Сиена Милър: Вече обичам естетическите си недостатъци

Британската актриса е нежна мечтателка от корицата на Harper's Bazaar
11 дек 2012 18:22,
8
Сиена Милър: Вече обичам естетическите си недостатъци
Снимка: сп. Harper's Bazaar

Иконата за стил Сиена Милър е по-известна с модните си прояви, със сесиите си за списанията, както и с личния си живот, отколкото с ролите си в киното. Въпреки това не можем да ѝ отречем, че винаги изглежда перфектно на която и корица да се появи.

Изключение не прави и новият брой на списание Harper's Bazaar, Великобритания (януари/2013 г).

В изданието виждаме приказен образ на британска актриса, която е просто великолепна на кадрите.

На корицата Сиена носи романтична плисирана рокля в телесен тон, който се съчетава перфектно с цвета на нейната нежна кожа.

Блондинката излъчва приглушен, почти сюрреалистичен сексапил с едва забележимия си елегантен грим в стил 60-те (с дебела очна линия).

Фотограф на сесията е Дейвид Слийпър, а стилист - Лийт Кларк.

Ето и няколко акцента от интервюто с красавицата, която наскоро стана майка за първи път, след като роди дъщеря на годеника си Том Стъридж:

За самото раждане на дъщеря си: "Това е все още най-нереалното нещо, което съм правила. Мисълта, че мога да създам живот, който да израсне вътре в мен, е невероятна! Много съм свързана с дъщеря си, но тя си е друг човек, друга личност... Раждането е най-доброто и великото нещо на света. Бих повторила този ден милион пъти. Обожавам този ден."

За тялото си след бременността: "Тялото ми е съвсем различно, то не е мое. Сякаш се привързах към моите естетически недостатъци. Разбираш за какво са създадени гърдите ти и започваш да изпитваш огромно уважение към тялото си заради това, на което е способно."

За нежеланието ѝ да си наеме бавачка: "Нашето семейство е от трима членове – Том, аз и детето, което е невероятно изтощително. Мислех да взема бавачка, но чувствах, че е важно да се реализирам първо като родител."

Вижте снимките на младата майка Сиена в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
7
 
! Отговори
Бо преди 11 години
Кореспонденцията между Катъра и 2 силно ме впечетли и респекрира, дори трогна, докосна най-интимните кътчета на изстрадалата ми душа. Нека продължи, предпочитам да чета това, вместо за някакви блудкави нагличанки.
7
0
 
4
 
! Отговори
Месия- жена преди 11 години
Сиена и Джъд- най-хубавата светла двойка!
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тя пък какви недостатъци има? Изящно, съвършено създание. Верно, слаба актриса, но като визия е идеална. И не е британка, а американка, но пораснала в Англия.
5
0
 
4
 
! Отговори
. преди 11 години
Недостатъка е стил успя да ме убеди единствения симпатичен турчин , турския писател Орхан Памук (Името ми червен).
4
1
 
14
 
! Отговори
От 2 до Катъра преди 11 години
Мерси за изчерпателния отговор! :)
3
1
 
16
 
! Отговори
Катъра до 2 преди 11 години
При Катъра няма мъжко, няма женско, Катъра не дискриминира. Ама като седя в автобуса и някоя сърничка като го събуди и като вземе да се надига и около мене се изцъклят и се бутат на страни и аз се червя. абе много неприятно, но той си е мой и аз си го обичам
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Катъре, ама какво по-точно имаш предвид, като казваш, че "плаши хората"? Да не би да си ексхибиционист? :)) Или не подбираш мъжко ли е, женско ли е? :)
1
3
 
13
 
! Отговори
Мишо Катъра преди 11 години
и на мен ми беше кофти че ми е огромен 25 санта и плаши хората, ама свикнах и вече не се притеснявам толкова заради естествените си недостатъци