Официално: Уилям и Кейт чакат бебе

Те ще бъдат прекрасни родители, радва се Дейвид Камерън
3 дек 2012 18:57,
93
Официално: Уилям и Кейт чакат бебе
Уилям и Кейт. Снимка: Reuters

Херцогинята на Кембридж Катрин и съпругът й принц Уилям очакват първото си дете, съобщиха днес от канцеларията на принц Уилям, предаде Ройтерс. Един ден то ще е бъдещият монарх на страната.

"Техни кралски височества херцогът и херцогинята на Кембридж са щастливи да обявят, че херцогинята на Кембридж очаква бебе", се казва в официалното съобщение.

Кралица Елизабет Втора, херцогът на Единбург Филип, принцът на Уелс Чарлз, неговата съпруга херцогинята на Корнуол Камила, принц Хари и членовете на двете семейства са много щастливи от новината, се казва още в съобщението.

Катрин, която се омъжи за принц Уилям през април миналата година, е била приета в болницата "Крал Едуард VII" в Централен Лондон. Тя страда от силно сутрешно гадене и е в ранен етап на бременността. По всяка вероятност Кейт Мидълтън ще остане в болницата няколко дни, тъй като може да получи дехидратация.

"Доволен съм от новината, че херцогът и херцогинята на Кембридж очакват бебе ", сподели в Туитър премиерът на Великобритания Дейвид Камерън. "Те ще са прекрасни родители", уверява министър-председателят.

Принц Уилям, внук на кралица Елизабет Втора, е втори по ред в наследяването на британския престол. Първото дете на Уилям и Кейт ще е третият по ред наследник на престола.

Миналата година бяха променени правилата за наследяване на британския престол. Новите вече позволяват първородна дъщеря да се възкачи на трона.

Уилям и Катрин сега живеят в Северен Уелс, където принцът служи като пилот в кралските ВВС.

За предполагаема бременност на съпругата на принц Уилям се заговори още през ноември. Само преди броени дни принц Уилям и Кейт Мидълтън дори получиха първия подарък за бъдещото си бебе от младата майка Саманта Хил.

Тя им подари ръчно изработено гащеризонче, на което пише: "Малкият помощник пилот на татко".
До надписа има извезан хеликоптер - негласно пожелание принцът, който е пилот на хеликоптер от Кралските военновъздушни сили, да се сдобие в скоро време с наследник от мъжки пол.

Неотдавна Уилям и Кейт споделиха, че искат да имат две  деца, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
1
 
3
 
! Отговори
legaladvice преди 11 години
"Техни" височества... колко да са техни ... или по-скоро Ваши хаха Честито, хубава новина!
79
1
 
3
 
! Отговори
Магата преди 11 години
ех, това българинът само злоба ръси. дай му някаква новина и му гледай сеира....
78
3
 
7
 
! Отговори
поаро преди 11 години
Хайде стига сте злобели, да не изхранвате вие кралското семейство. Великобритания има защо да се гордее с кралската си институция. Де и ние да имахме такива традиции, а не крадлив цар. Уилям и Кейт са много симпатична двойка. Да им е честито.
77
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Tazi 6te im oprawi malko genite, 4e na ni6to ne prili4at ot sinqta si kryw.
76
0
 
5
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 11 години
Разбира се , че ще е момИче... който разбира тези работи... знае...
75
1
 
12
 
! Отговори
visokrus..... преди 11 години
Айшето и Асан също чакат!
74
2
 
25
 
! Отговори
жена преди 11 години
Пожелавам им от сърце да си родят живо и здраво бебе. Прекрасен момент за всяко едно семейство без значение от статута в обществото. В моето семейство съвсем скоро се появи приказно момченце и ние сме на седмото небе. Лека, приятна и успешна бременност Кейт.
73
2
 
2
 
! Отговори
Жени преди 11 години
Дано да си е съвсем наше! Камерън е прав, аз съм на същото мнение! Усмивката ти отива! Да ти е леко и спокойно, Той си е с нас! Успех!
72
13
 
7
 
! Отговори
от 81 преди 11 години
Редакторчето ми сложи 6 минуса, защото тайно си мечтае да е емигрант в страната на рижавите ***, които се кръвосмешават от столетия!
71
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А неофициално?
70
23
 
5
 
! Отговори
зомбито до европата преди 11 години
правилно си разбрал сдуханяк. най неграмотния даже го направиха премиер, нали все по нещо трябва да е първи, и той като тебя не спира да се дупи на старите европейци. и отваря бузки и го поема чтвъртит, и гълта яко, без да го карат дори. моиш си представиш. да пукант всичките циреи до девето коляно в адски мъки. тези са затрили и причинили мизерия и нещастия на толкова народи че всичките клетви на света са им малко. пу.
69
6
 
44
 
! Отговори
От истинска Европа преди 11 години
Сега разбирам че в България са останали само неграмотни помиярски чалгари.
68
25
 
12
 
! Отговори
Република преди 11 години
Нямаме ли една свястна новина, та трябва да се занимаваме с разни "величия". Ако има още *** нация да се кланя на простосмъртни, като на богове, си е проблем на тази нация!
67
20
 
9
 
! Отговори
Хай Ванко преди 11 години
те освен деца да правят друга работа нямат - всеки така да може да го нареди Ок ще е
66
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е и кво?Трябва ли да ме интересува?
65
30
 
19
 
! Отговори
зомбито преди 11 години
честито. кой е бащата? само не ми казвайте че е луничавия рептильо? тоя мек шпек се дърви само на малки момченца като дедо си и татю си и всичките им извратени приятелчета. дано бащицата да не е черен само че ще стане за резил рептилската бабичка. инак за злините които тези животни са сторили на родината ни залсужават една убава прокоба и дете де.илче но това ще им го пожелая офлайн.
64
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименМерси!!!
63
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
69. Много си умен , да ти завиди човек на речника !
62
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като видех момата и получих оргазъм. Тоя ***, че не е бащата - не е, ама к'во ме боли това. Да не се е турял в ИНЕТа, та да се радва на популярност.Но... Стабилния мъж се познава по това, че може да оправи всяка жена. На хубава невеста - всеки може. ВЕрвайте ми... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
61
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малийййй, тоя е готин. Прилича на Петко Дивака, Бог да го прости...И той беше умен като английски престолонаследник...Гледаше някакви животни. *** беше симпатяга.