Самотникът Шон Пен – една звезда, натрупала много тъга

52-годишният актьор призна, че не се е чувствал обичан от никоя от жените си
17 дек 2012 13:05,
33
Самотникът Шон Пен – една звезда, натрупала много тъга
Снимка: сп. Esquire

Шон Пен е име, което не се появява често на страниците на таблоидите. Бившата му съпруга Мадона говори с добро за брака им, който приключва през 1989 г., но 52-годишният актьор призна, че не се е чувствал обичан от никоя от жените си.

След развода си с Робин Райт актьорът изчезва от светския живот, докато не се забърква в кратка афера с прясно разведената тогава Скарлет Йохансон.

В момента личният живот на звездата е загадка, която той отчасти разкрива в януарския брой на сп. Esquire. Какво вълнува актьора и какво е правил през годините разберете от неговите думи.

А ето и какво казва :

За инцидента, който преживя сина му преди няколко години: „Синът ми претърпя инцидент със скейтборд преди няколко години. Това се случи, преди да навърши 18, сега е на 19. И докато той се възстановяваше, взимаше морфин, който му носеше облекчение. Това бе осем месеца след развода ми и бях доста объркан и депресиран и тогава това скапано нещо се случи. Сега е напълно здрав, няма поражения на мозъка, макар че му правиха операция. Има само няколко белега.

Но беше тежък период. Той отиде при майка си, след като прекара шест месеца с мен. И тогава си помислих: Уау, сега мога да ходя по срещи. И започнах да излизам, да посещавам барове и да пия, като приключвах нощта пиян у дома. И на четвъртия ден си казах: Мога просто да си лежа в леглото по цял ден и да гледам телевизия. Нямам нищо, нямам какво да правя". Дъщеря ми е на 18 години и си върши нейните неща, синът ми е при майка си. Тогава си пуснах телевизора и видях какво се случва след земетресението (в Хаити)"

За Хаити: „Това е страна, която никога никога не е била богата и не е била икономически добре и за капак ѝ се случи тази трагедия. Но същевременно показа голяма сила. Мисля, че всички трябва да се поучим от нея. Това е част от културното наследство, което може да бъде споделено между отделните държави.

За това как е убедил хората да дарят пари за Хаити: „В началото просто ги изнудвах. Казвах им, че ако не дарят пари за еди-какво си, ще отида в CNN и ще разкажа еди-какво си на света. И понякога ме ругаеха, което беше смешно. Забавно е да гледаш един сълзлив актьор и да можеш да му се смееш. Най-лесното нещо на света е да накараш някой да не подпише чек. И това не е никак забавно за тези, които се нуждаят от пари".

За променящата се филмова индустрия: „Когато бях тийнейджър, се влюбих във филмите. Бях вдъхновен от много продукции, но сега не се финансират такива. Драматично е. Заклещен съм в бизнес, като съм влюбен в идеята за целия възможен процес по създаването на един филм. Само че сега не правят филми, само ги представят".

За актьорите, които харесва: „Аз не съм от тези актьори, които взимат много пари. Но когато се замисля за хората които са ми почти набори – Даниел, Филип, Хавиер, Джош, Джесика Честейн... си казвам: " Тези хора са класици. Като се замисля за тези хора и веднага ми идва идея. Дайте ми камера!".

За екссъпругата си Робин Райт: „Няма нищо срамно в това да си признае човек, че има нужда от любов. Когато погледна назад към моите връзки, виждам, че не съм бил обичан. Бил съм просто заблуден.

Когато се разведеш, след това виждаш цялата истина, която ти е убягвала и си казваш: Какво, по дяволите, съм правил толкова време в този брак? Как съм могъл да вярвам, че човекът отсреща инвестира в тези отношения?". И това е едно истинско унижение във всеки смисъл.

