Осиновените деца на Холивуд

Звездите, които са израснали далече от биологическите си родители
11 дек 2012 08:26,
18
Осиновените деца на Холивуд
Стив Джобс е един от тях и той успя да промени света. Снимка: Reuters

В последните години е много модерно между знаменитостите в Холивуд да осиновяват деца, особено цветнокожи и от далечни, бедни региони.

Но знаете, ли че някои от доста популярните личности в света на шоубизнеса също са били осиновени като малки от своите родители?

Повечето от тях са известни актьори, музиканти, а някои от тях като изобретателя Стив Джобс, например, направо промениха хода на съвременния живот.

В света на осиновяването и приемната грижа участват индиректно много актьори, спортисти, политици и т.н.

Не е задължително осиновителите на едно дете да нямат кръвна връзка с него. Често баби и дядовци, чичовци и лели с желание поемат грижата за малкото момче или момиче.

Направихме ви списък с десет от най-популярните и разпознаваеми имена в съвременното общество, които не са израснали под опеката на своите биологични родители, но пак са пожънали успех в живота. Сред тях са Мерилин Монро, която е прекарала част от детството си в различни сиропиталища, великият Джон Ленън, бившата най-добра приятелка на Парис Хилтън - Никол Ричи.

Останалите вижте в нашата галерия!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Скоро тия от Епъл ще патентоват въздуха и водата и тогава ще ги видите какви ''изобретатели'' са.Изобретили са само мощните адвокатски кантори,нищо повече.Действително промениха живота на хората-убедиха ги да плащат скъпо,за продукти със същото качество,ама с бял цвят...А и като цяло доста ненужни,ама нали са'куул''.Големи изобретатели,ама на нови начини за изкарване на пари от балъци
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Осиновените деца на Холивуд""Стив Джобс е един от тях и той успя да промени света. "МОЛЯ?! Стив Джобс бил дете на Холивуд. Направо ме изумявате с глупостите, които пишете.
14
3
 
2
 
! Отговори
interview преди 11 години
потърсете в youtube изгубеното интервю на Стив Джобс и изобщо интервюта с него и ще разберете повече за самия човек - наистина забележителна личност. Иначе продуктите наистина са им скъпички.
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В крайна сметка се случва с всеки това, което му е писано.
12
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стив Джобс няма нищо общо с Холивуд. Освен това не е изобретател, а маркетингов играч. Не кликайте на линка, защото макар да не се казва явно, той води към малоумния сайт на тИАлото, където можете да прочетете още такива идиотизми.
11
0
 
3
 
! Отговори
10 преди 11 години
10, Приемните родители на Джобс са били по-скоро бедни, но са обещали на биологичната му майка да завърши висше. Дали са по-голяма част от спестяванията си за да може той да попушва тревица и да пеца каки в Университет.
10
0
 
6
 
! Отговори
:) преди 11 години
Днес.бегето се правят на тарикати. Пускат въдичката с думичките Холивуд и снимка на Джобс и чакат баламурниците да им "влязат в тялото".
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всъщност приемните родители на Джобс са заможни хора, които му осигуряват нормално детство и образование в добър колеж. Това че той не го завършва е негов избор, а не лоша съдба. С една дума - далеч не е бил за опалкване. Пък и тая нелепа гръмка фраза - "Променил света"?! Какво толкова е променил? Аааа...да, направи Андроид водеща ОС из телефоните, защото ако не беше иОС, андроида нямаше с какво да се мери :)
8
3
 
5
 
! Отговори
WTF????? преди 11 години
"изобретателя Стив Джобс" ?!?!?!Какво точно е изобретил Джобс ? Нова техника за хващане на шарани?
7
4
 
12
 
! Отговори
От Австралия(Сидни) преди 11 години
От кога Стиж Джобс има общо с холивуд? Кой д*исаджията си е смукал това от пръстите? Стив Джобс е един пладнешки моженик продаващ корейски телефони за луди пари в лъскава пласмасова опаковка. Зомбясва селските бекове да ги тресе гъзарията още повече, срещу съответната сумаП.С. нито ще влизам в разни Тела нито те ще влизат в мен. Полвайте си ги тия фетиши с здраве
6
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЯМА ДА ВЛЯЗА В tialoto!!! НЯМА!! НЯМА!! НЯМА!! НЯМА!! НЯМА!! НЯМА!! НЯМА!!!!!!!!!!!!!!!
5
0
 
12
 
! Отговори
жоро преди 11 години
И какво общо има между Холивуд и Стив Джобс? Да не говорим и за правописните грешки...
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ufff. Pyrwo Steve *** nqma ni6to ob6to s Hollywood!!! Wtoro nau4ete malko fakti za istoriqta mu i togawa go bogoslawqjte. Nqmam dumi kolko sa wi prosi statiite i jurnalist4etata, koito gi sy4inqwat.
3
16
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стив Джобс ...чак пък да е променил хода на съвременния живот...нека малко по-скромно във величаенето,направил е добра ,,далавера'' за много кинти-нищо повече
2
3
 
6
 
! Отговори
pantudi преди 11 години
Местим
1
11
 
20
 
! Отговори
hahhaha преди 11 години
и той успя да промени света ???????? Как , като го научи да продава скъпи играчки ли ....................................................