Бившe гадже на Шакира я съди за 100 милиона щатски долара

Певицата също има претенции към него за присвояване на средства
Обновена: 3 дек 2012 14:48 | 2 дек 2012 17:16, Петя Славова
24
Бившe гадже на Шакира я съди за 100 милиона щатски долара
Шакира. Снимка: Reuters

Бившият приятел на Шакира, който беше и неин бизнес мениджър шест години, я съди за 100 милиона щатски долара в Ню Йорк, съобщи Би Би Си.

Антонио де ла Руа твърди, че той е "главният архитект" на бизнес план, превърнал певицата в световна звезда, пише БТА. Той иска да възстанови дяла си от "минали и бъдещи печалби от партньорството".

В друго дело, което се води от октомври на бахамските острови, Шакира съди Антонио де ла Руа за присвояване на средства.

В подадените документи в съда Антонио де ла Руа дава подробности за връзката им и за процъфтялата кариера на Шакира.Той обяснява как са се запознали през 2000 г., малко след успешната кампания на баща му Фернандо за президент на Аржентина, на която той е мениджър. Те се влюбили и Антонио често се присъединявал към Шакира на първото й световно турне.

В края му певицата била "шокирана", когато научила, че то е на загуба. Тя уволнила мениджъра си и помолила Антонио да се заеме с бизнес делата й. Договорили се той да получава дял от печалбата й, но само устно. След това Антонио уредил на Шакира договор за 300 милиона долара с "Лайв нейшън" и изгоден договор за парфюми. Той убедил също Шакира да запише песента "Hips Don't Lie", която оглавява класациите в повече от 25 държави.

Антонио твърди също, че е успял да договори Шакира да запише песента на Световното първенство по футбол "Waka Waka", която й осигурява успешно световно турне и "спасява отношенията" с "Лайв нйшън".

Когато двамата се разделят през 2010 г., Шакира обявява новината на сайта си, като пише "ние продължаваме да сме партньори в нашия бизнес и професионален живот". Година по-късно, през октомври 2011 г., тя нарежда на адвоката си "да приключи с де ла Руа".

Антонио де ла Руа твърди, че не е получил дела си от печалбите оттогава и иска да му бъдат платени поне 200 милиона щатски долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Месия- жена преди 11 години
Много си я обичам! Води битка- образова, какво по-хубаво от това?! Мечтател!
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като почнат с тия милиони и все едно ще живеят вечно...*** алчността, купи си една къща, една вила, един Мерцедес, остави си няколко милиона да си харчиш докато си жив - другите ги дари на нуждаещи се хора!
16
1
 
8
 
! Отговори
анализатор преди 11 години
Историята намирисва, добрият мениджър води добра документация, тия устни уговорки на баба ми. Сигурно му е била шута и той я разнася по съдилища за тормоз.
15
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БившО??? Явно тази статия е писана от хора с висшО :-))
14
0
 
6
 
! Отговори
Yo!! преди 11 години
Money talks :D
13
1
 
27
 
! Отговори
даскал по л-ра преди 11 години
БИВШО.. ааааахахахахахаххахаха, ***... тoва като ВИШО ли е :D
12
21
 
25
 
! Отговори
ха преди 11 години
Въобще се чудя как е възможно,коза като тая Шакира да стане такава звезда?Хората са извратени,баси!
11
10
 
23
 
! Отговори
опа преди 11 години
брей, аз си мислех че само в БГ е бъкано с използвачки
10
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе, човекът и той си има донякъде право. Може пък наистина да е добър мениджър и на него да се дължат част от богатствата на звездата, но да е било постъпено некоректно към него след раздялата и да не е получил нищичко поне от благодарност. Само си представете какво би бил Рафа Надал, например, без своя чичо- ами едно голямо нищо!
9
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая да не се прави на улава, ми да му пусне момчето да я опраши в дупарата и дъ;гът ще е опростен :)
8
1
 
31
 
! Отговори
Мосю Абдулсамед Вели преди 11 години
Аз пък немога да разбера журналчетата,в заглавието пише 100 млн., а последният ред 200 млн.
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дали и правят караманели
6
12
 
5
 
! Отговори
ss преди 11 години
do 7 ti ot tez milioni tinove li si ??? tai kat da gledam i ti si obrechen samo gluposti da pishesh?
5
22
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия всичките вещици като започнем от т.н Мадона и преминем към по-новите Гага, Кеша и много много буклуци от рапа и рока са си продали душата на сатаната и имат само една цел развращаване и оглупяване на простолюдието и превръщането на обикновените хора в роби. Дори един дебел кореец с никакви гласови данни се върти в тубата от стотици милиони овце. В резултат само едно търсене в гугъл ще ти изкара милиони видеота с порно на тийнове, които са обречени да не направят нищо в живота си освен да се плющят от 12 годишна възраст и да се дрогират като ***. И да си мечтаят да бъдат на мястото на тази кака, която има безбройно много "естетически корекции" за да изглежда сексапилна. Пеенето си е последна грижа - една компютърна обработка дори в реал тайм на концерта ще ти направи каквито искаш чудеса от музикални инвалиди като Бритнито или Риана.Тези които смеят да говорят повече от тях ще ги постигне участта на Майкъл Джексън или Еми.
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и аз искам да я съдя за по малко.ама ако ми пусне може и да помисля и да й се размине съда.страооотна е.
3
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая Шакира е страшна мацка бе. Преди не беше ли леко пълничка или я бъркам с някоя друга?
2
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз ако бях Шакира да платя милион на 10 мъжаги и ....
1
8
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да чака!Ако нямаше тоя глас Шакира,тоя щеше да чааааааааааааааааака!