Вижте тъжното лице на самотника Шон в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
10
 
! Отговори
стефан преди 11 години
и аз трупам много тъга,но за сметка на това и пари нямам.....
27
11
 
2
 
! Отговори
Bill преди 11 години
Tozi *** tribva da givee v Severna Korea,Kuba ili Venezuela za da zeluva diktatorite na tezi durgavi v koito e vluben kakto e te sa vlubeni v nego.Kato artist ima niakoi spoluchliv film no kato chovek e s iskriven mozuk i dolen komunist kakto i bashta mu Arthur Penn. Skoro ochakvam da prisustva na pogrebenieto na venezuelskoto prace Chavec i na Kastro.Inache ste produlgi da tursi lubov bokluka i ako doide v Bulgaria moge da se suberat sus Sergeicho kato supartiizi.
26
1
 
10
 
! Отговори
Мария преди 11 години
Много талантлив актьор. Останалото са нюанси...
25
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чудех се Миро Фитнеса на кой ми прилича:)
24
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боят като възпитателно средство не е дал никакъв резултат при Мадона :)Добре че овреме се е развел, въпросът е защо е решил, че трябва да се ожени за нея
23
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За всички невежи едно домашно.Да гледат филма Shes So Lovely (1997)и тогава да си кажат мнението за актьора.Филмът е много стойностен и ще ви направи по-благородни.Участват още Джон Траволта и Робин Райт Пен.Приятно гледане.И още един филм - Осъденият на смърт идва - Dead man walkingсъс Сюзан Сарандън
22
22
 
3
 
! Отговори
14249 преди 11 години
Като го гледам сега на снимката осъзнавам, че никога не съм го харесвала. Трудно ми е да гледам и филмите му. Последно се напънах за "Milk", но самото му излъчване ме отблъсква. Единствено при партнирането му със Сюзън Сарандън успях да го понеса.
21
1
 
22
 
! Отговори
прекрасен актьор преди 11 години
Много симпатичен и добър актьор,прекрасно изпълнение в "Аз съм Сам".
20
0
 
32
 
! Отговори
! преди 11 години
Би трябвало да четем какво са направили хората, т.е. - резултатите от труда им, а не с кого са си лягали.Справка - статията и коментарите, доста хора пишат без да знаят кой е Шон Пен, но са чували, че е добре да легнеш със Скарлет, която е "секссимвол".*** времена.........
19
2
 
69
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Шон Пен е от малкото, които успяха да се съхранят там в онази *** машина за пари. И като актьор и като режисьор е добър. И не прави компромиси за пари.
18
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Грозник е, ако е вярно, че бие жените, да ходи да се лекува, но не може да се отрече, че е изключително талантлив и си върши работата перфектно!
17
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Невероятен актьор!!! А личния му живот си е негов бизнес.
16
14
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А дай ми да пампуркам Скарлет няколко месеца па нека не ме обича.
15
13
 
7
 
! Отговори
До 5 преди 11 години
Всъщност състоянието му се изчислява на 120 000 000$. :) Иначе въобще не се учудвам.. повечето от тези така наречени звезди са болни хора...
14
27
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нали си ги порил, кво ти пука дали са те обичали.
13
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
за пореден път се убеждавам 4е тия жени които са супер лъскави отвън, отвътре са празни и егоистки. То затуй мадона нищо не му е дала щото гледа себе си.
12
7
 
31
 
! Отговори
до Пич, 12 преди 11 години
Честно казано, не знам кои са по-неприятни - биячите на жени или хленчещите, че са много готини, а жените не ги харесват. Два различни вида комплексари, всеки опасен по своему.
11
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Шони, ела в България и веднага ще станеш щастлив!!!!
10
3
 
3
 
! Отговори
фен преди 11 години
Само него не зажали!
9
8
 
30
 
! Отговори
ха преди 11 години
Удрял е Мадона, няколко пъти се съдеха и с Робин, защото я млател... После не бил обичан, милият... Направо пророних сълзи.