Пиех, за да се справя с депресията, призна Мери Джей Блайдж

Дамата не иска да свърши като колежката си Уитни Хюстън
Обновена: 14 яну 2013 13:48 | 14 яну 2013 13:48,
21
Пиех, за да се справя с депресията, призна Мери Джей Блайдж
Снимка: сп. L.A. Confidential

Мери Джей Блайдж е една от тъмнокожите певици, които заслужават признание. Дамата има тежко детство, но успява да превъзмогне миналото и по някакъв начин да превърне творчеството си в силно социално, което да обърне внимание на проблемите не само в предградията.

Блайдж се поддава на изкушението на дрогата и алкохола, които заобикалят всички звезди. Дълго време тя е в плен на пороците, ала със силна воля успява да се спаси. Дамата не иска да свърши като Уитни Хюстън и признава, че нейната смърт ѝ е оказала сериозно влияние.

В новия брой на сп. L.A. Confidential Блайдж е ослепителна. Тя показва сила и увереност, присъщи на всеки изстрадал човек, измъкнал се от калта. А ето и нейните откровени признания за:

За това, че е била насилвана: „Бях на 5 годинки. Да, бях на 5. Не искам да изпадам в детайли. Беше нещо, което наистина много ме нарани. Все още понякога се чувствам така. Когато вярвам на някого, отварям цялото си сърце за него. И когато доверието ми е предадено, се затварям в себе си. Много ми е трудно да се справя с това – с малтретирането – и понякога минавам през това отново. Но не мога да живея повече така. Това си е истински затвор".

За трудното си минало и справянето с различни зависимости: „Това, което направих е да се науча да пия, което не проработи. Пиех, за да се социализирам и за да прикрия неща, които ме тормозеха. Пиех, за да се отърва от депресията. Да замажа вината, срама, изоставянето. Веднъж просто осъзнах, че трябва да спра. Смъртта на Уитни Хюстън наистина ме докосна дълбоко. Нейната смърт е още една причина, поради която спрях. Не мисля, че с кариерата ми е свършено, а виждах как тя не бе в състояние повече да пее".

За това какво е повлияло на творчеството и на нейната личност: „Животът. Това е животът. Ето че говорихме за това какво се е случило, когато съм била на 5. Този тъмен момент... Случи се само веднъж, но след това имаше още неща, които се случиха в детството ми. Мрачни моменти, които доведоха до депресия и наркотици. Това, че баща ми не беше до мен, беше ни изоставил, а мама не знаеше как да се справи с това. Не че не ни обичаше, тя просто беше прокълната. Имаше и толкова други мрачни моменти, за които дори не искам да говоря. Дадох на света толкова много и въпреки това остана още толкова помия. Но всички тези неща ме научиха да бъда силна. В миналото тези неща почти ме убиха, но аз успях. Справих се с тях".

Вижте снимките на Мери в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
stevo преди 11 години
До kuku Добра е , но не гледам МТВ , сигурно е пяла в онези протестански хорове , много негърско звучене , идва ми в повече.
20
1
 
0
 
! Отговори
!!! преди 11 години
До хората по-долу абсолютно сте прави,повечето хора в България сякаш мразят тези ,които са по-успяли от тях,а пък ако е чернокож се изспиват какви ли не обиди,без значение колко е талантлив човека,какъв е какво е преживяла,но тя злобата си е лоша за този ,който я изпитва ,така че всеки да му мисли...иначе както казах и по-долу Мери е класа :) и айде стига с тоя разсизъм комплексари :)
19
1
 
0
 
! Отговори
neverever преди 11 години
До Elll: Никога не забравяй къде се намираш! И теб ще изядат - от злоба, завист и простотия, въпреки че си бяла. Те стават в 6 посреднощ, не си виждат децата, работят за някой друг и дори се гордеят с това - какво очакваш от такова "племе"?!
18
1
 
0
 
! Отговори
neverever преди 11 години
До kuku i Q. Jones: Прав си, братко, но на тия комплексари по-долу им дай да плюят всичко черно за всеки случай :( А запаленият "меломан" май набляга на чалгата, ааахеахеах
17
0
 
0
 
! Отговори
kuku преди 11 години
posledno za dnes I az piya, ama ne se oturvam ot depresiyata, i osven tove i za men nyama nisto v utube ili google...
16
0
 
0
 
! Отговори
kuku преди 11 години
do ostanalite po-doluJenata pee i to dobre, a vie s kakvo moje te da se pohvalite?Kato napishete vasheto ime v Google kakvo izliza ...Pozdravi!
15
1
 
0
 
! Отговори
kuku преди 11 години
do stevonapishi v utube M J Blige i Bono i vijPozdravi!
14
1
 
1
 
! Отговори
stevo преди 11 години
До Elll . Мислех си , че съм запален меломан , но тази за първи път я чувам . Била много известна , ама кой я знае?
13
1
 
2
 
! Отговори
Elll преди 11 години
Лелеее какви злобари и то за новина, която не засяга по някакъв начин, егати племето
12
1
 
0
 
! Отговори
до 1 преди 11 години
Имат, естествено. Както и изисквания как да ги подреждат и поднасят.А също и на какво да акцентират.
11
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 11 години
Класа и класика :)))
10
0
 
1
 
! Отговори
фен преди 11 години
хаиде сега всичко това го преварни джаз и блус и ще останеш в историята.
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Taa дипресираната ако намери некой голем космат *** с големи ръце и голема сопа да и фърли еднъ грамадна шепа бел вазелин на големия црън пърдулник и да я подкара с кожента бухалка ше и минат сичките проблеми
8
0
 
3
 
! Отговори
Бо преди 11 години
И аз за това още пия. Както ме е хванала тая депресия, май ще ме държи до пенсия или докато не ми се предложи някое безсрамно младо гадже с ново Ферари. Май по-скоро ще е до пенсия :)!
7
2
 
3
 
! Отговори
toni преди 11 години
Всички *** са много ***..Оня Майкал Джексън,после Уйтни Хюстън са и тая..Разни там Кени Уест..*** си имат още маймуско в себе си!
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пиела за да се справи с депресията. Е с депресията не се справила, просто свършило пиенето. :)
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Мери Джей Блайдж е една от тъмнокожите певици, които заслужават признание."Щом пък заслужава признание, признавам, че е пияница!!!
4
2
 
2
 
! Отговори
OLI преди 11 години
До Q. - AMI- SOFKA MARINOVA NE ZASLUJAVA . BUHAHAHA
3
1
 
2
 
! Отговори
. преди 11 години
аз още пия - признавам си ...
2
2
 
1
 
! Отговори
Q. Jones преди 11 години
Моля автора до посочи една от тъмнокожите певици, които не заслужават признание. ***.