съжителство? 3. Хомосексуалните бракове не засягат обществото и не представляват морален проблем както някои твърдят. Това че 2ма души могат да сключат брак по никакъв начин не засяга тези които не искат да се женят/омъжват за човек от техния пол. 4. Хомосексусалните бракове са разрешени в Канада, Швеция, Австралия, Норвегия, Нова Зеландия, Холандия и др., страни в топ 10 по развитие в света. Хм, това нещо да говори на някого? Икономическото развитие носи и социално развитие може би? 5. Аргументи от сорта на това че тия бракове стимулират хомосексуалността и т.н. са абсолютно безумни, няма да ги коментирам. 6. Аргументът с осиновяването на деца, също. Има страни където хомосекс. бракове са разрешени но хомосекс. съпрузи не могат да осиновяват деца. Да не говорим че изследванията (не празните приказки) сочат че деца в такива семейства по нищо не се различават в умственото си, културно или социално развитие от децата в хетеросекс. бракове. 7. Аргументи че бракът е свързан с децата също не важат в 21ви век - има съпрузи които не могат да имат деца или които не искат да имат деца. Да им се развали брака ли? 8. Плюс безкрайност: сигурно има още десетки аргументи ЗА но няма да се занимавам повече.Няма да ви отговарям на коментарите защото:1. Никой не дава сериозни контрааргументи2. Не искам да си губя времето да споря с хора които едва ли биха приели чуждото мнение3. Лягам си, утре ще бъде тежък ден
14
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма ново , подкрепя не6то което е на мода в Европа !