Кели Озбърн: Научих се да обичам себе си и тялото си

Певицата свали повече от 30 килограма и сега се чувства отлично
31 дек 2012 14:06,
24
Кели Озбърн: Научих се да обичам себе си и тялото си
Снимка: сп. Body

Кели Озбърн е от жените, които цял живот водят борба с килограмите. Дълго време дамата се правеше на непукист и отговаряше с пренебрежение на подмятанията на нейни колежки за пищното си тяло. Всъщност на Кели ѝ е пукало, но просто не е знаела как да се отърве от от ненужното тегло. Сега дъщерята на Ози се е разделила с повече от 30 килограма и с гордост показва фигурата си по бански в новия брой на сп. „Body".

"Толкова съм секси. Научих се да уважавам и обичам себе си, нещо, на което не смятах, че съм способна", споделя Кели пред медията и допълва: „За пръв път се почувствах добре на миналогодишните награди „Еми". Сложих си красива рокля и когато се погледнах в огледалото, се разплаках".

Сред откровенията на звездата се отличава изказването ѝ, че не килограмите са това, което я е направило по-щастлива и уверена. „Хората мислят, че отслабването ме направи щастлива. Това не е вярно. Научих се да се обичам и да мисля за себе си. Загубата на излишно тегло бе само една полза от всичко останало. Трябваше да работя върху себе си".

Кели е потърсила услугите на терапевт и в началото много се е страхувала от сеансите. „Това бе най-страшният момент в живота ми. Никога досега, не съм се чувствала толкова разголена. Трябваше да бъда себе си, без никакви маски", пояснява тя.

Звездата е една от малкото, която признава, че упражненията не ѝ доставят удоволствие. Тя не обича да се поти в залата, но знае, че това е ключът към здравето и хубавата фигура.

„Чувствах се много мизерно и потна, но в края на тренировката усещането беше невероятно. Нещата не се случват бързо, трябва да мине много време. Накрая започваш да полудяваш, като гледаш как някой яде чипс, защото ти самият не можеш да си го позволиш. Но си струва усилието", издава още певицата.

В момента Кели не се отказва от нищо. Тя обожава шоколада и си го позволява в разумни граници.

„Сега се упражнявам всеки ден и не се чувствам добре, ако пропусна дори една тренировка. Невероятно е как тялото ти се променя с фитнеса, но трябва наистина да го искаш".

Вижте промените, които са настъпили у Кели в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
3
 
! Отговори
Али Баба преди 11 години
Много се радвам за нея, най-накрая успя да свали килограмите и да си промени живота. Но според мен малко е позакъсняла, можеше това да го свърши още преди години. На мен си ми остава любимката от семейство Озбърн, даже сега още повече я харесвам.
18
3
 
2
 
! Отговори
...... преди 11 години
нека не бъдем наивни - дамата се е подложила на липосукция. Не е възможно за 1 година да се оттърве от толкова сланина - няма как изведнъж за толкова кратък период от време да промениш изцяло начина си на хранене и изведнъж да ти дойде волята.
17
1
 
2
 
! Отговори
АЛИ РЕЗА преди 11 години
Тц, Тц, Тц, Тюх, развалила си хубавата фигура..... ЯЗЪК!!! Преди си беше друго ...ААА!
16
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
нищо кой знае какво не е свършила аз бях 120 кг сега съм 60 кг.
15
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Големи адмирации за дамата. Иска се многооо воля. Аз самият знам за какво става въпрос. Никога не съм бил дебел, но ходех на фитнес дълго време и наедрях. Висок съм 186см и тежаХ 96кг ( без много излишна мазнина, повече мускул). Един ден се запитах за какво са ми тези излишни килограми по мен и реших да си върна старата форма. За 6 месеца свалих 18кг и повече не ги качих. Подложих волята си на изпитание и успях. Представям си на хората с повече сланина какво им коства.....Голямо БРАВО за тях!!
14
9
 
9
 
! Отговори
Drug преди 11 години
Певицата... !? Taq koga izpq neshto za posleden pyt?
13
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
eheeeee tva prasence mu e do6la akula mai4e v tupata glava
12
3
 
7
 
! Отговори
уточнение преди 11 години
Телевизори от соца имах предвид,ама в бързината!
11
6
 
11
 
! Отговори
до 6 преди 11 години
Те в Холивуд с такава визия се котират-виж "звездите" на Дисни! Майли,Бритни,Селена,все са като телевизори от в главите...
10
5
 
11
 
! Отговори
OZ преди 11 години
От това прасище дето беше преди сега си е направо сладка...
9
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До MachiavelliНейната главица каква е що е, си е нейна работа , а такива въшльовци като тебе , дето никой не ви знае обикновено имате точно кусурите , които търсите у другите.
8
10
 
12
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
Нека легне пред теб или под теб и да видим дали няма да я пипнеш :D
7
12
 
15
 
! Отговори
;-) преди 11 години
Тая ако легне пред мене въобще даже с пръст нема да я пипна!
6
2
 
31
 
! Отговори
Hitler преди 11 години
Ай стига ва т'ва таз ли е на Ози дъщерята. Бах не мога я позная и ми се струва нагласено. Т'ва само 30 кг да я променят толкова малееее. Още малко стягане и вече е готова за Виктория Сикрет,а до сега всички я плюеха. Викам си ако имах пари щях да съм кат Арнолд ама се иска и усилия не само пари.Поклкон
5
17
 
14
 
! Отговори
Machiavelli преди 11 години
Отслабнала е добре, но главицата и е 2 декара горкичката. Иначе евала.
4
9
 
40
 
! Отговори
ава преди 11 години
Наистина изкрено й се възхищавам за волята да промени себе си и тялото си. Като беше пълничка отнесе доста злостни коментари от страна на известни звезди и бъзици от журналисти, така че няма начин това да не й е сбило самочувствието и да не я комплексира. Но важното е, че независимо на колко години е е намерила сили да се изправи срещу хората и да се пребори с килограмите. Жалко е, че обществото ни съди за хората сам по това дали са под или над 55кг. Сега е любимка, преди беше дебелнка.
3
8
 
42
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
Дано да не си сложи силикон...И да не се хване за шишето!Представяте ли си - това момиче може да слуша Paranoid всеки ден. В оригинал. На живо...Е, стига да почерпи Баща си!
2
18
 
22
 
! Отговори
123 преди 11 години
Получих стрес
1
26
 
45
 
! Отговори
Da преди 11 години
Убийте го преди да е снесло яйца !

Спонсорирани публикации